Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. sanya

sanya Well-Known Member

Відповідь: Фільми:

На ось тут качай http://infostore.org/info/4143211

2. шахрай

шахрай Well-Known Member

Вважаю 2 фільма-фільмами всіх часів і народів-"Собачье сердце" і "Pulp Fiction".

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Щойно закінчила дивитися фільм Незнайомка (La Sconosciuta) Режисер: Джузеппе Торнаторе.

Фільм важкий, але дуже цікавий і вартий перегляду.

• Подобається Подобається x 1
  4. Vova

Vova New Member

Для мене таким фільмом є Спізділі - васшє фільм

5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Мені подобається, що цигани все одно усіх надурили!)))

6. Doc.

Doc. Well-Known Member

Succubus …http://www.succubushellbent.com/main.html
    Невозможно однозначно причислить суккубов к злым или добрым демонам, поскольку сказания о них разнятся. Разумеется, церковь видела в суккубах слуг Дьявола или даже самого Сатану, принявшего женский облик. Поэтому мы обнаружим множество историй, в которых суккуб рисуется как безобразная ведьма или демоница, медленно выпивающая жизненные силы своих любовников-жертв, отчего их иногда отождествляют с вампирами.
    Какая плодотворная тема.., а фильм можно не смотреть... :)

7. Liliya

Liliya Well-Known Member

Переглянула, дуже сподобався, здається у дж. Грува є робота зі словами з фільму, отже розповідайте...:)

8. Тіріон

Тіріон Active Member

Класна тема, на жаль, затихла. Поставив на закачку кілька вище згаданих фільмів - велика подяка і плюси в карму :).
    Усі багатобюджетні прем`єри "на слуху" і не вимагають додаткової реклами, натомість трапляються дуже цікаві малобюджетні фільми, з невідомими акторами та режисерами, або просто несправедливо обділені увагою громадськості :).
    Перелічувати усі класні фільми, бачені мною, не буду - занадто їх багато і такий перелік втомлює. Назву лише кілька із останніх, що подивився:

"Дякую, що курите"/ Thank You for Smoking / 2005

http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/87477
    Чудова малобюджетна комедія з класними діалогами і ненавязливими жартами, розумним хронометражем і прикольною кінцівкою. Та й зі змістом. Про те, що творці вклали в фільм душу, свідчить оце от:
    Чамскраббер
    http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/81665
    Доволі специфічний фільм, який сподобається не всім :). Досить непогана анотація по посиланню.

Магнолія
    http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/477
    Незважаючи на те, що у фільмі знімаються голівудські зірки Том Круз та Джуліанна Мур (які, втім, лише прикрашають це кіно), він не віддає гламуром. Дивно, але при перегляді картина не подобалась мені так, як сподобалася згодом. Тобто через деякий час після перегляду думки знову верталися до неї, що трапляється зі мною рідко. У фільмі класний відрізок, коли всі актори по черзі співають пісню - як у мюзиклі. Оригінальне рішення режисера :). Фільм випромінює добру енергетику, хоч кінець і не для всіх тіп-топ :). Анотацію краще не читайте.
    Написав, і аж захотілось переглянути.

9. Liliya

Liliya Well-Known Member

Вчора дивилась "Плезантвіль". Цікаво спостерігати як чорнобілий фільм поступово набуває кольорів

10. NIKA@

NIKA@ New Member

"Реквієм по мечте"
    Фільм просто вражає!

Додано через 1 годину 4 хвилини
    *Таємне Вікно* з Джонні Деппом

• Подобається Подобається x 3
  11. bora

bora Well-Known Member

Сподобався там тіко Депп як завжди:)
    Secret Window (2004)
    Такий собі середнячковий триллер для домашнього перегляду.
    Рейтинг має 6,3 з 10, що абсолютно співпадає з моєю оцінкою приміром.
    http://www.imdb.com/title/tt0363988/

12. SatYr

SatYr Well-Known Member

Так "Requem for a dream" (Реквієм по мрії) вражаючий фільм.
    "Політ над гніздом зозулі", "Сибірський цирюльник", "Царство небесне", "Ванільні небеса", те що зараз згадав

13. bonapart

bonapart Well-Known Member

Щодо Реквієму... не знаю, я дивився його, правда не пам"ятаю, чи зміг додивитися до кінця... Важкий він надто... ну і ще - надто вганяв мене в депреію... хоча з нього багато що можна взяти, та й в багатьох людях він викликає відразу до наркотиків...

14. SatYr

SatYr Well-Known Member

Ну ось це кіно не дає мені скурви... Це фільми які мають підконтекст, моральний чи соціальний зміст.

15. bonapart

bonapart Well-Known Member

Щодо фільмів, то я більш надаю первагу або історичним фільмам, або комедіям... З=поміж основних, що були у всіх на вустах останнім чаом зходу можу виділити лише "Оушена", причому і 11, і 12, і 13 його друзів.. мені пото сподобалось як вони віх там "дєлалі".
    А взагалі от недавно подивився "Пророк" і "Престиж", цікаві фільми. Особливо сподобався "Пророк", несподівано там все відбулося))))

16. Liliya

Liliya Well-Known Member

А мені не сподобався... Переглянула анонс, загорілася бажанням переглянути і ... надбала повне розчарування

17. KruNdiK

KruNdiK New Member

Я теж дивися ці фільми . У фільмі "Пророк" схилювало закінчення , схвилювало і викликало легку посмішу (не від веселості , а від легкого потрясіння:"йой.., але ж..."). "Престиж" сподобався , хоча у фільмі не обійшлося без фантастики . Впринципі акторський склад не розчарував.

Не знаю як фільм , бо не бачив , а от саундтрек мені подобається.:)

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Фільм вражає. Але другий раз би я його не дивилася.

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ок, народ, стільки слів "вражає"... нема на то ради, переконали... ставлю той "Реквієм..." на закачку...

20. KruNdiK

KruNdiK New Member

Мене теж зацікавило , треба буде подивитися :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)