Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Відповідь: Фільми:

Ну до чего ж правильный человек! Не перестаю восхищаться! :D

2. Відповідь: Фільми:

И не переставайте, ни в коем случае! Умение восхищаться (трейлерам и канделаке), верить (им же), потом огорчаться (перкеле) удивляться, андила, это то, что (увы!) утрачивает современная цивилизация...
    ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Относительно фильма "Вий".
    Фильм действительно снимался в Эстонии для американского телезрителя. Ну так как у америкосов проблемы с классикой. Как им объяснить про "паночку" и пр. прелести Гоголевского Вия. То договорились, что пусть паночка будет дочерью местного шерифа, а главный герой спивающийся журналист. Вот к чему была сказана моя фраза, что штаты все испортили. Современные реалии им подавай, а то "пипл старину не хавает"

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я от вчора подивилася "Pan's Labyrinth". Фільм сподобався. Правда, там надзвичайно жорстокі сцени вставлені, невідомо з якою метою. Так що попри те, що там є казкові персонажі, варто звернути увагу на те, що це триллер і дітям до 16 (або навіть старшим), не показувати. Я ті сцени не дивилася.
    Якщо оминути ті сцени нелюдської жорстокости, то фільм просто дуже гарно зроблений.

Ось тут можна трейлер подивитися.

5. Liliyah Romanova

То не фільм "Вій", а фільм "Відьма". Почитайте ще раз лінк, який я подавала. Там чітко сказано, що творці фільму підкреслюють (хоч як важко у це повірити), що вони робили стрічку не за "Вієм" Гоголя. Тобто вони вважають, що в них дуже оригінальний сюжет. ;) Фільм "Відьма" не має відношення до Гоголевого "Вія"! Творці "Відьми" вкрали ідею трьох ночей та відспівування. А все решта і близько біля "Вія" не стояло.

6. Chopper

Chopper Member

Чи аж так вже "нелюдської!"???
    Якраз дуже людської жорстокості, дуже правдоподібної жорстокості, і до певної міри необхідної у фільмі жорстокості - щоб глядач виразніше відчув (якщо забув як це - бути дитиною) - у чому полягала дилема перед принцесою?.. чому вона не мала поважних вагань - що обрати?

Натомість мене кінець мармолядний розчарував. Фраза козлоногого про "правильний вибір" - бр-р-р-ррр... болівуд якийсь. Чому б режисеру не поставитися до вибору дівчинки з більшою повагою і не зачитинити таки двері до лабіринту. Адже старі боги вимагають жертв, а хто не погоджується - сам-собі винен. :)

7. Doc.

Doc. Well-Known Member

8. Ілонка

Ілонка Member

а хто дивився Крок вперед?

9. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Да Лилия! Я немного перепутал. Речь шла конечно о фильме "Ведьма".

Кстати, Лиля, не подскажите "Pan's Labyrinth" это не Лабиринт Фавна в российском прокате, Если да, то советуете посмотреть?

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Дивилась у п'ятницю "The Departed". Такий класний фiльм!!! Не дарма заробив Оскаpа як найкращий фiльм року. Троха кривавий, але дуже захоплюючий. Не знаю де його можна качати, але напевно вже має бути у прокатi.

11. Liliyah Romanova

Так, це "Лабіринт Фавна". Мені фільм сподобався. Я би казала, що дивитися варто, але якщо з дружиною, то будете їй, як мій чоловік мені, казати, коли вже можна очі відкривати і далі дивитися. :D

12. Liliyah Romanova

Я знаю, де можна стягнути, але по інформацію - у приват. :p

13. Liliyah Romanova

У суботу вдруге чи то втретє подивилася фільм "Amores perros" (IMDB). Фільм просто суперовий. Важкий, жорстокий, а через це життєвий. І дуже вартісний.

14. Ума

Ума Well-Known Member

у нас в прокаті під назвою "сука любов". Фільм вартий уваги!

15. Doc.

Doc. Well-Known Member

Не з власного бажання дивився Ghost Rider, Nicolas Cage out of business,..
    Жінкам вартує глянути Eyes Wide Shut, щоб знати, що варта розповідати чоловікам, а що ні... ;) http://www.sharereactor.ru/movies/59

16. Liliyah Romanova

Можливо, але сам фільм мені зовсім не сподобався.

17. Doc.

Doc. Well-Known Member

Мені також не дуже, але у мене є оправдання, перед ним я дивився "Париж, я тебе люблю". :D
    Попробуйте: The Sleeping Dictionary (2003), Интимный словарь. Сімейний.:rolleyes:

18. Koza-Dereza

Я цей фiльм зовсiм не зрозумiла :confused:

• Подобається Подобається x 1
  19. Doc.

Doc. Well-Known Member

Ви пропустили перших 10 хв. Там- крутий док. Нiкол- жiнка крутого дока. Все в них ОК. поки Нiкол не обкурюється i не розказує чоловiковi про те, як вони вiдпочивали нето на Хаваях нето на Джамайцi i вона побачивши матроса сходить з розуму, не дивлячись на те, що в той час у них iдеальнi вiдносини, вона його кохає, але готова за нiч з матросом вiддати все- @. Там злостиця, фантазiя домальовує картинки, як наслiдок через 2 хв. по тому вiн iде з першою повiєю. Щоб пiдкреслити наскiльки розповiдь Нiкол приземлила дока, режисер вносить сцену, де Там на Крiсмес, (святе для американця ciмейне свято) купує повiї подарунок., дальше можна не дивитись за винятком кiлькох сцен в кiнцi. :)
    Суть такa- cпочатку подумай, потiм говори, потiм не ображайся...:D

20. Koza-Dereza

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)