Мову знаю плохо, буду делать смешные ошибки. Пишу на русском. Я об этом сразу сказал, когда пришёл на форум. Целиком и полностью поддерживаю языковой закон. Залужный? По мне, так всё равно больше на Порошенко похож.
@Good man , ви на Львівському форумі вже четвертий рік, за цей час, якщо захотіти, можна було досконало писати і навіть розмовляти українською. Я багато років тому, десь у якісь темі вже писала, про те, що у нашій родині живе росіянка, вона народилася, виросла і жила в росії, а коли приїхала жити до Львова, то до року часу так розмовляла українсько, що і сьогодні ніхто навіть не згадає, хто вона за національністю. Я не зі зла кажу вам, вже краще бути смішним (ми всі робимо помилки), але вивчити мову Держави у якій живеш...а особливо зараз. Ніколи не пізно вчитись і самовдосконалюватись. То ви підтримуєте языковой закон??? Чи все ж таки МОВНИЙ закон? Ви або погано розбираєтеся в фізіогноміці, або не знаєте Залужного в лице....
Здесь уже обсуждали этот вопрос. Пришли к выводу, в соответствии с которым человек с моим качеством мыслительного процесса не способен к овладению мовой на должном уровне. Закон про забезпечення функціонування української мови як державної. Или я просто сторонник Порошенко.
- Послала свого за картоплею, а його збила машина. - Жах! І що ти тепер будеш робити? - Не знаю. Рис напевно. Анекдот дня
Моцарт і Сальєрі. Один нічого не робить задля слави, але визнання саме лине на нього зі всіх боків- це - ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ. Інший піариться на всьому, має свої медіа, але стає лише посміховиськом та постачальником матеріалу для мемів.
Йому за поребриком не те шо мову ні для чого вчити, в нього навіть української розкладки на клаві нема - я вже скільки про це кажу, і Адміну в тому числі.За 4 роки букви Ї та Є не бачили в нього. Та і кацапська в нього "тверда", слова є суто кацапські, хіба це не бачать? Людина зовсім українською не петрає, мабуть, з гуглем читає, проте не уходить з ЛФ, а продовжує тут гадити і хейтити українського президента разом з ще двома альтернативно обдарованими - Хомчиним і Михом. Український прапор на аву Ванька для сміху натяг. А Залужного йому звідки знати? У Ваньки за поребриком свої герої).
О, сосна моего мнения, откуда тогда я знаю про ВМС Украины, а не ВМФ? Даже пьяница Василий поддержал меня в этих словах, а потом трусливо удалил своё одобрение. А ещё офицером себя называет. Слово своё не держит. Позорище. Откуда я знаю про первую столицу Украины? Это знают только жители Харькова. Ты об этом факте трусливо молчала. Я тебя раз пять или шесть просил сказать своё мнение. Ты засунула язык в задницу и не доставала его оттун. Откуда я знаю Лукаш и Бондаренко настолько хорошо, что через минуту после появления фотографии от кацалапого указал на ошибку? Снова промолчишь, тупая борщеварочка. Но пусть люди читают и видят, что ты ничего ответить не можешь. А по поводу мовы, пожалуйста: Ти сосна моєї думки. Твій рівень спілкуватися так, щоб я був задоволений. Носи звання сосни моєї думки з гордістю. Як пишаються своїм званням перші дружини у шейхів. Как тебе текст? Присутствуют обе твои любимые буквы. А содержание? Точно не скажешь, что я где-то скопировал, чувствуешь мой почерк.