Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arhimed

Arhimed New Member

Фільм, який я можу дивитись нескінченну кількість разів - це "Жестокие Игры", але тільки 1-у частину, інщі - лайно!

• Подобається Подобається x 1
  2. Iriska

Iriska Well-Known Member

If only - дуже сподобався... наревілася... але фільм супер.
    Будиночок біля озера - також супер, правда Кіану Рівза в такій ролі не очікувала...
    Бунтарка - от як треба з суддями боротись, а Дєрюгіна бавиться в Європейські суди.
    Сіссі - фільм з Ромі Шнайдер про життя Франца Йосипа імператора Австро-Угорщини і його дружини Єлизавети (Сіссі), дуже легкий до перегляду, без сліз, просто для релаксу.
    27 весіль - посміялась в волю..., дуже позитивний фільм.

3. HacK

HacK Member

Wedding Crashers|Незванные гости , фільм просто бомба..дивився пару раз то просто вмирав зі сміху..., ну і звісно романтика є... :)

4. Agaton

Agaton Well-Known Member

Бачив фільм «1612»...Нікіти Михалкова (Реж. Владимир Хотиненко)
    Ка-та-стро-фа.

Щиро хотів побачити епічну картину про вигнання поляків із Кремля - в очах Росіян
    Щось під лозунгом
    Було-не-було, це, що Путін саме цю річницю зробив чи найбільшим нацйональним святком у Росії, є якраз предметом гордості поляків :pardon:

Словом, вже настроїлся – а тут во...
    Жебровські ще пів біди, решта... пласка і нудна казочка.
    Михалков видно скінчився

Сайт фільму: 1612

5. Радість

Радість Well-Known Member

Вчора дивилася дуже хороший фільм "Миллионер из трущоб". Найкращий фільм року по версії "Золотого глобуса". А також має багато номінацій на "Оскар". Раджу всім.

• Подобається Подобається x 4
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Хороший фільм, до кадру, де на дзеркалі буква "В". А далі - посередній. Кінцівкою ми були дуже розчаровані.

7. Liliyah Romanova

Я за останні 7 днів стільки фільмів подивилася, що навіть не можу згадати, які й про що. :8: Але спробую. Одразу перепрошую за оригінальні назви, але я стараюся не дивитися в перекладі. :blush:

Подивилася "The Reader". Я сподівалася набагато більшого. Мушу сказати, що Кейт Вінслет мені все більше подобається, як акторка.

"The Dutchess" - хоч я не дуже люблю костюмовані фільми, але цей мені сподобався. Головна героїня втілена дуже добре, але перша чоловіча роль трохи збиває спантелику, бо явно невідповідний актор її грає. Фільм можна зарахувати до хороших, після "Вателя" очевидно, який є моїм улюбленим костюмованим.

"The Day The Earth Stopped" - фільм не вартий потраченого на нього часу, хоча ідея порятунку Землі цікава.

"Nothing But the Truth" мені сподобався. Фільм про принципи і на що людина здатна, аби їх не порушити. Вартий перегляду!

"Defiance". Головну роль грає найновіший "Джейм Бонд". Цікавий фільм про жидів, але якийсь такий ніякий трохи. Навіть не знаю, що я про той фільм думаю. Подивитися можна, але тільки раз.

"Australia" - така собі мелодрама на тлі проблем "украденого покоління". На один раз подивитися, але виключно в жіночому колі.

Нарешті подивилася "Changeling". Дуже мені сподобався. Хоча можна було деяких сцен у фільмі уникнути, як наприклад показ смертної кари й це би його зробило тільки кращим, на мій погляд.

А вчора пішли в кінотеатр на "Hotel for Dogs". Стандартна схема для такого типу фільмів. Очевидно, песики дають багато позитиву й наш основний глядач :))) був у захопленні. Так що для дітей до 12 суперовий фільм.
    Правда, порівнюючи зі "Space Buddies", я би сказала, що другий цікавіший. Даркові він теж більше подобається. :)

Все ніяк не додивлюся "The Wrestler", а дуже хочу й дуже мені його хвалили. І дуже шукаю "Coco avant Chanel". Після 5-разового перегляду "La Môme" покладаю на нього великі надії.

8. Чупага

Чупага Well-Known Member

Сподіваюся Міхалек (той Міхалков з Литов .рода Міхалека) ще жівой.Не знаю навіщо він там підписався сценарист з бакинських татар йому це як казка. Фільм казка про російсько татарську дружбу вийшов.

9. Liliyah Romanova

Згадала назву ще одного фільму, що переглянула протягом останніх 7 днів.

Half Broken Things (2007) бритійського виробництва

Дуже несподівані повороти подій у цьому фільмі. Залишає багато думок і відчуттів.
    Якби хтось бажав подивитися, то тут можна стягнути мовою оригіналу (там хоч бритійська англійська, але дуже легка до зрозуміння). Цікаво знати думку тих, хто подивився чи подивиться.
    Якщо хтось любить драми-трилери, то дуже рекомендую!!! :good: :good: :good:

Останнє редагування: 4 лют 2009
  10. Дайрекс

Дайрекс Well-Known Member

Руд и Сэм
    и "Сокровище нации-2". жду третью часть :)

11. lulu

lulu Well-Known Member

шось мені не дуже везе останнім часом на кіно

"життя спочатку"
    навіть в кінопалац сходила бо вже дуже хтілось не зважаючи на кризу...
    і шо?
    ну характери класні і впізнавані
    але ж то швидше за все виправдання витрачених грошей (от вже ж галичанка:))) )

"мандрівка з домашніми тваринами"
    і шо і до чого тут назва
    класні артісти
    і то і сьо
    ну шось не зачепило зовсім

"8,5 жінок"
    ну перепрошую то ФІЛЬМ:)
    хоча я в нім теж заплуталась
    істина в вині згадалась чи шо...

