насправді програмування не таке просте, і мало людей можуть займатись ним на хорошому рівні. Саме тому вони і отримують такі великі гроші.
Да у меня брат и дядя работают в айти сфере, и никто не жалуеться, зарплата очень хороша, думаю стоит
звісно, зараз це таке розвинуте направлення. Можна і закордон поїхати працювати, головне самому хотіти цим займатися.
Как не стать программистом или… тебе здесь не место Можно ли стать программистом после 30-ти? » Habrahabr: Войти в IT. Стоит ли стать программистом
Якщо будеш нормальним програмером(без претензії на вєлічіє), все одно матимеш. Але програмування це не просто "посідєть за компютером"
Вам нужно понять для себя в первую очередь будет ли это интересно. Пройти проф тест. Можно сидеть за компом по-разному: учиться новому, решать логические задачи в голове, а потом применять это в программном коде, думать над тем почему код выдает ошибку и как ее исправить, или просто смотреть сериалы, видео, картинки с котиками и играть в игры. Понимаете?
варто лише тим, у кого є до того хист, в іншому випадку, то буде марна трата грошей і часу, бо поганий програміст нікому не потрібен, тож і грошей він заробити собі не зможе. Кожен має займатися своєю справою!
У мене є кілька знайомих які працюють фрилансерами в сфері програмування, оплата роботи висока Якщо у вас є бажання працювати програмістом і вам це подобається, то чому б і ні? Тим паче в офісах люди сидять не менше часу за компютерами, а отримують в рази менше
Якщо цікавить робота тестувальника можу порадити хорошу школу у Львові QA school - Львівська IT школа тестування, що навчає QA тестерів (тестувальників, інженерів) кажуть після завершення курсу школа організовує пробну співбесіду зі спеціалістом.
Якщо ще думаеш яку мову програмування вивчати, то я порадив би почати з Англійської) А для початку виріши в якому напрямку хочеш розвиватись, я порадив би почати з веб технологій, основи це html та css а потім вже java script, php та ще багато іншого. Або є інші варіанти я їх називаю "хочю в ай-ті")) це тестувальники, сеошникі та веб майстри (але в будь якому випадку вчитися і працювати треба дуже багато, бо просто так хорошу зарплату в $ платити не будуть).
Варто, якщо є до цього схильність. Також, хотілося б зауважити, що наявність диплому не дає ніяких гаранітй працевлаштування за професією.
Якщо хочеш йти програмувати через гроші, то не варто. Тому що в гіршому випадку твої енерговитрати не окупляться і ти банально зіп'єшся в постійних спробах зняти стрес. У кращому випадку, тобі доведеться багато витрачати на психолога, щоб знайти і реалізувати себе. Якщо хочеш йти з інтересу до справи, то варто. Тому що в гірші часи ти завжди будеш при роботі навіть якщо вона буде з низькою оплатою (що наврядчи).
як на мене гарна ідея,тим більше в наш час майже всі покупки проходять в інтернеті а отже і програмісти потрібні як ніколи!