Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Ну не знаю гроші повинні бути усвоєні згідно норм, це ж не хаос якийсь, там повинен бути економіст інженери тех безпеки і тому подібні технарі, проектанти на худий кінець...хати викласти щоб не завалилась у час пік теж тре продумати...а мені здається на цьому й гроші можна заробити...нє!
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Василь, ХАОС да еще какой, я сам офонарел от некоторых моментов. Люди Искуства, нам им не понять.
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери ...а этт точно дружэ, нам действительно не понять, хотя творчеством иногда все мы балуемся...но профессионально вряд ли, скучно нам от этого...
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери та вони підривали, але воно не пірвалося і горіти не хотіло. Зараз їдному хлопові платять 50 гривень на день і він ґібльовані штахєти розбирає і фіров вивозить на фільварок. Зараз Арт напише: "чьо?"
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери В майбутньому запустити декламацію у стилі "йстор"ї фільварка" п. Миха...будь ласка... вона можлива не хоче опозиціювати...
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Слово "фільварок" прийшло до нас з польської, але походить від німецького vorwerk - хутір, ферма. Фільварки - це панські господарства у Польщі, Литві, Україні й Білорусі в XIV-XIX століттях. Перші фільварки з'явилися в Галичині у XV столітті. P.S. Згадала жартівливу народну пісню: Хвалився мій милий, що має дзиґарок, Я би-м го не хтіла, жеби мав фільварок...
Відповідь: Д"Артаньян і три мушкетери Недавно передивилась "Трi мушкетьора" старий совецький фiльм з моїм улюбленим Боярським. Ах... я цей фiльм люблю ... особливо всi спiванки їхнi Пара-пара парадуємся на свайом вєку... судьбє не раз шепньом Merci beaucoup!