Читала, що на рахунок риби помилкове твердження. Котам рибу не можна. Наша кішка рибу не їсть, сире м"ясо інколи зовсім трішечки. Але любить сир твердий і вибірково варену ковбасу. Харчується сухим та м"яким кормом. Дуже перебірлива.
у природі коти рибу не ловлять, тому то для них не є природня їжа мій любить, аж хвостик тремтить як почує та я не частіше ніж раз на місяць купую йому, або бичків маленьких, або карасиків і він кілька сирими закидує в себе
"Ми перепробували різні корми. Десь місяць назад почали годувати кота м'ясним делікатесом Міс Кіс. Нашому коту ця консерва сподобалась. Дуже нагадує тушонку і пахне приємно. Звичайно іноді ще даємо коту м'ясо і рибу."
особливо небезпечні трубчасті кістки можуть поранити/пошкодити/травмувати травну систему ( від рота і далі). Кістки для собак і котів це міф.
Собака великою кісткою може хіба що забавлятися та зуби сточувати. А їсти - то що ж в тій кістці їсти? Коли ви його окрім кісток іншим не годуєте, то що ж йому бідоласі залишається, тільки як з голоду кістки ковтати?
моя кошка полностью на корме Eminent.по составу достаточное количество витаминов и микроэлементов.ну а главное кошка ест с удовольствием
мнда, а потім віддавай таким котенят.... ну і відношення! ясно, що ненормальна, ми ж не в доісторичні часи живемо, щоб коти харчувались мишами лише? чи ви можливо і живете....
Піду скажу Мухтарові )) Я ше вам можу віддати, хочете? Бачив я тих міських котів, тримають їх все житя в хаті і нікуди не випускають, дикі нещасні створіння, без свіжого повітря і нормальних котячих розваг
[QUOTE Я ше вам можу віддати, хочете? Бачив я тих міських котів, тримають їх все житя в хаті і нікуди не випускають, дикі нещасні створіння, без свіжого повітря і нормальних котячих розваг [/QUOTE] ну да, головна розвага - потрапити під колеса або чимось захворіти серйозно. да, насиченіше життя від міських, не спорю. ні дякую, в мене своїх пачка.
мій все життя у квартирі, на вулиці знаходитись взагалі не вміє , але мисливські навички не розгубив і до мишей дуже ласий. З балкону кажанів вночі хапає, влітку у відкритому вікні на птахів полює: були і горобці, і ластівки, й голуби. Але голуби надто пір'ясті, тому з'їсти не може. Минулої осені, мабуть з пустирів, миші від холоду й голоду до людей полізли, так він на кухні упіймав й приволік мені на ліжко. Так що мій би не образився, якби йому запропонували мишами харчуватися
Коти хижаки вони полюють за усим що рухаєтся і літає,але їсти мишей щурів і птах будуть не всі,ось я люблю сало,а моя донька дитись на нього не може, так і коти
А Хуліганові пси живуть на кістках і коти на мишах то всьо від його жадібності,хотів би я бачити як би він жив якщо б жер саму петрушку