Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! Есть такое ощущение что над Надей мужчины ее только и делают что издеваются. Миша в конец обнаглел, встав в позу по поводу Чуева ( а ведь она была тогда свободна) , еще и ” посвящение” устроили идиотское, мало девочке стресса было что-ли… Да и Чуев со своим приездом и дурацкими разводами.. Может Надя сама напрашивается? или так специально задумано, чтоб не заскучали?
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! Окна Нагиева - это зеркало современной России. Я, как убежденный монархист, на Выборах 2 декабря отдам свой голос партии Нагиева - "За свободу с чистой совестью". Нагиев - НАШ Президент! ИМХО.
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! Тоді труба! Закриють нафіг Львівський форум! Полковнику, швидко пишіть, що ви пожартували, а ми підтвердимо!
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! Если Вы не заложете, то не дизнается! Пост был рассчитан ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО на порядочность форумчан. П.С. Если кто-то хочет поквитаться со мной, то может смело отнести распечатку в Посольство либо Консульство РФ в Вашем населённом пункте. Не делайте ЭТОГО, Панове и Панночки! Пожалейте москалика!
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! Ну,нє!Руки в нього до нас короткі. А,Полковнику може бути "взисканіє".
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! Полковнику, більшість Львів"ян дивляться Дом-2 по ТЕТу- реаліті-шоу лише 2 роки. Чуєв є а от бідна Надя ще не прийшла. Ви ,мабуть, по РТР дивитесь?
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! І я! І я!!! Додано через 6 хвилин Ага! Він пішов хіба провітритись, скоро буде! Ти про Надю, над якою іздіваються чула? А полковник чув. І біля неї Чуєв крутиться (полковник казав, а він у нас в авторитеті). Значить повернеться ваш Чуєв. Так, полковник, правду кажу, нє?
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! Нє, тут для таких цілей є канал, по співзвучності схожий до українського, ТНТ називається, рожево-гламурий . Не знаю чому обрали офіційним кольором "гламурності" саме рожевий:cowboy: , в мене цей колір чомусь з поросятами ассоціюється...:D
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! я знаю одну... дивиться "дум2", бо там є "сонце", яка схожа на земфіру.... це моя племінниця....
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! Eversti, Вам следует учесть, что в Украине "Дом-2" транслирует телеканал "ТЕТ" с отставанием от российского канала "ТНТ" примерно в один год. Здесь еще не знают, кто такие Надя и Миша. Здесь еще Абрикосов на проекте живех-здоровенек. :D
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! Вав!Мене,до речі,Абрикосов там найбільше нервує...Та й зрештою...вони всі там...гммм...Чогось ті їхні відносини мені жах як нагадують моїх однокласнимць і однокласників.Навіть манера сваритися,нє,тобто,з"ясовувати стосунки якась схожа...
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! О! Блин! Значит не с того форума топик спёр! Позор на мою голову! П.С. Для всех, кто что-то соображает в этой байде - http://www.dom2.ru/
Відповідь: " Дом-2 "- обговоримо?! У нас цей ДурДом транслює ТНТ з самого початку.Маразм натуральний. Дивитися Дом2 - себе не поважати.та в них на каналі майже всі проекти такі дурнуваті.