Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Фільми:

Теж подивилися вчора цей фільм. Чоловік ще не бачив, а я люблю часом ще раз подивитися фільми, що давно дивилася. Сподобався. Хоч і без банальностей не обійшлося...
    А ви точно нічого не наплутали? Якась та сцена ніяка, навіть на 3 бали за 10-бальною шкалою не тягне.

2. Текіла

Текіла Member

Шовк
    дуже скучний фільм, ні про що.....
    Мені не сподобалось

3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Лілю прошу говорити до мене на ти бо від вас якось мені незручно навіть :)

а стосовно сцени то, таки правда :) мені особисто вона тягне на переможців :)

4. Liliyah Romanova

Від мене незручно. А до мене? [​IMG]

Нам із чоловіком взагалі не сподобалася.
    Ми залишаємося шанувальниками іншої сцени, але я мушу згадати назву фільму перше...

5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

як скажете Лілю. ми вже ніби давно знайомі :)

цікаво...

6. Liliyah Romanova

То я й кажу. Раз я до вас, на "ти". То й ви тоді переходьте. [​IMG]

Чоловік допоміг пригадати.
    Фільм із Шоном Конері та Кетрін Зета-Джонс "Пастка"/Entrapment (1999).
    Сцена, де головна нероїня між лазерами пролазить. Обоє дуже любимо саме цю сцену.
    http://www.independentcritics.com/reviews/entrapment.htm

• Подобається Подобається x 2
  7. Inkiss

Inkiss Member

Під усім підписуюсь і додам (крім Марії Антуанети і Секрет (а чий фільм?)- не бачила)
    20. Фріда (найкраща гра Сальми Хайек)
    21. Лабіринт Фавна (сумний, але що зробиш...)
    22. пізні фільми Кім Кі Дука (Весна, літо, осінь, зима і знову весна, Порожній будинок) - супер!
    23. За облаками (здається останній фільм Антоніоні)
    24. Велика риба (гарна казка :))
    25. фільми Террі Гільяма, "Бразилія" зокрема
    Ну і ще точно щось забула :) Якщо когось щось цікавить можу поділитись :) в межах міста Львова :)

Додано через 54 хвилини
    Так і є :) Один з самих крейзі фільмів, що бачила "Розенкранц і Гільденстерн мертві", Том Стоппард рулить :) Тім Рот і Гаррі Олдмен в фільмі просто неперевершені - кращими я їх ніде більше не бачила :)) Дюююже класний фільм - англійський гумор це щось!

8. SatYr

SatYr Well-Known Member

+ за такі суперові кіна, як
    До цих фільмів я б додав іще "Ванільні небеса" (Vannila sky), "Політ над гніздом зозулі" (One Flew Over the Cuckoo's Nest) (те що згадав).

Та досить непогані :

• Подобається Подобається x 1
  9. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

"Quills" - дуже мене вразив. Вже і не памятаю, що там такого особливого. Знаю тільки, що кінець був досить таки вражаючим.

А ще - "Leon-killer" та "A Time to Kill". Завжди плачу, коли дивлюсь їх. Такі собі соплевитискачі :D .

А ще дуже люблю японські жахи і фільми з участю Jim Carrey - "The Truman Show"", Bruce Almighty" - просто СУПЕР, The Cable Guу, Ace Ventura: Pet Detective, Ace Ventura: When Nature Calls, The Mask, Dumb & Dumber.

• Подобається Подобається x 3
  10. Kosmodelika

Kosmodelika New Member

"Марія Антуанетта" - фільм Софії Копполи. (якщо я не помиляюсь, то здається навіть останній)

