раз вже тут фахiвцi, може хто порадить, чим краще знищувати бороду... двiчi на тиждень? ) проблема у якостi iнструменту, пiд вiдомими марками bic чи gillett продають геть тупi cтанки ( i вiд цiни мало залежить, не вгадаеш ранiше було зрозумiло - оце бренд нормальна якicть, а це - дешево й нeякicно тепер навчилися робити все красиво, але ж станки тупi
Можна раз на місяць робити лазерну епіляцію, і не треба витрачати час на гоління, + подразнення не має!
сходите в барбершоп, там вас начисто выбреют "опасной" бритвой, смажут хорошим лосьончиком, и не будет раздражения.
да? дякую, в кацапii не був, тепер буду знати в нас це називаеться перукарня все одно не пiдходить, питання було про станки, ну та ладно... раз тема про бороди, не буду заважати )
Можу порадити вексання воском але рекомендую паяльну лампу ,один раз зробиш все життя економиш на тупих лезах
Ви назву теми читали? Який стосунок має лазерна епіляція до чоловічих борід? Веселко, на пару з Квіткою заплатіть вже за рекламу на форумі і рекламуйте свій салон скільки влізе. Чесно кажучи, вже набридло чи не в кожному вашому дописі бачити згадування про лазерну епіляцію
шо таке "мисько"? живу я в Украiнi, як i всi моi предки, так шо не вгадали цого разу ) просто в смартфонi нема украiнськоi мови
Добавлю в догонку що жіллєт мач3 станки виробництва кацапстану(ті що в нас продають) vs виробництво ЄС (маю нагоду користуватись), десь так як масквіч 412 vs бмв (навіть дуже б/у).
ну я купував BIC , шо росiйськi тупi, шо французькi, як написано на пачцi... на вигляд не виднo, що пiдробка, продавцi-жiнки на базарi привозять, шо дешевше (
Це Ви тіпа зі мною дискутуєте чи погоджуєтесь? Чи тут вже йдеться про те що USA це круто а EC відстій...
На сараї самі знаєте що написано - а там дрова... 10 лез мач 3 в Європі коштують як в нас зарплата в декого - от і порівнюйте що на базарі продають і з якої франції їх везуть...