Дякую. Але чому Ви сумнівалися в моєму володінні українською мовою? Дивіться шосту серію скоріше, бо вона дуже класна:rose:
стереотип он, подивіться на олегпа вже подивився, і це справді чи не перший гостросюжетний момент у серіалі -- коли він жмура відтягав матиме він ще неприємності з тою тьоткою страшною, 100% матиме
Це Ви про Люмен? А мені подобається Джулія Стайлз Також мені подобаються Дебра та Квін як пара, з третього сезону чекала, коли ж вона зрозуміє, що Антон та навіть Ланді це було несправжня любов А стереотип.. Я ж не канадський етнос Я Вам більше скажу. Байард також володіє українською мовою
дебра і люмен? як той казав - на любителя, мені геть не подобаються а ше та люмен - кривонога та я знаю, з паном Баярдом давно знайомий і в Харкові живуть мої, так би мовити, родичі - Вєталь і Свєтка
Пан Пупер, до чого тут кривонога. Мені подобається Стайлз як актриса. До чого тут зовнішні данні Дженіфер Карпентер?. Мені подобається хімія між Деброю та Квіном)
Та ну. Не завжди. Якщо б усі були 100 відсотково привабливі...Декстер не був би Декстером:rolleyes: Перж за все мені важлива харизма. Magis something. Всі актори серіалу її мають. Навіть Масука А що до приваливості голівуду. Траволта на мій погляд СТРАШНИЙ. Дуже страшний. Том Круз дуже маленького зросту.) :rose: Мені важливіша саме харизма, та дуже полюбляю хімію між героямі. Без цього аж нияк
вони всі мають харизму, але та люмен в серіалі все одно страшна, в борні вона була цікавішою, але все одно не айс а масука з його пошлими жартами - просто няшка :rolleyes:
Ну не может жертва группы маньяков выглядеть прелестной в первые месяцы после спасения. Пане Пупер, вы меня удивляете. Посмотрела седьмую серию [OFFTOP]Хм. Как я и думала, Робокоп - еще тот Шантажист, Мотиватор Take it естественно - падонак еще тот ... Там их вообще большая банда. Лагуэрта лоханулась... Но что-то мне говорит о том, что латиночка коп .. она таки повязана[/OFFTOP]
Да не может. У них изначально актеров подобрали так, чтобы не было ни одного супер красавца или супер-красавицы
а мені тато декстера симпатичний, і та бліда тьотка, яка цицьки показувала (джеймі мюрей? ), подобється
Посмотрела 8 серию... Пока мне удалось предугадать [OFFTOP] что Квинн захочет прекратить расследование, так как Любит Дебру, и что Лидди-Робокоп попрет с шантажом и самодеятельностью А вообще серия класс... Джонни Ли Миллер супер в роли мотиватора Джордана Чейза. [/OFFTOP]
[OFFTOP]9 серия - мама дорогая, как закручивают. Многие мои предположения...оправдываются, но еще очень много чего авторы накручивают.... Герой Джонни Ли Миллера мега опасен[/OFFTOP]
Ну он изначально был введен как будущая любофф Дебры. Аффторы не знали, что сезон 4 и 5 будут. Сейчас знают, что будет 6. А Лайла... ее ввели как антагониста 2 сезона, с целью убить ее в 12 серии
а коли квін з’явився у серіалі? часом не в третьому сезоні? у всіх сезонах з’являвся новий персонаж, з яким декстер намагався подружитися і всіх він в кінці викреслював зі сценарію :rolleyes:
В первой серии третьего сезона. Он - единственный из всех, кто остался И по задумке должен был. Ну не из Антона же делать Дебре половинку (soulmate) и тем более не из Ланди С Квинном у нее самая большая химия, причем с первой их совместной сцены. А вообще жутко нравится этот эпизод в 4 сезоне http://www.youtube.com/watch?v=x1MV5FgjSA8&NR=1 А Лайла, как и Троица и Мигель Прадо изначально должны были пойти под нож