Моя матуля. Там профі грають, профі макіяж,профі костюми, профі інтер'єри- кухня їдальня ,спальня (до iнтернету мем не звикла) .У Донни Ружи як би в гостях побувала чи каталоги перегорнула.
ну чому зразу навішувати ярлики - ідіоти, неінтелектуали... просто така людська природа - є потреба споглядати чуже життя.. особливо якщо воно таке цікаве і яскраве... ті ж серіали як всі дивилися тим більше що коли почали показувати Дом-2 увійшли в моду реальні проекти - показ реального життя.. такого раніше в нас не було - тому такий відсоток прикипілих до екрану.. ще плюс комерційність, звідси розкрученість...
Дом 2 - сортир, простите фаны, вменяемый человек, это срежесированное тупое видиво смотреть не сможет, я пытался, не вышло - это же ужас, хуже "кривого зеркала", вобщем гуано .....
я думала ви негативної думки, а тут так, насамкінець сказали, що то добриво не знаю... бачила пару серій десь півтора чи два роки тому... тоді були дійсно цікаві люди і сюжети, але то тривало недовго якось недавно включила і зрозуміла, що то вже всьо... вижатий лимон... комерційний проект себе "ізжив", люди якісь дикі, незрозуміло чим займаються і для чого... пластинку заїло... якби був час, то щось би таке дивилася, якісь цікаві проекти, правда хочеться чогось корисного і в той же час розважального... і реального, життєвого..
я б давно закрила цей проект, коли клацаю канали, натрапляю на тет вроді, так от нічого доброго і путнього не бачу, певно тільки фанати дивляться..... чому, по-моєму 1-им був "За стеклом"....
І що вньому реаліті? Сцени сварок, які створюються режисерами чи тупі розмови? Наскільки я знаю, майже все там награно і зрежисовано. Не дивлюся такої "муті", хіба натрапляю, перемикаючи канали.