Між небом і землею (Як у раю) / Just Like Heaven Так-так-так.... Знайшов, після довгих пошуків на трекері
Як називається фільм, шось типу "тілоохоронець", але там охороняли бабулю... Десь в кінці, її в ящику закопали в землю. ітд... Вона дуже хотіла щоб її тілоохоронець вбив когось О такі от теги) Фільм 90-х років. ---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ---------- Ура-ура-ура... І знову, 30 хв. у пошуках на торент трекірі принесли плоди Тілоохоронець Тесс
Шукаю фільм про дівчинку з Чорнобиля, яка була хвора.. Пригадую сцену як їй голили голову. І ще, здається, вона мріяла танцювати.
Хотілось би знайти фільм Сіль Землі/The Salt of the Earth (2014). Минулої осені він був представлений в Україні в рамках фестивалю "Нове німецьке кіно". Можливо хтось знає, де можна подивитись/скачати? Мої пошуки поки що безуспнішні
Влітку 1973 року мене було віддано тітці у село Ж. Пас корову на росу та ввечері. З обіду гнали мене на в'язку тютюну - обривати з високих рослин листя, а потім насаджувати їх на конопляні нитки за допомогою довгої голки (15 см). Між тими роботами об'їдав всю малину, крав сигарети "новини" у небритого харкаючого "дядька" та розбишакали із сусідськими хлопаками. Іноді увечері, коли зщезали тіні, мене посилали з ковдрою нарвати гички на колгоспному полі, або давали ще серпа, щоб нарізав люцерки королям. Зрозуміло, що не на своєму полі) А от в суботу мене брати вели до клубу. Сходилися о 22 вечора. Багато було молоді, клуб великий, весело, гамірно... Кіно буде. Сьогодні Луї де Фюнес! Комік! Стрічка - "Людина, яка проходила крізь стіни". Сюжет такий... Одній людині дуже не шастило. Все їй заважало щось, наче стіна якась. Одного разу він взмолився і попросив, щоб стіни не були йому за переграду. І там почалось... Повертатися додому вночі селом та городами без світла або місяця, та й йти по стежці на межі поміж риллі - це щось незабувайме... Іноді згадаю про той фільм і шукаю по інтернету. Але наче корова злизала - нема, тай годі... Хто допоможе знайти і повернутися у ті вечори?
Нещодавно показували про князя Милославського в "Следствие вели с Леонидом Каневским" . Сюжет використали у фільмі "Иван Васильевич меняет профессию" Милосласького зіграв Куравльов. У фільм не війшла історія, як взяли того злодюжку органи МУРа на катрері на річці. Але кадри показали, які не увійшли до фільму - вони є у міні-версії "Чорньіе перчатки" для домашніх любителів на плівці 9 мм. Вчора пилососив і знайшов свій кінопроектор "Русь" , ну і плівки.
Все виявилося трішки не так. Вірніше майже не так. Не Луі там грав, а Гейнц Рюманн. Фільм називається " Человек проходит сквозь стену" 1959 р, ФРН, комедія. Ну як комедия? Прототип Юрія Деточкіна, так скажімо... Багато повчального і справнього гуморного, та й без "ржачки". Наівний і добрий фільм. Нещодавно був у тітки в Ж. Молоді немає, вся в Польщі, решта п'є горілку та краде. Краде і п'є... Колгосп заріс лісом - а колись там були тракторна бригада, ферма - десь з 10 свинарників і корівників. Самі розікрали, а тепер їм влада винна, що їм погано жити. Взагаліто непогано живуть, особливо люди з радянського часу - а так, плачуть, бо всі гроші не можуть заробити. Все роблять і вмерти не мають часу)))
шукаю фільм про двох хлопців яких били однокласники і один з них вирішив увійти в школу зі зброєю калашом і карабіном і всіх повбивати. вони мали зайти у спортзал через два входи у момент коли там сидітиме вся школа. але я тоді не додивився і так і не знаю чим закінчився. це не про коломбіну.
фільм «Яблунівські шляхи», 1979, реж. Є. Бондаренко не можу знайти ні сам фільм, ні жодної інформації про фільм та режисера (там здається є епізод про переговори у 1950 році керівництва УПА з радянською стороною)
Я сам шукаю цей фільм. Там є показаний один бандерівський герой Дмитро Куп'як, а я цікавлюся його діяльністю. Я цей фільм дивився приблизно в 1986 році, і пам'ятаю декілька епізодів з цього фільму.
в нього є книжка скачати: https://diasporiana.org.ua/memuari/7574-kup-yak-d-spogadi-nerozstrilyanogo/ купити: https://book-ye.com.ua/catalog/memuary-lysty-shchodennyky/spohady-nerozstrilyanoho/
Я прочитав значну частину цієї книги. Він нічого в ній не пише про діяльність своєї боївки СБ. Може я неуважно її читав.