Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Фільми:

Жахи любите. Дивився і різню, хостел, восковий дім , очі пагорбів ... воно звичайно мяса і брутальності багато... але то так... на один сеанс і забув...
    Для мене самий геніальний фільм жахів "Відьма з Блер" ... Це єдиний фільм, що не зміг подитися з першого разу... 6 разів переривав перегляд. Страшно було =)

2. Meg

Meg Well-Known Member

Я два рази не люблю дивитися-другий раз вже не так цікаво.
    Правда,найулюбленіші мої це "Екзорцист"(старий) і "Омен"(тоже старий).Сучасні фільми не такі-вони перетворилися на тупі ужастики.

3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ой, пила.... я бачила першу - така мура. Стiльки непотрiбної кровi фу! Я бiльше люблю коли вбивця зпiдтишку полює за своїми жертвами, коли його i не дуже видно, але страх нагнiтає. Хостел не дивилась, не думаю що зможу. А от щодо "Вiдьма з Блер" я його не дуже зрозумiла... а послiдовний #2 вже була мура повна. О, а кому сподобався "The Ring"? Блiн, я як подивилась цей фiльм то була на "iзмєнi" думала що я тоже ту касету подивилась, i менi зараз ПОДЗВОНИТЬ ТЕЛЕФОН!!!!!!! МААААМААААААА! Жуткий фiльмець.
    Про старий Екзорсист та Омен - погоджуюсь, шикарнi фiльми. Я кожен раз по ТБ дивлюсь коли показують.
    О, доречi був страшний фiльм типу Екзорсиста " Екзорсизм Емiлi Роуз"... оце я вже наскакалась в кiнотеатрi.

4. Meg

Meg Well-Known Member

От я теж передивляюся ті старі по телику кожен раз,як показують.Я навіть книжки читала.А от "Екзорцист:the beginning" то повна чухня.Дивитися аж нецікаво.Хіба був момент,де та тітка по старій церкві бігала-там хоча поржати можна було,який жахливий макіяж.

5. bibrka

bibrka Member

Відповідь: Фільми: Роздуми над 3-м Спайдерменом

Ооо, Спайдермен-3! ...Виявляється, чорний пластик, з якого роблять кульки BOSS, має іншопланетне походження.

6. Meg

Meg Well-Known Member

Може таки добре,шо я не люблю Спайдермена.На кожного Спайдер-мена знайдеться Тапок-мен.
    А,взагалі-як мало зараз хороших фільмів.І скільки задоволення мені приніс фільм "Спортлото 82",який я сьодні дивилася

7. bibrka

bibrka Member

Дуже, дуже мало нормальних фільмів :sad:(

8. Meg

Meg Well-Known Member

Угу...Правда,правда:sad:.Але хто тому раду дасть,якшо більшості таке подобається

9. Deus igrok

Хороших фільмів багато. Фестивальні, інтелектуальне кіно, артхаусне ... і ше купа розумних слів. Правда в прокатах його мало, в продажу - аналогічно.

• Подобається Подобається x 1
  10. Meg

Meg Well-Known Member

Я не кажу,шо його як такого мало.Але ніхто чомусь не береться показувати по телевізорі.Чому?Бо нормальне кіно не популярне,не прибуткове і т.д.Це ж шоб зрозуміти,тре мозги напрягти,а так подивишся якусь фантастику-тут і думати не треба.

11. sanya

sanya Well-Known Member

Не знав я невже

12. Meg

Meg Well-Known Member

Я от дуже поважаю Тіма Бартона.Це мій улюблений режисер.І разом з Джоні Деппом у нах найкращі роботи!

13. Deus igrok

Прально, туди їм дорога =)

Інтлектуальне кіно показують, рідко ...але є ... і палін пізно вночі

Раджу подивитися "Планету Мавп" ... всі епізоди. Досить цікаві питання в кожному епізоді піднімаються. Мені сподобався загалом фільм.

14. Meg

Meg Well-Known Member

Це опечатка!Невже ви думаєте,я ображу Джонні Деппа і Тіма Бартона?:shy:
    Нє,"Планету Мавп" не люблю!Нє,нє!

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Хто бачив російський фільм "Груз 200"? Що скажете? Спеціально подивилася, бо син казав викинути з прокату. Не викинула, бо фільм хоч і страшний, але не полишений змісту. Хочу знати ще чиюсь думку.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Оля, уважаемая, неужели нужна ещё одна веточка?

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26157&highlight=%C3%F0%F3%E7+200

17. Оля

Оля Старожилка форуму

18. Forpost

Forpost Стоїк

Ось уже місяць дивлюсь нове російське кіно. І повинен сказати що воно рулить.Ось хоча би сьогодні:Возвращение
    Россия (2003) 105 мин.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Жанр:
    · Драма

--------------------------------------------------------------------------------
    Режиссер:
    · Андрей Звягинцев

В ролях:
    · Владимир Гарин
    · Иван Добронравов
    · Константин Лавроненко
    · Наталья Вдовина
    · Галина Петрова
    В «Возвращении» сконструирован не просто какой-то там заурядный злобный папашка, но идеальное воплощение Отца. Невинная поездка на рыбалку в обществе этого человека превращается в странное и многозначительное путешествие.

Мы не узнаем, кто он и откуда, где пропадал столько лет и зачем вернулся, чем занимается и чего хочет. Так и не поймем, почему он повез своих сыновей на некий таинственный остров и что было в ящичке, который он там откопал. Это частности, не имеющие значения, хотя и ужасно интригующие. Нам же покажут только черты архетипические. Отец – хозяин и повелитель. Он строг, суров, справедлив, силен, хоть и не всесилен, не богач, но в деньгах нужды не знает. Отец всегда скажет что, как и когда делать. Могущественность этого персонажа пугает и вызывает протест. Старший сын быстро и с наслаждением покоряется его воле. Младший бунтует и, как положено, грозится отца убить.

Впрочем, в ящичке, откопанном на острове, спрятан совсем не томик Фрейда. Но раскрыть суть этой метафоры не представляется возможным. Потому что у этого ящичка не один, а много ключиков, и каждый должен найти свой. Поэтому режиссер категорически отказывается рассказывать, какой ключ был у него

19. Meg

Meg Well-Known Member

От я собі думаю-яка користь з тих голівудських фільмів,якшо я не пам"ятаю жодного нормального персонажа з них?АОт я іду на паті,де тема "Голлівуд" тре передітися на якогось персонажа з якогось фільму,але такий,шоб мені пасував.І я навіть поняття не маю!Певно вдіну нічну сорочку і буду Ріген з екзорциста.Уявляю себе в нічній сорочці на червоній доріжці!Пхе!))))

• Подобається Подобається x 1
  20. bora

bora Well-Known Member

Знаю людей стиль життя яких дещо змінив фільм Клік.
    Мені також стало цікаво...
    Фільм супер для тих в кого життя зациклюється на роботі, хоч вони в цьому й не хочуть собі зізнаватись.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)