Де можна купити "хлам" часів СССр

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем friday, 3 гру 2009.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Маю ЗЕНІТ-Е, майже не користований, стан нового, шкіряний футляр, єдине коробка покоцана

2. Xoma

Xoma Member

Таке приладдя частенько можна побачити на блошиних ринках.

3. andre33

andre33 Well-Known Member

Є Партбілет (не мій 8) )у Дуже доброму сохрані ( З целофановою обгорткою)
    внески сплачені з 1973 по 1991 рік
    стан 5+++ , продам дорого , стукати у приват.
    місце знаходження - Львів , можу переслати при попередній оплаті на карту ПриватБанку

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Прибийте цвяхом до стовпа на Львівському Євромайдані.
    Я заплачУ. Скільки просите?

• Подобається Подобається x 2
  5. andre33

andre33 Well-Known Member

Нащо псувати антикваріат , тут навскидку , продають,
    http://www.olx.com.ua/q/КПСС/c-214
    продам дешевше , скажете що зі Львова :)

6. Boris_Kiev

Офф: були у родичів (не комуняк, просто шанувальників історії Києва) 5 номерів поспіль україномовної газети 1924 року.
    Некрологи "дєдушкє", виступи та статті сталіна, зінов"єва, камєнєва, рикова, троцького та іншої шушери. За таке і за часів сталіна могли посадити і в німецьку окупацію розстріляти.
    У 1980 я спробував це продати за 500 рублів музею "дєдушкі" - в них бачте готівка була обмежена. У 2010 знайшов форум українських комуняк, запропонував за 2500 грн - їх жабонька задушила. Навіть хтось з оточення сімонєнка взацікавився, але
    відмовився купити.
    Подарував я газети відомому прогресивному журналісту, який такі речі колекціонує і взяв з нього слово, що коли зацікавляться комуняки - тільки за пристойні гроші і мені третину.
    Сумніваюся, що комуняки назбирають гроші на нового бесарабського боввана. А втім - нехай збирають. Все одно повалимо. :)

• Подобається Подобається x 5
  7. Bambook

Bambook Persona non grata

Найдорожчий хлам часів СРСР можна купити в офімі Компартії України. Можна поштучно, можна цілою фракцією.
    "Торг умєстєн".

• Подобається Подобається x 4
  8. Boris_Kiev

Не скажу точно, чи то був офіс комунячої чи сосіліссісської партії, але... в середині 90-х знайомий хлопець працював там охоронцем. Зарплатню затримували і він своїми домашніми канапками годував голодну піранію, яка жила в офісному акваріумі.
    Коли хлопець написав заяву про звільнення, йому запропонували забрати піранію в рахунок заборгованості. :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Olenall

Olenall миється в бані

хай собі лежить хлам може буде цінність

10. KurT

KurT Well-Known Member

Починаючи від однієї гривні )

11. Waterlily

Waterlily Member

Це лише якщо хтось з рук продає або в інтернеті замовити. У мене чоловік нумізмат, так він всі свої монетки в інтернеті замовляє на різних сайтах, на аукціонах.

12. Посмотрите на разных аукционах. Вот один их них Ryzhik.biz. Сейчас пересылка УкрПочтой относительно дешевая.

13. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А в газеті безкоштовних оголошень недивилися.Я бачила там рубрики на такі теми.

14. Стас

Стас цікавий

біля Федорова. Проходиш і на років 20 молодшаєш. Хламу меморіального точно купа

15. MarioLuilgi

MarioLuilgi New Member

а у мене є радянська швейна машинка "подолка" 52 року випуску, вас таке цікавить?

16. noid

noid Member

Сейчас этих комуняк больше интересуют установки "град" и прочая дрянь.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)