Фільми:

Discussion in 'Кінозал' started by Doc., Feb 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а мені не сподобався. сюжет доволі заїжджений. з серії "солодкий листопад", "поспішай любити", "осінь в Нью-Йорку - от що за дискримінація, чому в таких фільмах невиліковно хворі завжди саме жінки?

• Подобається Подобається x 5
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Була на премєрі фільму "Кохання у великому місті"....не можу сказати що щось особливе....але не шкодую що його подивилася....по рекламних роликах думала, що воно буде якимось вульгарним...але помилялася...і рада цьому...і як виявилося Зеленський не поганий актор:)

• Подобається Подобається x 11
  3. hrobak

hrobak Well-Known Member

хм. а мені той фільм був про кохання дужже дорослого Пана і дужже юної Панни, а не про невиліковно хвору жінку...

до речі, ніколи не думала про дискримінацію - невиліковно хвора жінка чи чоловік, точно є кіна, де хльопці теж хоріють та помирають, більше того - вони ше й часто раптово гинуть, тому не думаю, що питання кому померти в фільмах має якийсь характер нерівності за статевою ознакою :)

• Подобається Подобається x 2
  4. syavych

syavych копач

Тре терміново дивитись якусь комедію, а то після 2 фільмів підряд (import/export, die welle) якось тойво...

• Подобається Подобається x 6
  5. exacting

exacting Well-Known Member

Любовь в большом городе - самые напрасно потраченные 50 грн в жизни))

6. NIK

NIK Well-Known Member

Дуже чудовий фільм "Мілйонер з трущоб" мені здається що його можно було зняти і в Україні. Чудова гра акторів та режисерів. Не сподівався що буду з цікавістю та захопленням дивиться цей фільм. дуже натуралістичний з щасливим фіналом.... ЗАСЛУЖЕНІ ОСКАРИ!!!!! Не пошкодуєте. Але він звичайно не комедія........:good:

• Подобається Подобається x 6
  7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

"Тримай ритм" - непоганий фільм - подивтись на танці і перейнятись нелегкою долею мешканців бандюківських районів.

• Подобається Подобається x 5
  8. hrobak

hrobak Well-Known Member

якщо любите французьке кіно, то подивіться Шкаф з Жераром Депардьє, дуже мила і весела комедія :good:

• Подобається Подобається x 1
  9. Iriska

Iriska Well-Known Member

Дякі... дуже лю танцювальні фільми... Можу також порекомендувати:
    "Шаг вперед", "Шаг вперд 2", "За мной последний танец", "Авансцена", "Танцы улиц", "Братство танца" і звісно мій улюблений "Строго по правилах" ("Австралійське танго").

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

В нас майже кожен вечір такий собі "кіносеанс" з друзями. В цю гілку пишу лише фільми, які сподобались найбільше всім.
    Так от, останній фільм, що вразив всіх - "Наркоз". Раджу подивитись - не пошкодуєте. Дівчата плакали.))

11. Fireball

Fireball Well-Known Member

Был на прошлой неделе на Хранителях. Хороший фильм, хоть и жестокий. Ещё и за 9 грн :)

Сейчас скачал Cadillac Records, смотреть нормально не получается, но что-то судя по началу, слишком красивенько-простенько-правильненько по сравнению с реальностью. Ну а музыка - то да!

12. lulu

lulu Well-Known Member

фільми які останнім часом дивлюсь сприймаю лише як приколи
    напевно надто серйозне і сумне моє життя:pardon:

"історія бена батона"
    батон БУЛКА БУХАНКАгггг
    кейт бланшет (ПЛАНШЕТ ГГГ) я одразу впізнала:crazy:
    вона в тому фільмі взагалі божественна
    чесно кажучи не знаю де і як вона може бути не божественною
    ех.....
    піта впізнала посередині фільму
    і що цікаво
    раніше мені видавалося що він грає тільки в прибутковій попсі і то мене дещо ПІТТдратовувало)))
    але от останнім часом цей актор мене все частіше вражає
    я думаю це кіно вже багато хто бачив...
    не розумію виправданості його довготривалості...
    епопея? останні такі довгі кіна які я дивилась це були "північ-південь" і " "клод камій" але там відірватись від екрану шкода було....
    ну не знаю-може просто особистий період такий

"стілягі"
    спочатку здалось що не поганий фільм
    впізнала дівчинку з дибільного ні! з найдибільнішого в світі кіна "ліля 4ever"
    і все воно мені все перекрило
    я думала про те як вона виросла і чи вона тепер мені подобається
    і до кінця фільму а особливо після фінальної сцени....:bad:
    гармаш-душка
    янковського і ягольника ледво ідентифікувала:crazy:
    АЛЕ є велике АЛЕ!
    одяг в цьому фільмі прекрасний
    а піджачки-просто таки кожен другий в мене викликав шквал емоцій-мені б хоча б парочку!!!!
    бо на ті сукні в мене талії нема а на ті чоловічі піджаки в мене досі.....:blush:
    ну от такоє-більше шо я дивилась останнім часом не пригадую:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  13. kertis

kertis миється в бані

Не... самые напрасно потраченные 40 гр - это "Обитаемый остров"...:rolleyes:

Кстати, смотрел вчера офигенный фильм - "Битва у красной скалы", от режиссёра Джон Ву.

Фильм китайский. Очень масштабный и красивый. Состоит из двух частей, по два часа каждая.

14. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

мы его позавчера смотрели))

15. kertis

kertis миється в бані

И как оно?)

16. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

супер! мы вообще любители масштабного исторического кино, так что от экрана было не оторвать, несмотря на возмущенные писки ребенка)))

17. hrobak

hrobak Well-Known Member

ото вчора думала про те ж - під час перегляду Бандитів з Віллісом, Торнтоном і Бланшетт. бомба :) весело, легко, зі смаком, чудовий фільм, чудові актори, гарний сценарій, жодних зауважень :good:

18. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Мені теж сподобався рекомендую його всім своїм друзям, дивилась вже 3 рази...

А вчора я дивилась фільм "Марлі і я" в кінотеатрі Довженка, фільм не поганий аж сльозу пустила,водночас дуже веселий і життєвий,не схожий на звичайні фільми про собак:))) Але кінотеатр не сподобався...там було холодно..бррр...і, як на мене, він завеликий трохи...

19. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

"Загадкова історія Бенжаміна Батона"- хороший фільм,сюжет незвичний,гра акторів на високому рівні...трохи довгий..але захоплюючий

• Подобається Подобається x 7
  20. Зануда

Зануда така зануда

Сидячи на лікарняному як завжди надолужувала згаяне - переглядала фільми.

Повернення мушкетерів - жах! добре, що не ходила в кінотеатр. Фільм банальний, плиткий, сюжет нерозвинений, діалоги пласкі, гра акторів залишає бажати крашого. Словом - халтура!
    Замерзла з Маямі (в оригіналі "Новенька у місті")
    - кумедний фільм, нічого надзвичайного, але можна подивитись.
    Стиляги- не справив враження, чекала чогось більшого.
    Австралія гарний фільм, видовищний, змістовний, трошка розтягнутий не в міру, але це невисока ціна за споглядання Х"ю Джекмена :)

• Подобається Подобається x 7
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)