Недавно передивився "Вогнем і мечем". Коментарі до фільму зайві. Але для мене, радше сказати, то було подивився, бо перший раз дивився десять літ назад.
Від фільмів 90-их я балдію. То моя молодість. Улюблені, які я тримаю в архіві: Бестолковый/Clueless 1995 Мир Уэйна/Wayne's World 1992 Мир Уэйна 2/Wayne's World 2 1993 Пришельцы/Les visiteurs 1993 Пришельцы 2: Коридоры времени/Les couloirs du temps: Les visiteurs 2 1998 Магазин «Империя»/Empire Records 1995 Всім раджу, хто не бачив ще, особливо хто любить про молодіжні тусовки і рок-тематику.
з серіалів Берверлі Хілз та Доктор Квін )) а ще Твін Пікс з фільмів Красуня з Д.Робертс, ну і Титанік, а ще дуже под-ся польський Сара -Охоронець для дочки, Хоробре серце...
Як на мене, то 90-ті - золотий період для кіно.....класних фільмів море!!!! всіх не перелічиш....зараз або одні тупі продовження вже розкручених назв, або брєд....класних фільмів все менше і менше
Я не люблю фільми 90-х. Саме насилля та кров. Іноді навіть не розумієш - хто кого і за що б'є. Змісту ніякого. Один єдиний фільм тієї епохи, який я можу назвати шедевром "Город ангелов" Зараз подивилася фільм "Жареные зеленые помидоры". Так начебто нічого, але остання сцена спотворила все.
Народ,а з кримінального жанру(російський кінематограф) які фільми пам"ятаєте того часу? Всю "класику"(Бумер,Жмуркі,Бригада,Американ Бой,Фанат,Бригада,Бандитський Петербург) передивився по 10 разів,хочеться чого - сь "нового",маловідомого,особ- ливо,про вуличні розбірки.
Я колись любила "Бандитський Петербург". Перші 3 частини. Можливо, тоді це було актуально. Постановка непогана. Зараз я це бачити не можу. Мабуть тому, що ми це пережили уже.
Фильмы 90-х....Ну и темка... Нет чтобы фильмы 80-х или нулевых обсудить. Смутное время. А у кого-то в это время мировоззрение формировалось... А впрочем, смута - это у нас была. Там "у них" все было стабильно и спокойно... Вот пожалуйте: "Мертвец" 1995 "Умница Уилл Хантинг" 1997 "Прирожденный убийцы" 1994 "Матрица" 1999 "День сурка" 1993 Ну а наше?... "Брат" А.Балабанова (1997) на этой ветке еще не упоминали?... А зря. Ну а фильм "Шырли-Мырли" В.Меньшова (1995) как по мне стал настоящим киношным гимном мутных 90-х. И поныне великолепно смотрится... Конечно, наверняка, кое-что упустил... Кто может - запостит лучше (в смысле - добавит и исправит... )