"Моя внутренняя логика была намного сильнее моей способности выстраивать связи с другими людьми. Не будь таких, как я, человечество жило бы без пенициллина и компьютеров. Но двадцать лет назад психиатры были готовы признать меня своим пациентом."
на цьому тижні почалися перші заморозки... мінус два... листопад почався на винограді вже зовсім мало, на горіхах нема
здається, не публікував це... місяць тому, 16 жовтня, знято томатний завод, і відходи виробництва... люди розбирають на корм тваринам...
Бардак... Головного томатника заводу тре переробити на пасту і показати цей процес по ТВ і в павутині, щоб іншим неповадно було.
Коза що будь не їсть ; /я вже десь казав - ми беремо у сусідів кожний день козяче молоко для внуків. Так постійно носимо Кізці гостинці )/
чому бардак? вони потім все задисковують... там не мух, нічого... це ж рослини... завод - один з найбільших у Європі, збудували у 2017 році, Порошенко приїжжав відкривати... власник заводу у 90-ті роки створив величезний завод "Sandora", потім продав американцям... зарплати там нормальні у робочих... до 20 тисяч... але я туди не хочу... у агропром...
я не знаю, вони там зерном засівають, це така зараза, що виросте... ну... закислять грунт... посадять ягоди... треба буде їм підказати )
серіал "Фітнес" бачив на ютубі 1 сезон з 4 легкий, смішний (агрофітнес звісно корисніше, але подивитися можна, як люди у спортзалі мучаються) View: https://youtube.com/watch?v=8HgE-DSkgTQ