Але в Декстері це все, як не дивно, доречно, а от дивилася я серіал Справжня кров - набір той самий, а рвотний рефлекс не дає про себе забути (уточню що це я не про вигляд самої крові) Підсіла на Декстера ще десь рік тому. Перших 2 чи три сезони дивилася українською - переклад був чудовий і це був додатковий плюс до незвичного сюжету. 4й додивилась вже російською, фінал сезону був чудовий, якби на цьому все б і скінчилося - було б сумно втрачати такий серіал, але сюжет був би довершеним. Почала дивитися 5й і чомусь мені "не пішло". Потім зробила перерву і нещодавно знову про нього згадала - вирішила зробити дубль два, але знову - не цікаво мені і все (( але якщо Ви кажете - то можливо зроблю дубль три - можливо далі сюжет динамічніше розвиватиметься і крові побільше, крові
Меня на 5. Закос под Хауса, задумка интересная, но динамики практически нет. Пробовал еще раз посмотреть второй сезон, фу. Декстер рулит %-)
Дебра Морган - крылатые выражения нецензурна лексика! [CENZ] http://www.youtube.com/watch?v=_vEaJgqh60Y [/CENZ]
Тиждень тому стартував восьмий сезон "Декстера", який, швидше за все, буде завершальним. Буквально з першої серії серіал занурює в напружену атмосферу, Декстер, чого раніше не було, втрачає контроль над самим собою і своїми емоціями. Короче, кришу йому починає нехило зривати. Ще й сестричка Дебра скочується на саме дно, утікаючи від божевільного братика. http://kinovegas.ru/news/dekster_8_sezon_2013/2013-07-09-15351
Дуже подобається цей серіал. Так не хочеться, що він закінчувався, але пишуть, що зараз йде останній сезон. Сподіваюся, що головного героя не вб’ють в кінці. Вже згодна на те, щоб вбили Деб, аби тільки не Декстера.
3й сезон начался вяленько, Деб бесит, где та сучка с яйцами и матюгами - сидит сопли по морде размазывает ...
у кіно, музиці, спорті -- найліпше зупинитися на найліпшому результаті, а не тоді, коли про тебе усі забули є й інші цікаві серіали; порадити щось?
Кінець четвертого сезону настільки розчарував, що пятий не те що не хочу дивитися (в принципі, цікаво, що там), а просто не можу. Відчуваю себе обдуреним. Ну не можна було їм (сценаристам) вбивати Риту. Це якось... не по-людськи. Ще й малий в калюжі крові... Нє, не дивитимуся я далі...