Привіт усім . Кому подобається серіал і хто має що сказати щодо нього і всього, що з ним пов'язано, буду рада прочитати тут ваші відгуки. Особисто мені ДУЖЕ подобається. Особливо люблю спостерігати за самим ПРОЦЕСОМ розслідування. Пишіть, не встидайтесь. Буду дуже рада фоткам, бо в мене трохи малий запас...
Відповідь: CSI. Які враження? Фоток немаю, але цей серіал дивлюсь з велечезним задоволенням! Особливо чомусь Лас Вегас , давно я вже не дивилась якісь серіали шо мені подобаються а CSI можу дивитись по 5 серій підряд ( до речі закачала собі нових 4 серії йду зараз дивитись) і це єдиний серіал який нам обом з чоловіком подобається , бо він серіали терпіти не може , а цей дивиться разом зі мною!
Відповідь: CSI. Які враження? і мені подобається...хоча чоловік каже що на практиці таке швидке і досконале розслідування навряд чи можливо (він слідчий)
Відповідь: CSI. Які враження? Ага, погоджуюся. Але все одно мені подобається спостерігати за їхньою роботою. Хотілося б, щоб так було все насправді: швидко й ефективно
Відповідь: CSI. Які враження? Ага, погоджуюся. Але все одно мені подобається спостерігати за їхньою роботою. Хотілося б, щоб так було все насправді: швидко й ефективно І ще мені фоток підкинули :radist: :
Відповідь: CSI. Які враження? дійсно в нас далеко до такого розслідування, але в нас і умов нема таких як в них ви бачили яка в них техніка і всякі прибамбаси , то дійсно насолода дивитись як працюють професіонали і як вони люблять свою роботу.
Відповідь: CSI. Які враження? Мені без різниці. В кожному "щось" є. Спершу більше подобався Лас-Вегас, потім Нью-Йорк, а потім Вже Маямі. А зараз люблю всі; щоб щось більше, а щось менше, такого не спостерігається. А щодо "останньої серії", не знаю, по якому ТБ Ви дивитесь. Я по польському, а тому щось не пригадую такої серії. В "них" і в "нас" різняться сезони і дні показу... :ninja: Це правда. І хоч це не до теми, та ще більше шкода, коли їх засуджують на смертну кару...
Відповідь: CSI. Які враження? Ми з Вами в одному клубі:radist: Мені також найбільше подобається Лас-Вегас. Надзвичайно тішилася коли перенесли показ на 22. 00, бо деколи важко було протриматись до кінця серії. :no: Вперше ми з чоловіком випадково натрапили на цей серіал на першому польському каналі і відразу стали його фанатами. Були страшенно розчаровані коли припинили показ. Але печаль була недовгою, бо почали показувати на НТН. Дуже захоплюючий серіал і не набридає.
Відповідь: CSI. Які враження? І в мене таке було , я тішилась шо перенесли з 22.45 на 22.00 бо тоді бувало шо засипала на рекламі не додивившись, а зараз ще краще дивлюсь собі те шо закачала чекаю завжди коли підкинуть нові серії , почала дивитись те шо пропустила починаючи з першого сезону і саме Лас-Вегас балдію від нього.
Відповідь: CSI. Які враження? Я читала що виконавець ролі Грісома спеціально заради зйомок усеріалі вчився на курсах для експертів-криміналістів, інавіть брав участь у якомусь судовому процесі, як експерт.
Відповідь: CSI. Які враження? Іноді, дивлюся. Подобається детальні сцени, комп. графіка. Дуже професійно знято, і непогані, гострі сюжети. Актори приємно вражають, грою без фальші. Саме те для відпочинку, на кінець дня, після вечері. Напружує реклама на півгодини, за 10 хвилин до кінця. Але вважаю ще кращим серіал "24 години". Дивився на DVD, стягнутий з Internet.
Відповідь: CSI. Які враження? А я собі скачала багато серій , дивлюсь по 5 підряд без реклами! Коли захочу зупинила о це блаженство без тої реклами!
Відповідь: CSI. Які враження? Люблю Лас-Вегас! :radist: Нью-Йорк тоже неплох, а вот Майами не очень нравится :no:
Відповідь: CSI. Які враження? А мені чогось останнім часом Нью-Йорк менше подобається. Сірий якийсь такий, непривітний... А Маямі покращало (почервоніло )
Відповідь: CSI. Які враження? І нам подобається,це певно одне що можемо дивитись разом. А поділіться будь ласка звідки скачали?
Відповідь: CSI. Які враження? а я недавно в маршрутці бачила чоловіка дуже схожого на одного з акторів Маямі, сиділа хвилин п"ять на нього дивилась щоб згадати чи ми знайомі