ДЯКУЮ, але до єврейського народу, богом якого він є, ні кровно, ні генетично, ні географічно я жодного відношення не маю. Отже, будь-якої взаємодії між мною і ним немає і не може бути! Прямо адвокат Яхве) Ні розумнішим, ні дурнішим, ні ще якось, за свого Творця я не можу бути. Ми з ним одне ціле. Згідно тієї ж біблії, не спасуться ні віруючі в біблійного бога, ні в Ісуса Христа, спасуться лише "коліна Ізраїлеві". Так що Вам також це не грозить. Навіть віра в нього Вам не допоможе. Треба було народитися в іншій країні. Дякуючи Творцям Землі і цього Всесвіту, Ієрархам Світла і свідомим людям, час Сета/Яхве/Ієгови підходить до кінця!
Не відволікайтеся від теми і дивіться в очі. Бо ви всі українці, поки не поїдете в Ізраїль. Ви поза чергою себе підріжете, коли припече. Ви в темі "Докази неіснування Бога" Давайте докази, а не обвинувачення, або закрийте пащеку, шановний пане.
Оооо... ну нарешті Ви показали своє справжнє обличчя. Починаєте хамити! Ви образилися із-зі того, що віра в бога синів Ізлаїля не гарантує Вам спасіння. Так раби бога Сіону ніколи й не були в цьому списку. Там лише представники обраного народу. Бачите даремно нікрофілією займалися, пили кров і їли тіло, відправлюючи обряди на кістках і могилах))) Доречі, не міряйте інших по собі. Мені добре і там де я є зараз. Чудова робота, місце проживання практично в горах, сім'я і прекрасні перспективи саме на Україні! Я не патріот, але Люблю Свою Рідну Землю! Відносно доказів і обвинувачень... Як кажуть: "слів із пісні не викиненш". В біблії пише те, що пише і не я це придумав, чи написав. І саме із головної книги християн я черпаю докази своїх тез і аргументів. А як фахівець у сфері езотерики і духовного розвитку, я мушу розділяти такі поняття як: біблійний бог (бог Ізлаїлю, бог Сіону) і Творець, який безумовно існує в кожної людської душі. Моє основне послання в наступному: Бога в такій формі, в якій гориться в церкві, чи про якого говорять християни - не існує. Мною це було неодноразово доведено! Я розумію, що це важко вкласти в дуальність: Бог існує/Бог не існує. Проте життя і реальність навколо таки трохи ширша від Ваших рамок світосприйняття. Просто займіться своїм інтелектуальним, особистісним і духовним розвитком - у Вас все ще попереду!!!
В мене своя дорога до Бога. А вас прошу пред'явити доказинеіснування Бога, якщо ви такі незагострені, як треба. Я пропоную свій товар, ви - свій, церква свій. Але у вас гнілий товар і "накачаний". Хто буде його їсти - того потім скруте від завороту кишок. У вас взагалі немає Бога. Ні в якому вигляді. А то, що ви там маєте сім'ю, то і хижаки плодяться. Так, я знаю. У вас все позаду.
Я не водій, але автомобілем керую! Я не самець, але коханок троха маю! Я не пияк, а йно любитель крепко упити і смачно закусити!
@Igor Fedoryshyn, я так бачу, що для мене у вас аргументів нема, крім як "тупо" ставити. Щось ви здрібніли наніц. Гадаю собі, може то вас в ігнор відправити? Ще"м такого ні з ким не робив. Будете першим))))
Для себе - цікавилась. В Хотіла написати, що Ви йолоп, але Ви просто маніпулятор. Таки маніпулятор. Та, маніпулятор. Та нє, все таки йолоп.
Народ, а тепер уявіть собі на хвильку потрапити на прийом до такого психолога. Просто страшно подумати. Добре - точно не буде. А якщо нічого не буде, то дякувати Богу.
Довести те, що є не завжди легко, а довести, що нема - це майже фантастика. Тільки балабол може так ставити питання.
Можна довести, що у людини немає совісті, честі та розуму - в не матеріальному плані, а в матеріальному - тим паче, що чогось немає. Довести те, що Його немає, коли він кругом - може собі тільки незряча людина. Бо @Igor Fedoryshyn нічого й на справді не бачить. Якби ж то так і було... То було б ще півбіди.
Булиб ви дійсно езотериком(маючим глибинне знання), то бачили б одну суть всіх приведених назв Єдиного Бога.
А я зрозуміла про що каже @Igor Fedoryshyn, хоч сам він мені і не подобється через самомилування і самовихваляння От тільки хотіла запитати, чим зомбування іншими техніками краще за зомбування церковними?
От згадайте, як починаються вибори в парламент - скільки технічних партій записуються, а жодної не проходить завідомо. Так і всі езотеричні (як церковні, так і публічні) направлені не тільки на розпорошення людства, але й на їх підбирання массонами, сектами і т.п. Бо людина багатогранна і різногидотна.
Один з доказів чи ознак неіснування Бога: Чому Бог так "покерував", що людина народилася калікою чи з невиліковними хворобами? Чи Бог .......
Він мав наувазі, що дуже часто частина людей себе проявляє різною гидотою. Мова не про всіх і не про будь-яку конкретну людину.
Так, даруйте, добродій чесно пише, що він не тільки психолог, а ще й езотерик... А це вже певна характеристика.
Маєш рацію. Так, і здається, що іноді людина пищається цим. Одна мені близька людина розповідала, що її чоловік не дуже її шанував і жалів. Ото вона просить його: - Пожалій мене, мені так тяжко... - Чого тебе жаліти? І якось там ще щось добавив... Пройшло чимало часу. І ось так вийшло, шо її чоловік не беріг дуже своє здоров'я і нарешті пробив його час. Опинився він у розквіті років на смертному одрі. Лежить, плаче і просить її: Пожалій мене, я не хочу так вмирати... Вона каже йому: - А ти мене пожалів тоді, коли я просила? Хто б знав, як мене тоді перекрутило, коли я почув таку розповідь про її помсту... А хто ж її тепер пожаліє і пробачить? Я так. Але, чи пробачить її Бог і хто заступиться за неї перед ним? Тому люди пишаються чимось незрозумілим, хоча це бруд і гидота. А вони різні. Тому різногидотна і багатогранна - від героїв до лайна.
Стандартна історія. Егоїзм і пам'ять акваріумної рибки - характерні риси для великої кількості чоловіків