Джерела натхнення...

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Peri, 23 сер 2010.

1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ніч....:pardon::girl_in_dreams::girl_cool:

• Подобається Подобається x 5
  2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Цікава тема... А мене найбільше тішить та надихає просто природа, це, коли прості речі, спокійно відпочити на природі, самому або з другом, щоб з наплічником, напхати туди похідних речей, взяти радіостанцію аби було цікавіше, та пройтися по улюбленим місцям неподалечку, на день-два не більше. По лонкам, озерам, лісам... І відчуваєш себе добре, та маєш багато натхнення урохоміти яку-небудь справу... Як для мене, найкращій відпочинок, та джерело натхнення. Якщо цікаво, це, як наприклад на цьому жартівливому відео, мій приятель та я - то наше хобі й відпочинок :):

http://www.youtube.com/watch?v=CjPJ8XGW8zY

Ще подібне відео тут

3. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Надихає, коли виїжджаю за місто, сідаю в саду чи у полі й починаю слухати, про що говорить земля. Заплющую очі, і от уже здається, що вітер мене підносить, як листок, над хмарами, що сонце і вода очищують всі душевні рани, здіймається хвиля радості... Знаю, що вечір, знаю, що рано чи пізно мене знайдуть, і то буде не менша радість.
    Надихає, коли приєднуюся до проукраїнського мітингу і починаю розмови з різними людьми. То не передати...
    Надихає, коли гуляю Львовом. Особливо - у дощ без парасольки.

• Подобається Подобається x 8
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

І мене надихає найбільше Львівський дощ.:)і музика -легесенький джаз.

• Подобається Подобається x 4
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:good: Як можна не любити львівський дощ ? То ж пісня!

6. poetka

Знач,не романтик....

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

8. poetka

9. deva

deva Well-Known Member

що для мене джерелом натхнення? ну це в загальному сказати важко...... скоріше,що мені подобається. А подобається, працювати в саду, ковирятись в землі на городі та доглядати за своїми квітами, а ще безперечно отримую велике задоволення від спілкування з донечкою та друзями

10. KurT

KurT Well-Known Member

Любов найбільше натхнення

• Подобається Подобається x 1
  11. restavratsia

restavratsia Active Member

натхнення- стимул

Щось добре зробив( не за гроші), якусь роботу витягнув( комусь до неї лінь чи інше), вдома лад і спокій.Це для мене поступ і НАТХНЕННЯ для подальших дій, не дивлячись ні нащо.:good:

12. New look

New look Member

В мене натхнення раніше якось просто було і все. Ні з відки я його не черпала, а тепер якось пропало(( Буду пробувати брати його з музики, фільмів. А ще натхнення можна брати з цікавого спілкування з іншими людьми.Є люди які просто вміють інших надихати) Музи :drinks:

13. AHTOH

AHTOH Member

моя малеча :) зауважив що зараз більше половини всього що робиться - робиться або для неї або через неї. а дитині так хочеться зробити щось гарне )

14. Irren

Irren Member

Мене надихають люди, які досягають успіхів. Викладаються на 100%, при цьому оптимістичні й щирі. Такі люди спонукають поглянути на себе зі сторони, замислтися чи є щось, що я можу робити краще.

15. Dzha

Dzha New Member

Ровер!)

Велосипед однозначно!
    Провітрює голову і з"являються нові сили:good:

а де твій аватар? :)