Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. lulu

lulu Well-Known Member

ну та
    ну я знаю-я село шо тільки зара подивилась
    але в мене в дитинстві майже ніколи телевізор не працював-теперечки надолужую

"актори"
    смішний і глючний хранцузький фільм
    я просто таки ридала
    хранцузька іронія-вона прекрасна десь перегукнулась з самоїронією голлівудського сценариста кауфмана
    але то так миттєво
    а артисти які!!!!зірка на зірці-розказують які вони...ну я б переіменувала б той фільм в "ідіоти" і не помилилася б:)))

"лоліта"
    вистава віктюка в записі
    ну то як розмови про оргазм замість самого оргазму:pardon:

ну і майже не оффтоп:)))
    ще нині дивилась кіна про музикантів всяких-ну не дуже цікаво
    але аеросміт і лів тейлор-прекрасні

• Подобається Подобається x 1
  2. Дмірік

Дмірік New Member

мені подобаються фільми з Джейсоном Стетхеном особливо The Bank Job, Lock Stock And Two Smoking Barrels,Krank.
    А ще дуже хороші фільми за романами Стівена Кінга.

• Подобається Подобається x 3
  3. Дмірік

Дмірік New Member

А ще дуже класні два фільми які я недавно дивився це "Birds of America" і "Безпомічний" в головних ролях Меттью Перрі, хоча думаю фільми не кожному сподобається,але прихильникам цього актора дуже раджу подивитись)

• Подобається Подобається x 2
  4. Iriska

Iriska Well-Known Member

"Искупление" - щойно додивилась... Якщо Ви любите коли Вас пронузує гамма емоцій, а в кінці фільму бігають стада мурашок по спині - то це для Вас.

Искупление / Atonement (2007)Год выпуска: 2007
    Страна: USA
    Жанр: Драма
    Режиссер: Джо Райт /Joe Wright/
    В ролях: Кира Найтли /Keira Knightley/, Джеймс МакЭвой /James McAvoy/, Ромола Гараи /Romola Garai/, Сорша Ронан /Saoirse Ronan/, Бренда Блетин /Brenda Blethyn/, Ванесса Редгрэйв /Vanessa Redgrave/
    Описание: Из-за серии случайных событий Робби Тернер обвинен в преступлении, которое не совершал. Это обвинение разрушает отношения Робби и Сесилии и драматически меняет судьбу каждого.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

фільм дійсно суперський... вже хтось писав про нього, то всі хвалили)

6. polonyna

polonyna New Member

Vertical Limit(2000) - "Вертикальний ліміт"
    Я цей фільм , напевно, вже 3 раз подивилася. Там шикарні зйомки: що в Юті, що в Гімалаях. І хоч розумієш, що більша частина фільму відзнята не у справжніх горах, а десь в павільйоні на голівудських пагорбах, однак сюжет настільки затягує , що забуваєш про таке, і дивишся щоразу цей фільм в шаленій напрузі.
    Раджу

7. Liona

Liona кавоманка зі стажем

А я вчора згадала один фільм, який дивилася ще в дитинстві. "Собака, яка вміла співати", за Дж. Лондоном, здається. І хотіла його скачати - а гугл не дає посилання на закачку :sad: :sad: :sad:
    Люди добрі! Як хтось зустріне той фільм - дайте мені знати, будь ласка! Такий жалісний фільм.. так за душу бере... ХОЧУ!!!

8. Зануда

Зануда така зануда

Вклала дітей спати. Скачала "Австралію". Пішла на кінеосеанс.

• Подобається Подобається x 4
  9. Дмірік

Дмірік New Member

Телепорт / Jumper (2008) DVDRip Ukr, Rus

Жанр: Фантастика, боевик, триллер, приключения
    Страна: США | Created By Hypnotic, New Regency Pictures, Regency Enterprises, Twentieth Century Fox Film Corporation
    Режиссер: Даг Лайман
    В ролях: Хейден Кристенсен, Сэмюэль Л. Джексон, Рейчел Билсон, Дайан Лэйн, Джэми Белл, Том Халс, Майкл Рукер, Кэти Боланд, Натали Кокс, Мередит Хендерсон
    Сюжет фильма:
    Подросток из неблагополучного района Дэвид Райс всегда считал себя обычным парнем, пока однажды он не узнал, что он может телепортироваться с места на место. Новые способности открыли перед ним весь мир. Он может побывать в Нью-Йорке и Токио, посетить античные развалины в Риме, увидеть «крышу мира» с горы Эверест, увидеть 20 рассветов и 20 закатов. И все — в один день.

Теперь ему не нужны деньги — он может взять сколько хочет. Однако в один момент он обнаруживает, что стал мишенью. На него, как и на других подобных ему, объявлена охота. На протяжении тысячи лет тайное общество стремится уничтожить их. Вскоре Дэвид узнает истинную ценность его новых способностей.

дуже класний фільм!

10. Milongera

Milongera перехожий

Подивилася фільм "Рей" про сліпого музиканта Рея Чарльза, який започаткував стиль ритм-н-блюз (якщо не помиляюся). Шикарне кіно, особливо музика )) Ну і акторська гра Джеймі Фокса дуже достойна.

