в перервах між купанням кота і лазанням по форумах подивилася четверту частину. Спойлерити не буду, але праві були ті, хто казав, що від Борна там хіба назва А, ну і ще незмінні гонки - переслідування. Якщо всі три частини мене вразили на 10 із 10, то тут десь на 7 - 8 з 10.
Отже, з вашого дозволу, чергові паралелі. Борн 80тих старший і не такий енергічний, як Борн 2000них - як і Бонд на початках, в порівнянні з останнім, наприклад. Стара борніана не настільки екшн і в ній менше крові - як і у старій бондіані. Шпіонські штучки примітивні в порівнянні з сучасними до сміху - навіть той самий чіп з номером рахунку. Марія під стать Борну - старша солідна панянка в вузькій спідниці і на каблуках. ) Якби мені не сказали, що це фільм про Борна - не повірила б. ) Перегляд четвертої серії відкладаю на завтра. )
Я того старого Борна скачала, але ще не переглянула. Планую завтра після роботи глянути З нетерпінням чекаю Хочеться почути враження.
Оживлю тему То хто ще, крім мене, всі чотири частини Борна переглянув? Ану признавайтеся і діліться враженнями..
Я переглянув. Четвертий фільм якийсь притягнутий за вуха. Дуже помітно, що планували знімати кіно про Борна, але Борн (Деймон) відимовився, тому довелося підлаштовувати сюжет під борніану з допомогою напильника Якби не було прив"язки до Борна, а робили просто окреме кіно, фільм нічого б не втратив, може навіть навпаки. В першій половині багато часу витрачається на саме це натягування сюжету на борніану. А в другій половині фільму мені було забагато екшену і замало хитросплетінь сюжету. Головна героїня мене дратувала, якась істеричка.
От власне в мене схоже враження - як окремий фільм цілком має право на життя, але це аж ніяк не частина борніани. Мені сподобався головний герой, цікавий чувак. Особливо момент із вовком, якому він втюхав свій передавач, а потім того вовка ракета підсмажила Загалом, там без відсилок до Борна можна було будувати самостійний сюжет. Зате симпатичніша за попередню
Подивилася... Кіно класне, відірватися не могла від нього до пізньої ночі. Мотивуюче кіно - від кожного твого рішення залежить не лише твоє життя, але й життя тих, хто тебе оточує..Героїня крута - заради коханого готова на все Тепер дивуюся, в якому танку я досі сиділа...