Дивимося разом!

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Un.Known, 6 гру 2012.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Нині вночі не міг заснути, осилив "Ідентифікацію". Може нині гляну ще 2 і 3 частину

• Подобається Подобається x 1
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Прикольно:) Доганяй:)

3. Іспанка

в перервах між купанням кота і лазанням по форумах подивилася четверту частину. Спойлерити не буду, але праві були ті, хто казав, що від Борна там хіба назва:) А, ну і ще незмінні гонки - переслідування.
    Якщо всі три частини мене вразили на 10 із 10, то тут десь на 7 - 8 з 10.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Отже, з вашого дозволу, чергові паралелі.

Борн 80тих старший і не такий енергічний, як Борн 2000них - як і Бонд на початках, в порівнянні з останнім, наприклад. Стара борніана не настільки екшн і в ній менше крові - як і у старій бондіані.

Шпіонські штучки примітивні в порівнянні з сучасними до сміху - навіть той самий чіп з номером рахунку. Марія під стать Борну - старша солідна панянка в вузькій спідниці і на каблуках. )

Якби мені не сказали, що це фільм про Борна - не повірила б. )

Перегляд четвертої серії відкладаю на завтра. )

5. Іспанка

Я того старого Борна скачала, але ще не переглянула. Планую завтра після роботи глянути:)
    З нетерпінням чекаю:) Хочеться почути враження.

6. Іспанка

Оживлю тему:) То хто ще, крім мене, всі чотири частини Борна переглянув? Ану признавайтеся:) і діліться враженнями..

7. MARTINI

Я переглянув. Четвертий фільм якийсь притягнутий за вуха. Дуже помітно, що планували знімати кіно про Борна, але Борн (Деймон) відимовився, тому довелося підлаштовувати сюжет під борніану з допомогою напильника :) Якби не було прив"язки до Борна, а робили просто окреме кіно, фільм нічого б не втратив, може навіть навпаки.

В першій половині багато часу витрачається на саме це натягування сюжету на борніану. А в другій половині фільму мені було забагато екшену і замало хитросплетінь сюжету. Головна героїня мене дратувала, якась істеричка.

8. Іспанка

От власне в мене схоже враження - як окремий фільм цілком має право на життя, але це аж ніяк не частина борніани.
    Мені сподобався головний герой, цікавий чувак. Особливо момент із вовком, якому він втюхав свій передавач, а потім того вовка ракета підсмажила:)
    Загалом, там без відсилок до Борна можна було будувати самостійний сюжет.

Зате симпатичніша за попередню:)))

9. MARTINI

А мені попередня німкеночка подобалася. "Біжи, Лоло, біжи" один із найулюбленіших фільмів

10. Іспанка

О, і цього фільму я теж не бачила:) Може, його будемо обговорювати наступним?:)

11. MARTINI

Біжи дивитися. Як таке кіно не бачити... :)

12. Іспанка

Побігла качати:)

13. Іспанка

Подивилася... Кіно класне, відірватися не могла від нього до пізньої ночі. Мотивуюче кіно - від кожного твого рішення залежить не лише твоє життя, але й життя тих, хто тебе оточує..Героїня крута - заради коханого готова на все:)
    Тепер дивуюся, в якому танку я досі сиділа...:)))

а де твій аватар? :)