Люблю містику, зараз найбільше сподобався фільм "Заблудшие". Стосоно ужастіків, також полюбляю дивитись, краще то по екрану спостерігати, а не в реальності... Пра після вампірячих пріколів часто в сні я чомусь Баффі )і винищую то кодло... Після "Будинок воскових фігур" трясло троха, бо багацько неприємних сцен було. Зара скачала "П*ятниця 13-те", але ще не дивилась, може хто знає чи варто?
А я навпаки з друзями не люблю дивитись.. :shy: Ось вчора дивились з друзями Омена, я два раки йойкнула, то всі перелякались не сцени з фільму, а мого йойкання . Другого разу я так дьорнулась, що обляла все соком, який якраз пила :shy:
ну мені і подобаються як раз такі моменти,що дивишся з друзями,хтось може смішно пискнути і спочатку це страшно і вуха оглохнути можуть,а потім смішно ще) єдиний мінус для мене коли я дивлюсь з друзями це те, що я фільму майже не памьятаю на наступний день бо дивився уривками)
О, так, в мене теж! Ще ж треба постійно напрягатись вслуховуватись в слова, або взагалі ще краще - читати субтитри польською, а всі галдять, жартують - і фільм нормально не подивишся і нічого не зрозумієш..
точно така ситуіція була в мого Макса коли він ще працював в інтернет клубі.Якраз на той момент нікого в клубі не було, закрився і переглядав "Дзвінок"...дзвінок продзвенів)Каже, що ще ніколи в житті так не лякався) Я теж люблю фільми жахів , маже більше навіть містичні...але не лякаюся зовсім.А от "Лялька" на мене просто наводить жах.Дивилася ще як була підлітком, а страшно й досі
та то ще легенький фільм жахів. Полюбляю таке, Пилки всі маю, от дуже подобається 1408, дуже моторошний фільмець
Фантастика, фантасника і тільки фантастика. А ужастиків і в житті хватає. Подивишся новини, не те що волосся а лисина дибом стане....
З дитинства люблю фільми жахів. Три частини п'ятницы тринадцяте подивився в 10 років. Ще дивився Чужих, Хижак, Щось та інші... Але найстрашніші фільми були Фантазм 2 Дууужжже страшний та Ад каннібалів. Ад каннібалів найстрашніший фільм - бо дуже реалістично знятий, напевно найкращий фільм жахів.... А чому люблю дивиться ? Нервова система туди сюди і відчуваєш трохи полегшення Знімає стрес. Майже як комедія.
Знаєте, від фільмів жахів я не в захопленні. Зате бувають фільми де жодного монстроподібого створіння не показано, але волосся стає дибки. Один з таких фільмів переглянув нещодавно. Називається "Dead man" реж Джим Джармуш, 1995 рік. Ось тут він у каталозі
вчора по 1+1 дивилась японський фільм " Останній пропущений дзвінок", мені сподоб, але трохи моторошно...
Є такий россійський андеграудний фільм жахів, називається "Зеленый слоник", вся романтика і "прєлєсті" устрою совєцької армії. Фільм дуже жахливий. Жінкам можна навіть не дивитись.
Люблю 2 види фільмів жахів 1.Психологічні триллери - так щоб забути про все на світі і тільки переживати за героя. Причому не подобається коли сюди домішуються елементи бойовика - скакання монстрів, взриви, стрілянина і тд - то вже бє...нудно... 2. Містика - щоб була загадка, щоб було моторошно, і щоб розгадка (якщо взагалі вона буде) була достойною загадки. Тут мій ідеал - "Інші" (не знаю, як в оригіналі називається). Геніальний фільм, як на мій смак
процитую себе з іншого форуму. так як там вже колись висловився по темі: і ще одна цитати про один з найулюбленіших:
Фільми жахів люблю, але не всі. Наприклад - там де море крові та трупів, якась там різня бензопилою чи т.п... - все фігня! А от взяти, наприклад шедевр Алехандро Аменабара "Інші" з Ніколь Кідман у головній ролі - то інша справа!
фільм Туристи, досить сильний психологічний трилер, моторошний дууже , показано як заманюють туристів та вирізають органи на трансплантацію... досить неприємні моменти демони Емілі Роуз, такий моторошний, страшний , що просто не змогла додивитись до кінця....
це не жахи, це містична драма... але кіно справді класне ДЯКУЮ!!! Я пригадував, що дуже давно ще у школі дивився якесь дуже страшне кіно про високого худого чоловіка в катафалку і тепер не міг пригадати як то кіно називається. Це - Фантазм. Щойно знайшов на торенті. Виявляється насправді із 1979 по 1998 було знято чотири частини цього фільму. Фантазм - класика жанру. Почав качати, із задоволенням перегляну при нагоді