Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Doc.

Doc. Well-Known Member

Відповідь: Фільми:

Хороше французьке кіно.., для тих, хто знає френч, бо я чесно титри не встигав читати.., або встигав читати але не встигав за самим фільмом, або не встигав за одним і другим.., a-а називається фільм... . "Приватні страхи в громадських місцях".. - десь так... Private Fears In Public Places.

2. bora

bora Well-Known Member

"Ми з майбутнього.":clapping: Направду шкода було навіть слово пропустити зі стрічки - навчились знімати не втрачаючи шарму совєцких фільмів новомодні стрічки, при чім - актуальні. Супер - режисерська робота, супер - гра акторів. Кому бракує добрих фільмів зі змістом в жанрі пригоди/фантастика/комедія - не пожалкуєте.

• Подобається Подобається x 1
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

якісно зроблений антискінхедський фільм...
    комедії чи жартів я там взагалі не бачив...
    дивують тупі німці, які пачками падають від кількох пострілів...

фільм сумний, я очікував зовсім інше.

пс. можна було би зроити його на годину (!) довше, але збільшити кількість гострих епізодів та діалогів...

4. SatYr

SatYr Well-Known Member

Подивився фільм Я воїн (I am OMEGA ) кіно таке собі, на 1 за 5 бальною шкалою. В стилі я легенда, чи інших фільмів із зомбо-містами. На imdb бал 3.5 .

5. Лянка..:))

Лянка..:)) New Member

я за останні дні подивилась 2 фільми.. мені вони дуже сподобались.. хоча вже не нові, але хто не бачив раджу переглянути..
    перший - це "Крок вперед - 2. Вулиці".. трохи відрізняється від першої частини.. але загалом суперський також.. (мені взагалі всі фільми там де є r'n'b i hip-hop подобаються..))
    другий - "Секрет".. дивилась 2 рази.. за 1 день.. знаходжусь досі під враженням.. класний.. тільки потібно правильно його зрозуміти.. хоча кожен розуміє по своєму..)

ще щось подивлюсь - напишу і поділюсь враженнями.. ))
    :cowboy:

6. bora

bora Well-Known Member

Гумор специфічний в рамках жанру. Стосунки головних героїв викликають посмішку - при чім сміялась велика компанія - може разом сприймається фільм не так важко. Кульмінація - це німа сцена закінчення фільму. Ви бачили міни тих хлопців коли вони скінхедів встріли? Саме такі нюанси в грі акторів і змушували сміятися. Хоч..дехто каже, що іронія долі не комедія - теж має право на існування подібне визначення (приміром якщо в когось драма в особистому тощо).

А Ви яку версію дивились? Коротку на дві години чи на три? Варіант серіалу - довший на 50 хвилин і цілісніший аніж прокатний фільм.

А який варіант дивилися?

7. duncan

дивися 1,50....
    може й справді повна версія є цікавішою.... [​IMG]
    я про неї не знав, але "як у воду глядів" -- довший варіант мав би бути ліпшим....

8. SatYr

SatYr Well-Known Member

Подивився фільм "Голова в небесах"(Head in the clouds) - історично-романтична драма(період до 2 світової та 2 світова війна), мені дуже сподобався, на imdb рейтинг 6.3, як на мене дуже низький, як для цього фільма.

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.scifi.com/lostroom/
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lost_Room ( Російською: тут)
    http://www.lostfilm.tv/browse.php?cat=56

http://www.imdb.com/title/tt0830361/
    User Rating: 8.4/10 (5,567 votes)

Цікавий, динамічний фільм. Для любителів фантастики ... тільки так піде )

10. SatYr

SatYr Well-Known Member

Подивився кіно "Між небом і землею"(Just Like Heaven), файна романтична-комедія із елементами фантастики(про духів тобто). Бал на imdb 6.8 .

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Щойно подивився фільм "Красота по-американски" (American Beauty). Дуже хороший фільм. Драма, яка змушує замислитись над життям. Над цінністю кожної хвилини, які ми марнуємо і не помічаємо, не цінуємо. Над тим як ми втягуємося в будні, в одноманіття, втрачаючи тим самим себе.

Вибачайте - допис ще під враженням фільму.

12. Liliya

Liliya Well-Known Member

А музика не сподобалась?:), мені - дуже, там, мабуть, якась боротьба людини в середині себе...

13. duncan

подився ікс-файли-два...... [​IMG]
    з’явилися думки про скороминулість життя....
    про сенс життя взагалі і про сенс життя окремих людей покремості....

жиліан андерсон, в яку я був майже закоханий протягом 90-их (і не тільки тому, що вона рудоволоса і кирпата!!!), виглядає значно і значно старшою...
    але маю визнати, що в неї з’явився ...
    як це правильно сказати ... шарм, може?
    вишуканість?...
    родзинка?...
    так в неї і раніше це було....
    мабуть, найліпше порівняння -- з вином....
    є молоде вино, яким напиваються а є старше вино, від якого всі в захваті, яке не просто п’янить, яке має свій власний смак...

...

а давідка духовний?!.....
    ліпше він би бороду не голив у хвільмі.... [​IMG]

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Для мене ікс-файли були суцільним розчаруванням. Даремно гроші на квиток викинула. Нудні й нецікаві. А про що вони, взагалі зрозуміло на самому початку...

15. Bogun

Bogun Well-Known Member

Мені сподобалось, хоча я не фанат "Секретних матеріялів", але мені сподобалось. Трохи затянуто, але у стилі серіалу. Я просто не уявляю, як туди можно було принести новизну. Хіба що Малдер із Скалі "канкан" танцювали.

16. duncan

паскудне дівча my sassy girl....

типу романтичний пурген про хору на всю голову дівчину і хлопця-страждальця... :crazy:

17. syavych

syavych копач

Дрімав практично увесь фільм, тільки під кінець стало цікавіше (з тими листами погнали собі :biggrin:)

• Подобається Подобається x 2
  18. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я в суботу ввечері (20.09) дивилась по ІНТЕРІ такий класний фільм за участю Сандри Баллок і Кіану Рівз! Там сюжет розгортався в двох роках - героїня в 2006, а герой - в 2004. Давно не отримувала такого морального задоволення від перегляду фільму. Може хтось знає як він називається, бо я пропустила назву, а хотілось би подивитись ще раз.

19. duncan

а я все очікував на кардинальну зміну сцени...
    думав, що вона може справді з майбутнього....
    ат ні!...
    фарбована блондинка і хлопчик-юдей, який грає француза (?)...
    щойно він почав лист читати, я одразу зрозумів, що дівчина мала стосунки з його кузеном... :wacko1:

і коли вже закінчиться криза сценаристів?..

• Подобається Подобається x 2
  20. syavych

syavych копач

Tha lake house. Файне кіно.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)