Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Но не все же такие очумевшие от политики и не способные видеть в этой жизни ещё хоть что-нибудь. Плевала я на вашу пропаганду с высокого дуба. Мне понравился фильм совсем другим. Но вам это не будет интересно.

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

а вы "мокбам" с "форами" расскажите ;)

3. tanna

Обязательно. Если спросят. ;)

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    не правильно, ММ обидится:))
    правильно по-дЫбильному©[/OFFTOP]

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Так ЧЕМ понравился? Откидываем пропаганду. не думаем о ней. Почему вы считаете - это хороший фильм. Отзыв из 2 слов - это не отзыв. Ни о чем не говорит. Что вам в нем понравилось. серьезно спрашиваю

6. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

разве кто-то из тех кому вы ответили - спрашивал вас?
    это у вас без вопросов получилось, так что не стоит ждать.

7. tanna

Серьёзно отвечаю. Понравился мальчик и его детское восприятие добра и зла через своих любимых роботов. На мой взгляд, очень не стандартное решение в такой фильм всунуть этих роботов. Непривычно, чем и интересно. Понравилась главная героиня и не только. Вообще хороший актёрский состав. Здорово играет Максим Матвеев, очень легко и непринужденно. На любимых актеров мне нравится смотреть в любом фильме. Ну и вообще понравилось то, что фильм масштабный, динамичный да и со смыслом. Простым человеческим.

8. OrangeSpring

А в чем там смысл? Как Вы его для себя увидели? Серьезно спрашиваю

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хтіли нині з дружиною потрапити до кінопалацу на "джон картер", не пустили нас
    щоб їх качка копнула :ireful:

10. bayard

http://www.youtube.com/watch?v=XFCe-gcWuwQ

About Проти російської політичної пропаганди у кіно

З великих екранів українців запевнятимуть, що російська агресія - це шляхетно і правильно?

Попри серію скандалів в український прокат виходить російський фільм "Август. Восьмого", від показу якого відмовилися вже кілька країн. Автори цього "художнього твору" лицемірно запевняють, що фільм - про кохання. А разом з тим демонструють нам не більше, ніж російську версію війни у Грузії у 2008 році.

З цього фільму випливає кілька абсурдних "істин". Зокрема, що Південна Осетія - не територія Грузії, хоча і світ, і навіть сама Росія офіційно визнають Грузію у кордонах, що включають Південну Осетію. Що російські війська займалися виключно порятунком цивільних осіб. Що Президент Росії оголосив "примус до миру" через те, що грузини (які зображені майже всі в терористичних масках) вбивали мирне населення. І головне - що Грузія виступає агресором. Іншими словам, що Росія - молодець, а вторгнення на суверенну територію іншої держави під приводами, брехливість яких є очевидною і 4 роки потому - це шляхетно і правильно.

Що в цьому фільмі НЕ ПОКАЗАНО, так це - південноосетинська армія, якою командували російські офіцери, обстріл цією армією грузинських сіл на території Південної Осетії, шо й призвело до війни (Грузія ввела війська, щоб навести порядок НА СВОЇЙ території), чеченський батальйон "Восток" у складі російських військ, який виконував "особливу роботу" по деморалізації місцевого населення, бомбардування Горі, Поті та інших міст і сіл на території Грузії російськими літаками, окупація цих населених пунктів, грабунок їх російськими військами (включно з винесенням унітазів із пограбованих домівок), вигнання внаслідок війни всього грузинського мирного населення з території Південної Осетії, де воно споконвіків проживало. А також той факт, що російські війска були у стані бойової готовності ще до початку конфлікту. Фільм мовчить про масову видачу російських паспортів мешканцям Південної Осетії, щоб потім захищати "своїх громадян". І замовчує той факт, що справжнім агресором, тобто державою, яка вдерлася на суверенну територію іншої держави - є Росія.

