Доброзичливі балачки -32

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Evg, 22 бер 2017.

Статус теми:
Закрита.
  1. terRen

terRen Дуже важлива персона

Жень, ну, а як же без шопінгу? :meeting: Думав пробіжиш, то не дістануть...:mocking:
    Класні в тебе фото :good:- живі...

• Подобається Подобається x 1
    • ... ... x 1
  2. Evg

Evg Санкт-Петербург

Шпион... :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  3. Evg

Evg Санкт-Петербург

:) :give_rose:
    Мюнхен...

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Evg

Evg Санкт-Петербург

Затмение сегодня было... я прозевал :blush: :mocking:

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Він би "перевтілився", якби не створив клона. Пані модератор дуже терпляче спостерігала, як Юрко розпинався сам про себе в третій особі, знов про якісь досягнення неймовірних висот користувача "просто", про неоціненний вклад у форум його писаниною, про те як форум збагачується на його дописах і нічого Юрку не віддаючи за те... Коротше, пані модератор надто терпляча була...

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Latana Royal

Ні!! Упаси Господи!:scare:
    Почитай краще цього пана, що вважає себе богом, в інших темах.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Latana Royal

в мене ще не було, але вже скоро почнеться, бо очі стуляються :mocking:

• ... ... x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. terRen

Не видно було, мабуть із-за погоди:dntknw:

• ... ... x 1
  9. terRen

Ой, :pardon: , я не знала. :dntknw: Коли не зайду в "балачки" - він тут-як-тут, думаю може людина нова, то нехай освоїться...:)

• Смішно Смішно x 1
    • ... ... x 1
  10. Evg

Evg Санкт-Петербург

Дня доброго всем :) :give_rose: :drinks:

• Зе бест! Зе бест! x 3
  11. Evg

Evg Санкт-Петербург

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • ... ... x 1
  12. manur

manur Well-Known Member

Щось мені в понеділок ввечері сталося - замість сторінки форуму відкривається сторінка мого мобільного інтернету (хоча вона в мене відкрита в Експлорері постійно).

Так само і в пошті i.ua (((( Решта сторінок, вроді, нормально. Вже й куки всі очистив - ніц не допомогло(((

Таке враження, що українські сторінки не відкриває. Але, з одного боку, почта на укр.нет працює.

Набрав в пошуку "солянка збірна", відкрилося купа варіантів. Відкриваю один з них - відкривається сторінка мого мобільного інтернету
    Набрав в пошуку "солянка сборная", відкрилося купа варіантів. Відкриваю один з них - все нормально відкривається.

Шо за чорт?

Взяв нині ноута і пішов у відділення мобільного оператора. Почав усно менагеру щось пояснювати - бачу, не розуміє .... Кажу, зараз покажу. Ввімкнув ноута, показав, як пробую заходити на почту і.юей і що відкривається. Менагер сказав, що треба щось зробити з роутером (що саме - я не зрозумів, та й слова толком не розчув)))), вийняв роутер з гнізда, зняв кришку, щось там натиснув чи щось таке (то в нього яких кількананцять секунд зайняло). Віддав роутер мені і сказав, що вже все буде працювати. Я втикнув в гніздо, відкрив і почту і форум.
    Питаю в нього, а якщо знов щось таке станеться, хай покаже мені, що робив. На що він з усмішкою сказав, що, хіба, за 100 злотих мені може те показати)))))) Я сказав - краще знов до нього прийду)))) (Від дому до того відділення мені 1 зупинка на трамваї, а я й так часто там в Керфур /супермаркет/ заскакую, бо те все є в здоровенному торговому центрі).

Отож, я знов на форумі)):yahoo::yahoo::yahoo:

• Подобається Подобається x 3
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

це добре.
    А в нас на дачі сьогодні теж пригода була. Приїхала до дочки подружка з хлопчиком 3.5 років. Сьогодні з утра він в домі був один пару минут та й закрився зсередини, а відкритися - як ми не пояснювали, як не просили - ні. Стоїмо на веранді розгублені, що робити - хз.
    Двері дуже міцні, добре хоч нічого не варилось. Вікна, крім одного на другому поверсі, закриті...Ну що? Попросили у сусідів драбину дуже високу, донька залізла до вікна на другий поверх з нашим 3-річним малим,- він дрібненький малий, виняла москітку, просунула його в відкрите вікно скрізь решітку (при цьому він всплакнув) і сказала піти відкрити двері...він відкрив. А хлопчик подружки лежав на кроваті і грав з телефоном в якусь ігру. Йому байдуже було, що ми там його благали відкритися цілу годину. У його матусі руки тремтіли, та і у нас всіх голова боліла через ці екстріми...
    От як дітей вчити бути відповідальними?

• ... ... x 1
  14. manur

manur Well-Known Member

Та, якось треба.

Якщо нічого не змінить у вихованні малого, то руки тремтіти у неї від його витівок будуть до кінця життя....

15. Latana Royal

Хвилююсь....

• ... ... x 2
  16. manur

manur Well-Known Member

• Смішно Смішно x 2
  17. terRen

Хвилювання буде...та все буде добре :give_heart:- тримаємо кулачки)
    На скільки днів?

• ... ... x 2
  18. terRen

Доброго вечора :))

Останнє редагування: 10 сер 2017
    • ... ... x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. terRen

О, :mocking: приймаю вітання...:blush:

terRen