Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? так, фільм страшний... дивився нещодавно кіно за порадою однієї хорошої людини.... "явлєніє".... фільм страшний... на "4".... але, блін!!!! ну, не розумію чому: - не пояснено, яким чином токсин потрапляє в організм?... - де військові?.. - чому почалося?.. - чому все раптом закінчилося?.. - чому люди так спокійно поставилися до того, що сталося (адже загинули десятки тисяч, якщо не сотні) і чому так спокійно далі жили?...
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? Ну, вуйку, дуже дякую що розбовкали кiнцiвку!!! Додано через 11 хвилин Я спробую посянити з мого розумiння: 1)Токсин попадав через повiтря коли вiтер дув - видiлиний токсин попадав в легенi. 2) певно повмирали... той вояка на дорозi пам'ятаєш, казав що в його вiйськовiй частинi всi мертвi. 3) там були припущення що природа почала вбачати в людях загрозу. 4)там здається нiхто сам не знав. 5) над цим я навiть не задумалась. Напевно були радi що вижили? Але не знаю, чесно кажучи, не задавалась цим питанням. Я була бiльш стурбована тими дядьками що падали з будiвллi будинку брррр!
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? 1. цікавий токсин, який ставав небезпечним (створювався) тільки тоді, коли дув вітер..... 2. піпєц, і що за військові такі?... немає засобів від хімічного зараження?... 3. тільки добу вбачала?... і раптом "передумала"?... 4. --- 5. ну піпєц, кілька десятків (сотень) тисяч людей померло і всім "до лямпки"...
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? Пошукай на форумах вiдповiдi, чи може десь є iнтерв'ю з Шамалоном, може вiн якiсь вiдповiдi дає, я не знаю Я сильно задумуюсь тiльки коли дивлюсь iсторичнi фiльми особливо про нацистiв
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? Позавчора дивилась "Hostel" мдя... перша частина клас!!! Любо мило подивитись... а вже як тих гамериканцiв половили... йой, я промотувала через НЕ ОДНУ сцену брррр! Але хоч кiнець обнадiючий! А те шо Тарантiно троха тойво ... то я не сумнiвалась, а тепер точно знаю... http://www.film.ru/afisha/movie.asp?code=HOSTL
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? а я дивилась фільм "Туман" - мене 2 рази налякало, а так фільм...нічого особливого можна подивитись
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? ) Той-во початок, а не кінцівка )))) Але шо початок, шо кінцівка ...вони не важливі ... головне завязка ))) уууу .... тре пробити собі той фільм і шераз полоскотати нерви.
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? стягнув собі "перша сила"..... ностальгі-і-і-і-і-ія!...... фільм випущений у 1990-у, Богом забутий лу даймон філіпс..... страшний фільм був на той час, зара: трохи передбачуваний......
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? Тю, чому мене не захоплюють фільми жахів? я ніколи нічого не лякаюся, сплю потім як вбита? Просто аж огидно дивитися їх...
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? ВЕДЬМА ИЗ БЛЭР: КУРСОВАЯ С ТОГО СВЕТА. Производственный бюджет $ 25 тысяч 0_o ... стоп ... я вже починаю плутатися ... то вигадка, чи док.фільм
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? :eek::eek::eek: я під час вагітності не те, що ужастики, не могла дивитись фільми із найменшим натяком на насильство або напругу. відкидала все, дивилась лише "лайт" та "софт". ось тепер почала передивлятись те, що відкинула, й сама собі дивуюсь, яка вразлива була. номані фільми... а взагалі ужастіки терпіти ненавиджу.:agree: тільки якщо супер якісне кіно з елементами м"ясорубки , то дивлюсь.
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? цікаве словосполучення... я завжди дивилась ужастіки, навіть колИ була вагітна, вони на мене ніякого враження не справляли ніколи. от тільки не можу дивитись ніякі знущання над дітьми, коли розлучають батьків з дітьми, ну і все погане, що повязане (ще раз) з ДІТЬМИ.
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? я вже теж подивилася отож: 1. вітер токсин просто розносив 2. а вони ж не знали що то таке, а коли взнали, то пізно було 3. то було попередження людству, всіх знищувати нема сенсу 4. а то так завжди
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? 1. розносив у межах одного штату?.. і на такій навіть більш ніж обмеженій території?.. типу: тут є, а тут, опа, вже нема... 2. ага... по телевізору передали: терористи, потім: не терористи, просто токсин невідомого походження і вони "не знали"?.... шось схоже на кпсс, вони також "не знали" про чорнобиль... 3. попередження людству в локальному штаті невідомо за що, і невідомо чому, і невідомо від кого... в цьому штаті жили найбільші забруднювачі повітря, чи що?... 4. і рослини раптом передумали попереджати?...
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? Очень люблю смотреть фильмы ужасов, хотя они редко меня пугают Очень часто наоборот вызывают смех почище любой комедии. Помню как-то ходили с мамой (она тоже любительница страшных фильмов ) в кино на "Оборотни" - реально смешной фильм, мы полфильма хихикали. Каково же было мое удивление, когда в интернете прочитала отзывы на этот фильм типа "реально страшный" , "сильно испугалась" :eek:и т.д. Так что многое зависит от восприятия. А фильмы Тарантино вообще моя давняя любовь :dance: Еще одно увлечение - пугающие атмосферные фильмы, которые и не отнесешь к какому-то жанру, для меня Дэвид Линч вне конкуренции, Гильермо дель Торо тоже хорош
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? Пупере, ну чого ви так придираєтеся? фільм непоганий, але і не страшний (тільки газонокосилка - жах) 1.не в межах штату, а просто на одному узбережжі, так співпало 2.не встигли опрацювати інфр, не кожен день таке трапляється на такій великій території. і взагалі люди дурні і в тому числі люди військові, так що фільм правдивий 3.десь це мало бути, чому б не там? за що можна тільки здогадувати - за те що люди загадили землю. люди - загроза.от коли дерева навчаться говорити тоді і пояснять 4.не передумали - це сталося і в Європі. бо люди не повірили що природа зробила це "свідомо"
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? та не придираюся я..... просто бачу у фільмі нелогічність -- так і пишу.... для мене ці деталі видаються "дивними".... мораль яка: горбатого могила виправить?... тут їм (людям) щойно було дане попередження, а вони "не виправилися"?....
Відповідь: Чому Вам подобаються фільми жахів? очевидно навіть не задумалися а якби таке сталосят насправді думаєте було би інакше? я думаю що ні якісь розумники плели би те саме що політики з фільму