Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, ці то я ще у Львові передивилася. :blush:
    У нас із Романом традиція така склалася: щовечора або щодругого принаймні дивимося якийсь фільм разом. :)

• Подобається Подобається x 3
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вчора, 10 лютого, в 23.30 дивився фільм по 1 ОРТ "Між небом і землею" про радянського розвідчика, який будучи лейтенантом командував радянським диверсійним загоном в роки В.В.війни. Фільм створений на основі нібито історичних фактів, які мали місце в історії і головний герой цих подій, на даний час генерал КГБ, живий. Досить цікавий фільм і все було б файно, дурні москалі не вліпили епізод зустрічі з бандерівцями. Ну таких вже тупих, п"яних і безпорадних показали, шо я сидів і мало не плювався. Більше того, без жодного вистрілу, всіх пов"язали і розстріляли.
    Крім того, знову вставили нібито документальний епізод про "гірлянду" з дітей, прив"язаних колючим дротом до дерева і все звалили на бандерівців. Вміє москаль заінтригувати фільмом напочатку, а потім, як завжди все оппаплюжить, не маючи на то ніяких фактів і підстав.

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І назвати його "All Women Do It"? )))

• Подобається Подобається x 2
  4. lulu

lulu Well-Known Member

того я ще не виділа-обіцяю виправитись!:)

5. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

посмотрел "морфий"....
    потерянное время....

6. Milongera

Milongera перехожий

Недавно подивилася одну третю фільму "Владика" про Андрея Шептицького. Чого так мало? Бобуло страшно нудно. Дубовий сценарій і актори, ніякої динаміки - пять хвилин бляклий відеоряд і одна цитата і т.д.. Після того, як поляки зняли такий чудовий фільм про Папу Римського Івана Павла 2 (довгий - з двох частин, але тримає в напрузі до кінця) просто прикро бачити як наші знов загубили чудову тему для фільму :sad:

• Подобається Подобається x 5
  7. Liliyah Romanova

Ой, це таке посміховисько!!!
    А перекручення фактів !!! Там замість брата Атанасія - брат Анастасій. :wacko:
    Робили невідомо для кого. Тут дивилися працівники Інституту Шептицького, то Богові дякували, що дав їм розум не давати коштів на це посміховисько (їм давали почитати сценарій). Цілковито неякісний фільм! На всіх рівнях, на жаль.

8. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

Сукупність брехні. (Body of lies)
    На тему тероризму і "східних конфліктів". Цікаво, яскраво, схоже на правду. Колись у дитинстві любила Дікапріо, потім було соромно. А тепер соромно, що було соромно :) Він молодець. І Рассел Кроу. І Марк Стронг (ім"я варто запам"ятати).

9. ostrov_Юра

ostrov_Юра Well-Known Member

Рекомендую посмотреть фильм "Не уходи"/"Non ti muovere"/ 2004 год,
    Режиссёр: Серджио Кастеллито, который сам же играет одну из главных ролей вместе с Пенелопой круз.
    Фильм для тех, у кого ещё может болеть сердце. Любовь - вечная тема...тем более когда она так реальна и близка, не сказка...актёры живут в фильме, а не играют. Ну а развязка...:sad: Да всё как в жизни. Приятного просмотра.

10. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Трое с площади Карронад (4 серии) (2008) DVDRip

Название: Трое с площади Карронад
    Оригинальное название: Трое с площади Карронад
    Год выхода: 2008
    Жанр: Детское, приключение
    Режиссер: Виктор Волков
    В ролях: Максим Лабастов, Коля Спиридонов, Наталья Коренная, Дима Кузьмин, Ваня Денисов, Женя Воронин, Диана Шпак, Яна Кан, Миша Акимов, Антон Воловик, Екатерина Васильева, Татьяна Конюхова, Анатолий Кузнецов, Геннадий Юхтин, Сергей Загребнев, Павел Ордин, Евгений Березовский, Игорь Неведров, Василий Седых, Геннадий Храпунков, Юрий Дуванов, Татьяна Шитова

О фильме:
    В родном городе Славка чувствовал себя одиноко: папа погиб ещё до его рождения, отношения с отчимом не складывались, в школе над Славкой издевались... Когда жизнь Славки стала совсем невыносимой, они с мамой поехали в Севастополь, к морю - и не просто в отпуск, а насовсем! Наконец сбылась Славкина мечта - он попал в настоящий Город, где всё связано с флотом. А самое главное - у него появились настоящие друзья. С ними можно преодолеть и новые испытания...

Выпущено: Россия, FIGA
    Продолжительность: 4 х ~00:50:00
    Озвучивание: Оригинал

Наші чомусь не можуть зняти такого фільму тим більше про Севастополь-украінське місто!!!

