Економіка країни, суспільства, спільноти, групи людей, единої людини. Інвестиції і втрати коштів

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Mikhail, 17 тра 2013.

1. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Ось особливо це останнє - «важливого і розумного». Це настільки неправильно. Ніби я ні до чого не йшов роками.

Навіть предедбачити не намагаюсь, як можна погодитись з вами.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

А ви тільки до цього йшли роками? Тоді я вам щиро співчуваю.

3. Mikhail

Bambook, або там є до чого йти, або там нічого цікавого, важливого і розумного.
    Суперечите собі.

4. Bambook

Мішо, ви б краще до елементарної логіки йшли багато років.
    Йти можна навіть до повної порожнечі.

І взагалі, що не так? Ви обурювалися, що ніхто не коментує, от і отримали чесний коментар. У відповідь почали хамити.
    Самі не знаєте, чого хочете...

5. Mikhail

Bambook, пробачте, я не хамлю.
    Хамити почали ви («Сілуанов балакає...» і т.д.).
    Якщо зустрічаєш відповідь у такому форматі, відразу виникається питання: хто це пише і за яким мотивом? Що в нього в голові, наскільки він компетентний?

Образа - від вас, по-перше. Хто видає коментар - звичайне питання, по-друге.
    І не ображайтесь, будь ласка. Я не хамлю, а тільки аналізую відповіді. Те, що я тут пишу, стосується тільки вашої відповіді тут, а не всіх тем і відповедій, за які я вам вдячен.

6. Bambook

а) Ви хамите.
    б) Не пробачу.

Можете навести хочу одну справді свіжу й оригінальну думку з виступу Сілуанова й аргументувати, чим саме вона важлива?

7. Mikhail

Bambook, ні, з початку ви пишіть, чому все в його словах просто, елементарно, нічого важливого і т.д., чому це трьоп, неважливо і т.д.

8. Bambook

Міша, ми не малі діти, давайте не бавитися в переведення стрілок.
    Я так розумію, ви просто закинули відео, яке здалося вам розумним, щоби теж здатися розумним, і не врахували, що його хтось може послухати УВАЖНО, і зрозуміти, що це порожня балаканина.
    Інакше для вас би не становило проблеми виокремити важливі тези і обґрунтувати...

9. Mikhail

Можу вам сказати, що це не відповідає дійсності. Від вас зараз йде троллінг. Відповість, будь ласка, на те, що я просив. Чому ви вирішили, що там нічого важливого, і це пустий трьоп. А поки ви цього не зробите, що ви вважаєте пустим трьопом і чому вважаєте, не ясно. І мені здається, ви тільки тролліте.

10. Bambook

Тому що я послухав Сілуанова уважно!

Тепер наведіть хоч якийсь аргумент, можливо, я щось прослухав у тому виступі важливе, чогось не зрозумів...
    Можете?

11. Mikhail

Можу, але з початку ви. Чому (і що конкретно) неважливе, нецікаве, трьоп і т.д.

12. Bambook

Та тому що я послухав і мені все це здалося неважливим і нецікавим трьопом!
    Можете спростувати?
    Я бачу - не можете.

13. Mikhail

Bambook, добрий беззмістовий троллінг зараховано.
    Якщо буде бажання, напишу щось іншими словами по змісту роліка. Чи щось пов'язане із ним.
    Чи, мабуть, щось трохи інше:)

14. Mikhail

Ось тут Кудрін. Попередник Сілуанова. Сілуанов, наскільки я прочитав про це, а я намагався читати обережно в той час, був зарекомендований Кудріним на посаду, коли Кудрін залишав пост міністра фінансів.
    http://zaxid.net/home/showSingleNew...ryad__eksministr_finansiv_rf&objectId=1299732

15. Mikhail

16. Bambook

Кудрін міг у цьому помилитися, ви ж не вважаєте, що він безпомильний? ;)

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Слєпаков ліпше каже...

http://youtu.be/Hi3Yg8TzRTk

18. Mikhail

Я думаю, у нас такими словами не описывают подобные ситуации.

Уточняю. То, что вы написали, верно. Но как я думаю, очень многие понимают, какие это могут быть ошибки, и как их избегать. Ошибки могут быть в том, что Силуанов совершит какие-то неправильные действия, но характер этих возможных неправильных действий таким людям как Кудрин, скорее, известен.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://youtu.be/y43iKaAvt-g

20. Bambook

У вас дуже багато чого не описують взагалі з того, що реально відбувається :dntknw:

а де твій аватар? :)