11. Дмірік

Дмірік New Member

треба буде подивитись)
    а тим хто любить пригодницькі фільми раджу подивитись фільми "Мумія 1-3","Скарб нації 1-2",хоча мабуть більше вже бачили ці фільми)

12. lulu

lulu Well-Known Member

не знаю чи кому то буде цікаво але от нині подивилась 5 фільмів...
    а поділитись враженнями нема з ким бо сама в хаті та й говорити не конче хочеться
    того слухайте

"сцени еротичного характеру"

що за премилений фільм
    дія відбувається гарного погожого дня в одному парку-душеееевно....:blush:
    різні історійки по різних лавках і кущах))
    але от мені видається що еван макгрегор знімається тільки у фільмах з еротичним присмаком.....ну якось так

"найшвидший індіан"

ентоні хопкінс хароший актор звичайно
    і історія душевна
    і в одному місці я мало не просльозилась
    але...якось надзвичайного враження нема
    надто добрі люди йому зустрічались на кожному повороті
    аж не віриться

"моїй сестрі"
    от де правда!!!!!!
    ото би я тінейджеркам давала дивитись...але до останнього епізоду-бо такий кримінально-м"ясницький кінець для мене був несподіванкою

а от слова якими оперують молоді звабники на шляху арканення цнотливої красуні-однакові певно у всьому світі
    (молодість згадала чи шогггггг)

"страх і трепет"
    дооообре
    настільки якось і правдиво і нереально
    так мене щось заперло
    власне взаємовідношення оцього мистецького і реального просто чудесне
    акторська робота-дівчинки-головної героїні-просто СЛИНА ТЕКЛА!
    КЛАСНО! ПРОСТО! і прекрасно!

"за хмарами"
    ггг реготала бо рено ніякий не хранцуз
    а такий собі козарлюга-тарас бульба з тими вусами-викапаний!!!!!!!!

а ще а антоніоні всі жінки таки красиві ТАКІ ВЖЕ ДОВЕРШЕНІ
    що дивишся на себе в дзеркало... чи просто аналізуєш свою поведінку і ридаєш...бо куди там тобі...
    взагалі зірковий склад в цій стрічці
    марсо рено малковіч і т.д.......

• Подобається Подобається x 5
  13. hrobak

hrobak Well-Known Member

о. а ми глянули вчора Елегію з Беном Кінгслі та Пенелопою Крус. Пенелопа мені у всіх фільмах була такою дуже яскравою і троха вульгарною, тут вона мене подивувала, чесслово. яскрава, але така безмежно ніжна, щира, чуттєва, еротична...дуже тепле, ніжне, троха сумне і меланхолійне кіно.

п.с.може вже писалося про то кіно, тоді - соррі, просто не маю змоги все перечитати :pardon:

14. SatYr

SatYr Well-Known Member

Подивився декілька фільмів : Остання надія людства(із Сигалом), Ті що заблукали, День коли Земля зупинилась(із Кіано Рівзом). Останній чогось вартий. Фільм із Сигалом взагалі капєц. Заблукалі троха краще але кінець, як зараз часто буває, ні до чого. А от фантастика ізРівзом нічого так.

15. Зануда

Зануда така зануда

Отфрід Пройслер "Крабат" - це досі моя улюблена книжка. Я завжди задавала собі питання, чому не знімуть фільм - сюжет нічим не уступає "потеріані". Сьогодні мій чоловік (який завдяки мені також став шанувальником Крабата)нарив у мережі, що у 2008 році німцями таки був знятий фільм.

Германия XVII-го столетия. 30-летняя война и чума сделали 13-летнего мальчика по имени Крабат сиротой. В поисках крова и еды, он таинственным образом попадает на мельницу, где становится учеником ее хозяина.
    Вскоре Крабат узнает, что мельница — школа черной магии и плата за уроки Мастера высока…

Нажаль вдалось переглянути лише трейлер на німецькій, а он-лайн повної версії поки не знайшла.

• Подобається Подобається x 5
  16. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

17. exacting

exacting Well-Known Member

Очень понравился Шопоголик и Валькирьи.
    Обажаю Джекки Браун и "Театр".

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Була на премєрі фільму "Любовь в большом городе"...Не сказала б що фільм надзвичайний, але і ненайгірший з тих, які зараз є популярними....Насміялася від душі...Зеленський - неперевершений актор)))...І задум фільму досить цікавий хоч і банальний...

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

з останнього побаченого:
    Як втратити друзів і зробити так, шоб тебе всі зненавиділи - фільм до одного місця: ні смішно, ні дотепно, ні сценарію, ні видатної акторської гри - ніц
    хоч і серед акторського складу є кірстен данст і джиліан андерсон - це абсолютно не рятує ситуації
    Вам лист милий фільм, двічі не дивитимусь - але загалом сподобався
    99 франків шо книжка, шо фільм - недороблені (ото недороблені розумійте як хочете:)) музика суперова, сама картинка на екрані - няшечка, головний актор - красунчик, але якшо у проект не вкладений посил, шо б мав вчепитись за струнку в душі і не відпускати до кінця фільму - по-моєму, він більше ніж на 3+ не потягне

20. Iriska

Iriska Well-Known Member

"Сіссі" і "Майерлінг" - фільми про імператорську сім*ю Австро-Угорщини. "Сіссі" - гарна романтична казка, яка далека від реальності, але як би там не було... фільм просто супер. "Майерлінг" - фільм про кронпринца Рудольфа, сина Сіссі. Раджу всім любителям історії і історій про кохання.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)