За останніми опитуваннями, програмісти найбіль задоволені своєю роботою та зарплатнею. І є свій досвід. Головне не йти в ресторанний бізнес))
Чи варто йти на програміста???? Я думаю варто якщо ти добре володієш базовими навичками,і знаєш джаву та ін.основну інформацію.
Програмісти зара одна із найкращих професій, в плані попиту і зарплати. Однак , навчання у ВНЗ мала частка того, щоб стати програмером. ДУЖЕ багато треба вчитися самому.
Якщо дуже хочете то варто йти вчитися, але щоб провірити свої бажання до тої професії можна піти для початку на якісь курси, незашкодить плюс допоможе визначитися з вибором. А то так як я наприклад закпішла вчитися на еколога, по ходу зрозуміла що то не моє, а куда діватися як вже вступила в Виш, і що тепер диплом то є а роботи нема?
А якщо ні, то... ---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- Тому краще одразу іти на Білла Гейтса вчитись - він робить програмістів багатими!
Є ще дуже цікава робота за комп'ютером - 3д графіка. Роботи не так багато, але заробляти можно теж дуже непогано. Єдине що треба багато вчитись, як і програмуванню мабуть. Та я можу запропонувати навчання та майбутню роботу в цій сфері. Якщо комусь цікаво - звертайтесь. Щоб переконатись, ось моя робоча сторінка в інтернеті з прикладами моїх робіт http://aljasib3d.livejournal.com/
гарні роботи! просто щоб знати -- які мінімальні потужності комп’ютера мають бути, щоби займатися триде?
Звичайно чим потужніше тим краще, хоча якщо працювати у gamedev сфері, то можна попростіше компьютер мати.
Чувак, ця професія на наш час одна з самих високоплачуємих и найнеобхідніших в світі. Йди вчись и навідь не сомнівайся
Ну, вибачайте, я недавно у Львові и не так давно вивчаю українську мову. І це місто мені дуже довподоби, бо такі хами як ти трапляються не часто