Секрет / The Secret
    Австралия (2006)
    Режиссер: Дрю Хэриот
    Производство: Prime Time Produktions
    Эта тайна существовала всегда. Ее раскрывали миру, ее держали в секрете, ее теряли и находили снова. За ней охотились, ее стремились узнать всеми доступными силами и средствами. И вот сейчас настал момент, когда это тайное знание снова раскрывается миру. Многие великие люди прошлого обладали этим знанием: Платон, Леонардо, Галилей, Наполеон, Бетховен, Линкольн, Энштейн, Карнеги и многие другие. Части его появлялись в великих учениях, в литературе, в философских трактатах и религиозных текстах. Впервые в истории все разрозненные фрагменты собраны вместе в этом удивительном послании, коренным образом меняющим жизни тех, кто к нему прикасается. Этот документальный фильм познакомит вас с одними из величайших людей современности. Известные ученые, психологи, бизнесмены, доктора и историки поделятся с вами секретами, которые перевернули их жизнь. Каждый из этих людей – живое воплощение принципов, простое следование которым делает невозможное возможным.
    Вы узнаете, как применять эти знания, чтобы привлечь в свою жизнь радость, здоровье, богатство, успех в делах, прекрасные отношения с людьми и многое, многое другое. Это практическое руководство поможет вам воплотить в жизнь свои самые сокровенные мечты!

http://www.videogid.net/2007/sekret/

11. Inkiss

Inkiss Member

Дуже дякую за лінк :) Вже стягнула і подивилась! Тепер записую на диски, щоб пороздавати друзям :)

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Хто дивився фільм "Граница"? Він в мене є, але я щось не наважусь подивитись, бо говорять, що то такий ужастік, що можна тиждень відходити, тому порадьте варто чи ні?

13. Барбос

Барбос Well-Known Member

99 Франків... написано комедія. Сидів всі 100 хвилин. Чекав коли цей жах закінчиться. Не дивіться - туфта. Шкода часу

14. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Не бачила цього фільму, але, як на мене, будь-який фільм жахів - то все вигадка. Боятись можна, а чи вірити цьому - то інша справа. Та і боятись там особливо нічого :shutup: : - все одно знаєш, що буде вкінці: або всіх повбивають, а один герой лишиться живий, щоб було з чого починати продовження, або ж та сама картина, тільки живою, крім героя, залишається і протилежна сторона, знову ж таки, щоб зробити продовження :cowboy:.

Думаю, японські фільми найстрашніші в плані налякування. В них такі особливі жести, міміка дуже виразна, зйомки... Але й без того, подивишся раз-другий - і ЗОВСІМ не страшно!!! В мене так минулого тижня було: два рази дивилась одну й ту саму японську страшилку в перерві півтора дня, то за другим разом радше смішно було, аніж страшно.

Вважаю, що подивитись документальний фільм про паранормальні явища, аборти, життя і смерть жінок в країнах Близького Сходу, катування, на які прирікають дідей тамтешні традиції і т.п. - ото щойно страшилка :scare: . Коли дивлюсь щось таке, розумію - ото щойно страшно, бо воно і реально, і досліджується насправді!!! :scare:

А фільми-страшилки - то тільки фантазія, яка спричинює лишні переживання і фобії. Треба ставитись до того, як до будь-чого іншого вигаданого. :ninja:

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

вчора дивився "хітмен"....
    повна ілюзія забавки, в яку колись давно пробував грати....
    оця "камера зверху", коридори, погляд з-під лоба.... [​IMG]
    сподобалося кіно!....

16. Liliyah Romanova

Учора подивилася цей фільм.
    Карамель /Sukkar banat (2007)
    От якщо хтось із дівчат планує запросити до себе коліжанок на шарльотку та гербатку, то для такого вечора цілком підійде цей "жіночий" фільм. Легкий, ненав'язливий та позитивний. Фільм про подруг, котрі разом утримують і працюють у салоні краси.

17. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

якщо хтось мені порадить, де можна стягнути "Тіні забутих предків" (інфостор та торрентс не пропонувати), то буду безмежно вдячна!))

18. syavych

syavych копач

Тутка є: http://video.libido.kiev.ua/russian/
    Хоча чому в розділі "russian" - загадка... ;)

19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

у мене не тягне звідти. пише, тому що IP-Net у мене. а на наших ресурсах в сітці немає цього фільму:sad:

20. Liliyah Romanova

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)