Чим порадите годувати кішку ?

Тема у розділі 'У світі тварин', створена користувачем Dobrodym, 7 бер 2016.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чого б то собаці костей не можна було?

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

чудова, за умови що їх достатньо і вони не отруєні :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

в нас виші екологічно чисті :mocking:

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Читала, що на рахунок риби помилкове твердження. Котам рибу не можна.
    Наша кішка рибу не їсть, сире м"ясо інколи зовсім трішечки. Але любить сир твердий і вибірково варену ковбасу.
    Харчується сухим та м"яким кормом. Дуже перебірлива.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Latana Royal

у природі коти рибу не ловлять, тому то для них не є природня їжа
    мій любить, аж хвостик тремтить як почує
    та я не частіше ніж раз на місяць купую йому, або бичків маленьких, або карасиків і він кілька сирими закидує в себе

6. prius

prius Well-Known Member

Коти як і люди ,люблять те що їм не можна

7. Magistryoda

Magistryoda Active Member

"Ми перепробували різні корми. Десь місяць назад почали годувати кота м'ясним делікатесом Міс Кіс. Нашому коту ця консерва сподобалась. Дуже нагадує тушонку і пахне приємно. Звичайно іноді ще даємо коту м'ясо і рибу."

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

особливо небезпечні трубчасті кістки можуть поранити/пошкодити/травмувати травну систему ( від рота і далі). Кістки для собак і котів це міф.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну не знаю, мій звалив вже кілограм 100 того міфу, і ніфіга йому не є.

10. Latana Royal

Собака великою кісткою може хіба що забавлятися та зуби сточувати. А їсти - то що ж в тій кістці їсти? Коли ви його окрім кісток іншим не годуєте, то що ж йому бідоласі залишається, тільки як з голоду кістки ковтати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. angelinaya

angelinaya Member

моя кошка полностью на корме Eminent.по составу достаточное количество витаминов и микроэлементов.ну а главное кошка ест с удовольствием

12. Vivienne Dark

Vivienne Dark Active Member

мнда, а потім віддавай таким котенят.... ну і відношення!
    ясно, що ненормальна, ми ж не в доісторичні часи живемо, щоб коти харчувались мишами лише? чи ви можливо і живете....

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

@Vivienne Dark, Мабуть ви ніколи в селі не жили і не знаєте про справжнє життя звичайних котів:)

• Смішно Смішно x 1
  14. Vivienne Dark

не жила, чого мені там жити? :dirol:а про котів наслухалась і начиталась вже....

• Смішно Смішно x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Піду скажу Мухтарові ))
    Я ше вам можу віддати, хочете?
    Бачив я тих міських котів, тримають їх все житя в хаті і нікуди не випускають, дикі нещасні створіння, без свіжого повітря і нормальних котячих розваг :facepalm:

• Смішно Смішно x 1
  16. Vivienne Dark

[QUOTE
    Я ше вам можу віддати, хочете?
    Бачив я тих міських котів, тримають їх все житя в хаті і нікуди не випускають, дикі нещасні створіння, без свіжого повітря і нормальних котячих розваг :facepalm:[/QUOTE]

ну да, головна розвага - потрапити під колеса або чимось захворіти серйозно. да, насиченіше життя від міських, не спорю.

ні дякую, в мене своїх пачка.

17. Latana Royal

мій все життя у квартирі, на вулиці знаходитись взагалі не вміє :))), але мисливські навички не розгубив і до мишей дуже ласий. З балкону кажанів вночі хапає, влітку у відкритому вікні на птахів полює: були і горобці, і ластівки, й голуби. Але голуби надто пір'ясті, тому з'їсти не може. Минулої осені, мабуть з пустирів, миші від холоду й голоду до людей полізли, так він на кухні упіймав й приволік мені на ліжко. Так що мій би не образився, якби йому запропонували мишами харчуватися :pardon:

18. prius

prius Well-Known Member

Коти хижаки вони полюють за усим що рухаєтся і літає,але їсти мишей щурів і птах будуть не всі,ось я люблю сало,а моя донька дитись на нього не може, так і коти

• Інформативно Інформативно x 1
  19. prius

prius Well-Known Member

А Хуліганові пси живуть на кістках і коти на мишах то всьо від його жадібності,хотів би я бачити як би він жив якщо б жер саму петрушку

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Купувати псовИ кістки то не жадібність, а навпаки, вияв дрібнобуржуазного марнотратства :)))

• Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)