не знаю-шось мені не везе останніми днями на кіно...:dntknw:

12. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

13. lulu

lulu Well-Known Member

"чайка" ленком
    та класний театр
    та круті атори
    бронєвой янковскій чурікова захарова
    добре працюють цікаво
    але мені так бракувало краси...ну от якесь так дивне відчуття
    бракувало красивої жінки на сцені

"таксі-блюз"
    ну й кіно я си вибрала на ніч
    йой
    скажу вам той мамонов...шось дуже (візуально) на іздрика схожий:crazy:

14. Iriska

Iriska Well-Known Member

"Судний день" - кошмар... заявка на "Оселя зла", але за перепрошенням з начинкою "Мумія 3"... Позиціонували себе як трилер, жахи... Але якщо тепер ті жанри так називаються, то я краще на драми підсяду...

15. lulu

lulu Well-Known Member

"після прочитання спалити"
    брати коени
    мені ше шось казати? пояснювати чи як:)))
    почуття гумору-здохнути можна
    параноя! шизуха! і купа інших прекраснєйших збочень!:crazy:

а от ні "я-легенда" ні "леви для ягнят"
    нічогісінько не зрозуміла:dntknw:
    спала дивилась втикала знову засинала...
    і нічого не вкурила
    може дурна але....ну то шо вже:pardon:

16. lulu

lulu Well-Known Member

не можу спокійно дивитись опери
    то або нерви берут
    або дуууже смішно
    ну та бо нормальні хлопи вже півгодини тому або повбивались би
    або ж розпивали б вже другу бутлю
    а ті ше співают:)))
    ну от
    "дон жуан"
    не був виключенням:)))
    просто хотілось беззапеляційної музики з кросівою кортінкою:pardon:

не писала про
    "дитячі ігри" або "закохайся в мене, якщо зможеш" (от чомусь ще так перекладають)
    там до речі та красотка що едіт піаф грала
    а актор в "просто разом" за гавальдою
    так пишу без імен бо ніколи їх не запам"ятовую
    ну мене вже коробило вкінці
    це все класно і це кіно...
    ну але АЖ ТАК
    жестячок такий собі-ну особлива парочка нічо не скажеш
    але частинка таких стосунків присутня в кожних відносинах
    просто у фільмі дещо гіперболізовано...;)

а ще я зрозуміла звідки взявся хрещений батько
    з фільму вісконті
    "леопард"
    він на майже десяток років швидше знятий...
    молоденький ален делон...кардіналє
    оно мені останніми днями не вистачало естетики....
    цей фільм я інтуїтивно точно підібрала...:blush:

17. Liliyah Romanova

Маріон Котіяр :blush:
    Обожнюю її!!!
    А фільм мені дуже сподобався. Особливо третій перегляд - мовою оригіналу. :girl_in_love:

А мені нині захотілося легкого фільму. Роман якраз мав для мене на такий випадок "легеньку мелодрамку". Ой, давно я так не сміялася. Я лише один вартісний фільм із Річардом Ґіром бачила, а в усіх решта постійно собі пригадую, що перший фільм, який із ним дивилася, був про лицарів Круглого Столу. Ну, таким він і лишився, не дивно, що його в такі фільми запрошують. :))) Але все одно, банальщина, яких світ не видів, усе передбачувано до неможливого. імхо, "Ночі над Роданте" Nights in Rodanthe (2008) абсолютно ніц не варта банальність...

Зрештою, після вчорашнього містичного трилера "Дороті Милс" Dorothy Mills (2008) я не повинна була дивитися фільм із Ґіром. :))) До речі, хороший трилер. Хто любить цей жанр, думаю, що не пошкодує. :)

18. Max_

Max_ кл. москаль

Посмотрел "Загадочную историю Бенджамина Баттона". Не понравилось. Не понял, что это было - комедия ? драма ? фантастика ? антиутопия ? философские размышления ? Задумку авторов я не уловил.
    Сюжет сам по себе логичной основы не имеет, ИМХО, конечно.
    Хотя были в фильме моменты, которые заставили отвлечься от суеты и на некоторые вещи взглянуть иначе.

• Подобається Подобається x 2
  19. Iriska

Iriska Well-Known Member

"Крок вперед", "Крок вперед 2" - для тих хто любить танцювальні фільми. Перша частина дуже сподобалась, друга, як на мене, троха не цікава, але може бути.
    "Зворотня сторона півночі", "Північні спогади" - по книзі Шелдона..., не раз переконувалась, що книга таки краща. Звісно, старий фільм, але багато фільмів тих років є справжніми шедеврами кінематографу... про ці так не скажеш.

20. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Из экранизаций Шелдона мне больше нравится старый минисериал "Если завтра наступит". Книга все-таки мне нравится больше, но и фильм на уровне + хорошие актеры (Беренджер и Нисон) :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)