Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Відповідь: Фільми:

"Зелена миля" Стівена Кінга - дивився кілька разів і хоч далеко не сентементальний, та на очах були сльози. Фільм дуже вразив і запам'ятявся.
    А щойно подивився "The eye" - теж дуже хороший.

• Подобається Подобається x 6
  2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

в захопленні від "Книги подушки" Грінавея
    спробувати скачати можна тут:
    http://www.torrentz.com/1724c02297001522904ab635ddcdc3654a666b0e

взагалі обожнюю даного автора: сюжет, сюр, музика - все в нього на вищому рівні:)

• Подобається Подобається x 2
  3. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

В мене є молодший брат (7 років різниці), який мене постійно "тарить" суперпуперновимиафігєнними фільмами. Яких я практично не дивлюся бо часу нема... А от зовсім недавно приїхав він традиційно у п"ятницю до мене на пиво, а я випадково собі з нету "грузанув" старенький фільм з Луї де Фюнесом "Велика прогулянка". Подивилися ми той фільм (я - вкотре, а малий - вперше) і брат мій визнав, що фільми сучасні - г...но переважно...
    А фільм усіх часів і народів це беззаперечно "Пропала грамота".

• Подобається Подобається x 4
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сьогодні подивилась фільм "Фонтан". хтось його ще дивився? якщо так - була б рада обговорити. я не все в ньому зрозуміла. але чисто візуально - гарні картинки)

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Це якщо про голівудщину говорити. Хороші фільми й зараз є, тільки їх у кінотеатрах не завжди показують, бо вони не касові.

6. маюнка

подивилась фільм "таксофон" - Phone Booth - всі події відбуваються на одній аулиці,але як не дивно, фільм мені сподобався. тримає увагу, певний психологічний момент присутній.

7. Liliyah Romanova

А я вчора дивилася іще один єврейський фільм "Медузи". Виникло бажання ще якийсь фільм їхнього виробництва подивитися. Від останніх двох я в захопленні.

8. Londoner

Londoner Абирвалг

Хороший еротичний фільм. Оку є з чого потішитися. :)

• Подобається Подобається x 1
  9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

"Осінь у Нью-Йорку" з Річардом Гіром і Вайноною Райдер

10. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

останній переглянутий фільм - One flew over the cuckoo's nest Формана

Що можу сказати: в захопленні від акторської гри, ще, мабуть, ніколи не було такого, аби я під час фільму не кривлялась гримасам акторів і не виходила покурити-щось смачненьке зробити поїсти))
    одним словом-фільм шикарнючий!!

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Хроніки мутантів - низькоякісне лайно , з паскудним сюжетом та спецефектами.
    Хелбой 2 - досить видовищний комікс, з гумором, екшеном , трохи філософії .

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені хроніки сподобалися....
    особливо "стиль другої світової війни" -- німецькі каски, німецька польова форма...
    і мораль непогана....

13. Зануда

Зануда така зануда

Тиждень на лікарняному дозволив мені передивитисьстільки фільмів, що я дорвавшись дивилась в "захльоб".
    Відводила душу на романтичних комедіях переважно ("Як відбити наречену", "Що трапилось у Вегасі"),нарешті знайшла і переглянула якісний запис "Ще одна з роду Болейн", в список переглянутих внесла також "Не займайте Зохана" (ацтой, дивилась і очам своїм не вірила), "Хенкок"(писала в іншій гілці).
    Серед цього різноманіття випадково натрапила на російський фільм, який справив на мене враження. Трошка байка,трошка фантастика, але суть цього фільму і його ідея дуже правильні.
    "Мы из будущего" (2008 р.)

14. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Трохи більше про Хроніки: 2707 рік. На землі правлять 4 корпорації. Йде війна за останні ресурси. Звідки ті ресурси залишилися до такого часу - невідомо. На початку буде бліц огляд подій минулого, про машину , що впала з неба і перетворювала людей на мутантів. Але всі племена людські зібралися і замурували потвор під землею. Отож, 2007 рік , лінія фронту , гаубиці руйнуй перегородку між нашим світом і тим. Мутанти на волі - і знову земляни в небезпеці. На допомогу приходить древній орден, що має інструкцію як зруйнувати машину. Голова ордену збирає команду найманців і вирушають в логово мутантів, щоб зруйнувати пекельну машину.
    Начебто не поганий сюжет. Але реалізація паскудна. Неякісні спецефекти, зокрема коли атакують мутанти ... перші кадри актор, далі різкий перехід на компютерну анімацію ... і дуже чітка різниця між фільмом і мультиком. Ляпи з гримом, одну мить у сержанта все лице в багнюці та крові, наступна мить тільки кровь ...
    Також яскрава пропаганда куріня , а під кінець продуктплейсмент цигарок Кемел ...
    Особисто я не раджу тратити ні грошей , ні часу на цей фільм.
    Хто дивився Війни Драконів - той зрозуміє ) Моя оцінка 2/5

15. маюнка

Shine a Light - "Да будет свет" - подивилась сьогодні новий фільм Скорсезе про легендарних Rolling Stones. лонг лів рок-н-ролл. концертні виступи, змішані із закулісними інтерв"ю різних років.

16. маюнка

в кінотеатрі дивилась щойно "грім в тропіках". для любителів тупих комедій - те, що треба. стьоб над тим, як знімаються американські бойовики. екшн. мені не сподобалось. єдиний плюс - і то чи плюс???? - Том Круз у абсолютно нехарактерній ролі, невпізнаваний практично.

17. Liliyah Romanova

:D:D:D
    Воно й не дивно, що невпізнаваний, бо то не він. То Ben Stiller там грає.

http://www.imdb.com/title/tt0942385/

18. маюнка

окрім Бена Стіллера там грає Том Круз, Лілю. подивись інші кадри. він грає продюсера чи кого там - коротше дядька, котрий фінансував зйомки фільму.

19. Liliyah Romanova

Пошукала краще. Моя помилка, перепрошую.
    Просто нещодавно з коліжанкою про те саме сперечалися. Вона переконувала, що він там у головній ролі.
    Ще раз перепрошую. :)

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

мій улюблений фільм - "Місто ангелів"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)