Всі ці пропагандистські штампи, зібрані у фільмі "про кохання", орієнтовані на українську аудиторію, бо російська в цьому вже переконана. Нам хочуть нав'язати те, що до мистецтва і кінематографії та кохання не має стосунку. А саме - що добром є російські імперські амбіції, наслідками яких є зруйновані міста і села, війна, тисячі жертв серед мирного населення.

Не йди на цей фільм - не плати гроші російській фабриці казок.

Пам'ятай - Гітлер також надавав великої ваги кінематографічній пропаганді в інших країнах перед тим, як їх загарбати й перетворити на пекло.

Спільнота у Фейсбуці проти цього фільму

https://www.facebook.com/norussialie

Також ми вважаємо, що російський фільм "Матч", який незабаром вийде в кінотеатрах, цілеспрямовано перекручує історію та принижує українську націю.

https://www.facebook.com/againstmatch/info
    http://vk.com/againstmatch

ЛИСТІВКА ПРОТИ ПОКАЗУ ФІЛЬМУ, ЯКУ ВЖЕ ТРЕБА БРАТИ, ДРУКУВАТИ І РОЗПОВСЮДЖУВАТИ

11. bayard

Ход королевой....давно я скучал по психоделическому кино:yahoo:
    Сандрин Боннэр - не подражаема!

12. duncan

Ханна.

починався фільм дуже багатообіцяюче, але вже після 15-ї хвилини перетворився у звичайний тупуватий піпєц-2
    дивно було побачити нестандартну ("арійську") зовнішність головної героїні -- білява, кирпата, синьоока
    як всі могли зауважити -- зара в голівудській моді темноволосі, темноокі та розкосоокі дівчата

13. bayard

хто зна...може вона з вікінгів:)

14. duncan

точно з них :yes:

15. bayard

Усредненное лицо европеоидной женщины

16. tanna

Фильм *Мамы*. Просто о сложном.

P.S. Любители увидеть во всем пропаганду найдут её и здесь. Лучше сразу не смотреть, чем потом плеваться.

17. OrangeSpring

Простите tanna - но вы реально не ответили в чем смысл фильма Август восьмого... Вы написали, что есть смысл? Но в чем он заключается?о_О

18. tanna

Похоже на то, что для вас - ни в чём. Потому и не ответила. :pardon:

19. OrangeSpring

Tanna - я серьезно спрашивала. Когда я пишу отзыв на просмотренный фильм - я не пишу: классный смысл и так далее - я пишу, какой ИМЕННО смысл я лично там увидела.

Я фильм не видела. видела трейлер - который смешил поначалу - блин думаю, опять подражание Голливуду, пока не выползло название - Август восьмого - это было до разговоров про запретить. и я даже была не уверена, что это про Грузию

ВЫ сказали, что увидели там какой-то смысл помимо тупо развлекалки экшена (отбрасываем политику). Но не говорите, какой именно - это наводит на мысли, что и сами не определились вы, что же там за смысл.

Просто tanna, без обид, набор фильмов, о просмотре которых тут пишите - как правило чисто развлекательный конвейер. В этом ничего плохого нет. Многие из них вкусно и профессионально делаются - и смысл там какой-то глубокий никому не приходит в голову. качественность энтернтейнмента немного другими параметрами исчисляется.

Вы увидели какой-то смысл в блокбастере - и не хотите говорить какой.

Я лично не хочу его смотреть не потому, что это про август восьмого или пропаганда, а потому что вторичный блокбастер, я такое переросла. Мне просто неинтересно (не только этот фильм , но 99 процентов Голливуда тоже). Но это просто я и мой выбор. Кто-то любит просто отдохнуть при просмотре. Но честно, мне бы не пришло в голову писать про поиски смысла в фильме Крепкий орешек с Уиллисом , например, хотя это классика экшена.

Итак, какой вы смысл увидели в блокбастере? (убираем политику)

20. OrangeSpring

dunkan - у вас стереотипный взгляд на викингов:)):rose:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)