Не советую котов каждый день кормить сухим кормом, нужно хотя-бы чередовать каким-то консервным с пакеточным. Говорю это, потому что, у меня кота были проблемы с пищеварительной системой и-за этого корма, а он был не из дешевых и кормил кота им каждый день.
У мене кіт сам добуває свій хліб. Ходить кругленький - як мохнатий клубок і відсипається вдень біля груби. Він у мене боець, що треба!. А за те я його пригощаю курятиною (обрізки), кіт-е-кет, ділюся ковбасою і молоком. Ходить до коробки і проситься на вулицю. Увесь в батька - такий розумний.
Ми годуємо кішку повнораціонним сухим кормом, іноді даємо як лакоминку котячі консерви. Також обовяково даємо молочко і сир. Готовий корм беремо на Зоокомплексі Корма и подкормки , а ще іноді рибку беремо у сусіда, він рибалкою захоплюється.
Тепер у багатьох немало мяса, яке недодали у холодець, враховуючи запах часнику, воно котам не смакує.
Та а ви прогодуйте домашню кицю яка не гуляє по вулицям всім цим що запропоновано і я б хотів побачити скількі вона у вас проживе
І невже так кожен день іцілий рік? Я теж мав гулящу кішку коли жив в Україні так вона три чотири дня гуляла потім приходила додому , добу спала потім два три дні була дома і знову гуляти
Таке хіба в березні буває, а так сплять по батареях, а старий кіт Бацило, має особливі привілеї, дозволяє собі спати навіть на дивані.
Раніше годували кішку кормом 4 лапи, недавно перейшли на корм преміум класу My Family. Натуралку теж даємо.
Я своїм даю мокрий та сушку, зі стола не підгодовуємо. Наразі для кошеняти взяли новий корм, пізніше поділюся враженням. Використовуємо лише преміум корм, ніколи на давала Віскас та йому подібного.
Місяць минув, то вже можу поділитися враженням щодо нашого нового корму - Корм для котят, беременных и кормящих кошек Eminent Kitten. Це чеський бренд і корма виробляються лише на заводі у Чехії. Кошеня їсть із задоволенням, жодного разу не лишив у мисці жодної гранулки. Може хтось тут теж вже знає цей корм, поділіться враженням? Там є для кошенят, 2 різновиди для дорослих котів та ще для кастрованих/з надлишковою вагою.
Данный корм для кошек Optimeal Optimeal считаю хорошим добавлением к ежедневному рациону питомца. Высокий процент мяса в составе и отличная линейка различных вкусов.