Згадала фільм, котрий мені виніс ну принаймі половину мозку. Ca$h, фільм про те, як гроші міняють життя, стосунки, людей - і все у вас на очах. В ролі негативного героя красунчик Шон Бін.
Нещодавно вперше подивився "Memento" (Пам`ятати) Крістофера Нолана. Досі не можу відійти, наскільки круто і несподівано знято. Рекомендую всім любителям психологічного трилера, інтриги і несподіваної розвязки. Дивитись спочатку важкувато, але потім - не відірватися.
Таке собі. Сюжет цікавий, але реалізація не ахті. Мозок не виносить - це точно. Ще один цікавий фільм, який міг би виносити мозок, але не виносить - Мисливці за головами (Норвегія, якщо не помиляюся в оригіналі Hodejegerne). Але глянути варто.
Скандинави взагалі рулять останнім часом. Крім концептуалістів на кшталт фон Трієра зявилися і хороші автори маспродукту. ДЗТД і МЗГ хороший тому доказ.
Голодные игры: Фильм понравился, снят хорошо, интересно. Может слегка подростковый, но это не повод принижать качество. Да, не без "мяса", но в меру. (хотя впечатлительным стоит подумать 2 раза)
Але в категорію "фільми, що виносять мозок" його відносити аж ніяк не варто Для мене то фільм на один раз (сюжет цікавий, власне захотілося перечитати серію книг, за мотивами якої знято кіно).
"Каморріст" (IL CAMORRISTA). Суровий фільм про сурових сицилійських бандюків від шикарного італійського режисера - Джузеппе Торнаторе. Мій улюблений фільм. Відноситься до одного жанру з "Хрещеним батьком", і, як на мене, його перепльовує. Незаслужено маловідомий. Виносить мозок своєю реалістичністю та продуманістю сюжета. Попкорну заготуйте вдосталь - кіно на 3 години.
Натрапив на фільм "Трикутник". Винос мозку гарантовано http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?p=606166
Сьогодні на грядущий сон вирішила його переглянути. Краще б цього не робила, бо не заснуСюжет класний, мозок виносить так нефігово. Дуже добре підібраний музичний супровід і створено чудову напружену (часами доволі моторошну) психологічну обстановку. Рекомендую для перегляду
Скажені пси від культового Квентіна Тарантіно. Хоча фільму уже більше 20 років, подивитись безперечно є на що. Та й як не буде, якщо грають такі таланти, як Тім Рот, Стів Бушемі чи Майкл Медсен і сам Тарантіно.
Не сказав би, що будь-який фільм Тарантіно виносить мозок. Сюжет лінійний і зрозумілий. Просто класне кіно. Ну хіба що Природжені вбивці можна до тої категорії віднести. sent from my Galaxy SIII
Звісно, що не будь-який, але настільки трешового і неоднозначного режисера, як Квентін, в Голівуді важко знайти.... що, власне, й відбивається у його фільмах (маю на увазі не там, де він сценарист, а саме режисер)