CSI. Які враження?

Тема у розділі 'Серіали', створена користувачем JoSamB, 13 січ 2008.

1. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Привіт усім . Кому подобається серіал і хто має що сказати щодо нього і всього, що з ним пов'язано, буду рада прочитати тут ваші відгуки. Особисто мені ДУЖЕ подобається. Особливо люблю спостерігати за самим ПРОЦЕСОМ розслідування.

Пишіть, не встидайтесь. Буду дуже рада фоткам, бо в мене трохи малий запас...

• Подобається Подобається x 2
  2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: CSI. Які враження?

Фоток немаю, але цей серіал дивлюсь з велечезним задоволенням! Особливо чомусь Лас Вегас , давно я вже не дивилась якісь серіали шо мені подобаються а CSI можу дивитись по 5 серій підряд ( до речі закачала собі нових 4 серії йду зараз дивитись) і це єдиний серіал який нам обом з чоловіком подобається , бо він серіали терпіти не може , а цей дивиться разом зі мною!

• Подобається Подобається x 3
  3. Кася

Кася Well-Known Member

о,мені він теж подобається..тільки про Маямі.Цікавий такий нічо..

4. tiana

tiana Well-Known Member

і мені подобається...хоча чоловік каже що на практиці таке швидке і досконале розслідування навряд чи можливо (він слідчий)

• Подобається Подобається x 4
  5. JoSamB

Ага, погоджуюся. Але все одно мені подобається спостерігати за їхньою роботою. Хотілося б, щоб так було все насправді: швидко й ефективно :clapping:

6. JoSamB

Ага, погоджуюся. Але все одно мені подобається спостерігати за їхньою роботою. Хотілося б, щоб так було все насправді: швидко й ефективно :clapping:

І ще мені фоток підкинули :radist: :

• Подобається Подобається x 1
  7. tiana

tiana Well-Known Member

8. olja_zaj

дійсно в нас далеко до такого розслідування, але в нас і умов нема таких як в них ви бачили яка в них техніка і всякі прибамбаси , то дійсно насолода дивитись як працюють професіонали і як вони люблять свою роботу.

9. JoSamB

Мені без різниці. В кожному "щось" є. Спершу більше подобався Лас-Вегас, потім Нью-Йорк, а потім Вже Маямі. А зараз люблю всі; щоб щось більше, а щось менше, такого не спостерігається. :)

А щодо "останньої серії", не знаю, по якому ТБ Ви дивитесь. Я по польському, а тому щось не пригадую такої серії. В "них" і в "нас" різняться сезони і дні показу... :ninja:

Це правда. І хоч це не до теми, та ще більше шкода, коли їх засуджують на смертну кару... :sad: :sad: :sad:

10. Зануда

Зануда така зануда

Ми з Вами в одному клубі:radist: Мені також найбільше подобається Лас-Вегас. Надзвичайно тішилася коли перенесли показ на 22. 00, бо деколи важко було протриматись до кінця серії. :no:
    Вперше ми з чоловіком випадково натрапили на цей серіал на першому польському каналі і відразу стали його фанатами. Були страшенно розчаровані коли припинили показ. Але печаль була недовгою, бо почали показувати на НТН. Дуже захоплюючий серіал і не набридає.:)

11. olja_zaj

І в мене таке було , я тішилась шо перенесли з 22.45 на 22.00 бо тоді бувало шо засипала на рекламі не додивившись, а зараз ще краще дивлюсь собі те шо закачала чекаю завжди коли підкинуть нові серії , почала дивитись те шо пропустила починаючи з першого сезону і саме Лас-Вегас балдію від нього.

12. Зануда

Зануда така зануда

Я читала що виконавець ролі Грісома спеціально заради зйомок усеріалі вчився на курсах для експертів-криміналістів, інавіть брав участь у якомусь судовому процесі, як експерт.

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Іноді, дивлюся. Подобається детальні сцени, комп. графіка. Дуже професійно знято, і непогані, гострі сюжети. Актори приємно вражають, грою без фальші. Саме те для відпочинку, на кінець дня, після вечері.:)
    Напружує реклама на півгодини, за 10 хвилин до кінця.
    Але вважаю ще кращим серіал "24 години". Дивився на DVD, стягнутий з Internet.

14. tiana

tiana Well-Known Member

реклама вбиває не тільки в цьому серіалі:sad:

15. olja_zaj

А я собі скачала багато серій , дивлюсь по 5 підряд без реклами! Коли захочу зупинила о це блаженство без тої реклами!

16. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Люблю Лас-Вегас! :radist: Нью-Йорк тоже неплох, а вот Майами не очень нравится :no:

17. JoSamB

А мені чогось останнім часом Нью-Йорк менше подобається. Сірий якийсь такий, непривітний... А Маямі покращало (почервоніло ;) )

18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

І нам подобається,це певно одне що можемо дивитись разом.
    А поділіться будь ласка звідки скачали?

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

http://torrents.ru

20. tiana

tiana Well-Known Member

а я недавно в маршрутці бачила чоловіка дуже схожого на одного з акторів Маямі, сиділа хвилин п"ять на нього дивилась щоб згадати чи ми знайомі:)))

а де твій аватар? :)