11. Doc.

Doc. Well-Known Member

з чого почати.?.? "Death at a funeral" 2007.. uproariously funny! язик зламати можна..
    "The trouble with men and women" 2007.. finding love is sometimes easier than you think.. love love love- казка з поганим кінцем.., як завжди..:cry:
    "The last time" 2006.. bussiness gets personal.., ну і закрутили, але куди їм до нас... "Get smart" 2008.. funny.. :crazy: ...
    "Yout without youth" boldly romantic and seductively.. проти Копполи не попреш...
    "Cash back" 2005.. turn on your imagination.., а мені сподобалось..
    "People" 2004.. Ornella Muti.., фільм фігня.., але Ibiza.., розслабон гарантуююю.
    "Kiler" Juliusza Machulskiego.., Jak pech to pech!!! film polski.., xo xo xo..
    і на остаток хто має добрі нерви, або п'яний в стєльку, або до самозабвєнія любить кабукі "Revenge of a Kabuki actor" 1963..:good:

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

подивилась фільм АВстралія... дуже сподобався.. особливо початок, бо дуже смішний, і кінець, бо глибокий...

http://kinopunkt.ru/films/film/4396/

• Подобається Подобається x 5
  13. Liliyah Romanova

А на серединці мій Роман заснув. :)) :)) :))

Мені видалося дуже тупим. Певно, маю неправильне почуття гумору. :pardon:

А я щось останнім часом натрапляю на фільми про психоаналіз. Рімейк фільму 1976 року - "Sybil" (2007). Сподобався. :) Цікаво вплетені нотки утиску жіночих прав, але не розвинені. :)

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

:haha: фільм дуууже довгий...

15. lulu

lulu Well-Known Member

в мене якось то був ретроспектив
    "ва-банк"
    шо тут скажеш
    нареготалась
    свята безпосередність-маю ше виставу-тре глянути:)

"знахар"
    ой артіст хароший
    сюжет дурацький
    але мужчіна уж больно харош!
    тому певно всі баби і дуріли колись за тим кіном:))

"страх і ненависть в лас-вегасі"
    то вещ делікатна і тонка
    зірковий склад кий відривається на повну
    стільки чула про єнто дєло-нарешті побачила
    розпрекрасно-розписне блювотиння-отак би я охарактеризувала б то кіно:))):)))

"ранок понеділка"
    "і буде світло"

фільми іоселіані-я вже давно переконалась-майже безслівні і тотально медитативні....
    а жінки з того племені що про нього в другомі фільмі йдеться-таке враження гей би носять українські плахти-тільки кольори голубуватенькі а в нас же вишневий домінує:)

• Подобається Подобається x 4
  16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми дивились фільм "Одинокі серця" з Сальмою Хаєк та Траволтою, хороший фільм:good:,
    а вчора переглядали "Сім життів" -тяжкий дуже фільм і "Вербовка"-досить цікавий.
    Останнім часом подобається актор Фарелл-специфічний вираз обличчя, особливо в фільмі "Залягти на дно в Брюгге".

17. lulu

lulu Well-Known Member

"привиди гойї"
    перше шо в мене виникло після того фільму
    то питання ЗА ВІЩО?????????
    мені всі в один голос відповідають
    "патаму шо ніззя бить на свєтє красівой такой:cry:"
    говорила нині з товаришкою про то що фільми з портман переважно викликають відчуття бруду...якоїсь внутрішньої огиди...
    за винятком леона кіллера
    чому так?:scratch_one-s_head:

"бал пожежників"
    чесно?
    ніфіга не зрозуміла:pardon:
    етаке
    ну ніби є якісь класні моменти і ніби соль понятна
    але якщо хтось щось розкаже то будь ласка бо туплю напевно:dntknw:

а ще я дивлюсь всячєскі балєти модернові-не задумуючись про їх назви і мені мову віднімає тому більше ніц не напишу нині тут:)))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

польський фільм?

19. Марусино

Марусино Well-Known Member

подивилася "Стілягі" - дуже прикольно. Мюзікл такий, сучасний)))))

20. Fireball

Fireball Well-Known Member

Я тоже смотрел пару недель назад.
    Он ещё такой чёрно-белый и из него произошла фраза Klaatu barada nikto
    Прикольный :)

Да, фильм у меня тоже оставил неизгладимое впечатление. Как сказка - мрачная, но какая-то всё-таки добрая и правильная.
    А акценты там какие у них по фильму :) "Ай нид гунз!"

Кстати, недавно посмотрел фильм Chinatown - замечательный фильм-нуар. Но, как сказал один мой друг: "Я люблю фильмы с плохим концом, но такого торжества зла и безысходности я ещё не видел".
    Очень атмосферный :'(
    Там ещё Джек Николсон молодой.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)