Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тіріон

Тіріон Active Member

Відповідь: Фільми:

Але це кіно не для сімейного перегляду.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Тіільки одне попередження. Мій свекор на нас із чоловіком злостився, що ми йому дали цей фільм дивитися, бо у нього немає проблем із наркотиками. :D:D:D

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дякую, пойняв... моя Ясочка і наш Попсуймайстер кіна дивитися не будуть...;)

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Однозначно. Я півфільму в другий бік дивилася. :D:D:D

5. tiana

tiana Well-Known Member

хто дивився фільм "Людина в вогні" (чи "Гнів" на диску пише) напишіть враження:)

6. bora

bora Well-Known Member

Пригадала фільм, який для мене не схожий на жодну комедію. Ну хіба стиль - Люка Бессона, він незмінний. Називається Ангел-А.
    http://www.imdb.com/title/tt0473753/
    Цинічно-жорстокий, бо головного героя спочатку всюди тлумлять, але мораль фільму гарна. Та й режисерська робота вражає.
    Анотація-
    Андре - дрібний шахрай, невдаха. Його життя суцільний хаос. Постійні втечі від кредиторів, бандитів, закону й самого себе не залишили йому краплі надії на спокійне, що має хоч якийсь зміст, життя. І от він кидається з мосту в річку, рятуючи життя молодої, прекрасної, як янгол, дівчини. Тепер вона постійно поруч, тепер він оточений увагою й турботою. Тепер Ангела-охоронця можна віддячити особисто.

• Подобається Подобається x 4
  7. syavych

syavych копач

Файне кіно.

• Подобається Подобається x 1
  8. KruNdiK

KruNdiK New Member

Я бачив цей фільм , хороший. Фільм повчальний і достатньо кумедний. Мені сподобався . Я вважаю , що найбільший шедевр Люка Бессона це "Леон" (Просто я обожнюю цей фільм , де ще знімалися такі люди , як Жан Рено , Гарі Олдмен і Наталі Портман). Люк мені ще подобається у ролі сценариста , деякі фільм за його сценаріями люблю("Денні" з Джетом Лі, " Фанфан-тюльпан ") , проте не всі. Ну звісно ледь не забув супер класика "П'ятий елемент" , де він знову ж сценарист. А хто бачив фільм "Револьвер" (там теж сценарист Люк Бессон), а у головній ролі Джейсон Стетхем, де він зіграв незвичну драматичну роль , але зіграв чудово. "Револьвер"- це неоднозначний фільм , проте заставляє задуматися.

9. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

а мені сподобався, навіть дуже. Після нього довго розмірковувала, хоча на перший погляд сюжет абсолютно незрозумілий. Тому це один із таких фільмів, який потрібно переглянути кілька разів, щоб вникнути в суть

• Подобається Подобається x 2
  10. romhavr

romhavr Well-Known Member

Не маю як оглядати всю гілку (повільний нет), можливо вже було сказано.
    "Гордість і упередження" - як на мене гарний вишуканий фільм, мав би сподобатися, зокрема, жіноцтву.

11. Тіріон

Тіріон Active Member

Класний та стильний фільм з Дензелом Вашингтоном в головній ролі, режисер також відомий - Тоні Скотт. Перша половина - драма, друга - бойовик. Ще Міккі Рурк там засвітився :).

Ангел-А - дуууууже чарівний фільм про Париж :).

Додано через 5 хвилин
    Це голівудський римейк іспанського фільму Педро Альмодавара. Пенелопа Крус в ньому виконує ту саму роль, що і в голівудському.
    Іспанський ще не встиг подивитись, хоч він у мене і є, голівудський - дивився якось одним оком, запамяталась тільки одна репліка героїні Камерон Ріаз.

12. KruNdiK

KruNdiK New Member

Фільм про охоронця, який мститься за дівчинку. Сюжет ніби і не новий , але фільм тримає у напруженні , чудова гра акторів(як завжди сподобався Дензел Вашингтон) і хвилючі драматичні моменти. Загом фільм супер , проте є жорстокі моменти (Я їх терпіти не можу), але це робить фільм прадоподібним.

Фільм дуже заплутаний , переглянувши його я багато не зрозумів , дійсно потрібен неодноразовий перегляд(А я це терпіти не можу), проте фільм вартий уваги.

Ви тут допустили помилочку Камерон Діаз.:shy:

13. syavych

syavych копач

Тільки уточніть який саме, бо було 2 версії: 1995-го року (http://video.alkar.net/browse/series/ru/5824.html) та 2005-го (http://video.alkar.net/browse/movie/ru/3949.html). Дружина читала книгу, і більше подобається перший варіант - каже краще екранізація (можливо тому що там грає Колін Ферт :)), мені ж другий (можливо тому що Кейра Найтлі :))

14. romhavr

romhavr Well-Known Member

2005 рік.

15. syavych

syavych копач

Так от для повної картини подивіться за 1995рік :)

16. terrible

terrible Well-Known Member

Doc., глянь такі фільми :

"франц+поліна" класний фільм http://inter.ua/ua/media/2007/24/2037.html

ну ще з наулюбленіших моїх
    "дожени якщо зможеш"
    "піаніст"

17. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

а у фільмі "Сиріана" Спайдермен набив пику Бетмену!

18. bora

bora Well-Known Member

При усій повазі до Кустуріци фільм Завет неприємно вразив чорнушністю (я бачила і іншу Сербію) та постановкою загалом. ІМХО, але скидається на театр абсурду. Якби не була перейдена певна межа, фільм би міг бути набагато кращим. А так "один вдома у селі".
    Можете кидати в мене тапками, але я розчарувалась

19. SatYr

SatYr Well-Known Member

Подивився мульт Strings(нитки). Досить цікавий, має зміст і мораль.

20. Forpost

Forpost Стоїк

Фильмы онлайн!

Добро пожаловать в кинотеатр "Медведя.нет", здесь Вы можете посмотреть самые лучшие фильмы онлайн, самые новые фильмы доступны у нас для просмотра онлайн.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)