Нєнє, ви самі не знаєте, бачу, шо хотіли сказати))) це було б мега тупо)))))) красота так)) Але не така гіфка)) В результаті чого став страшним)
По бороді якраз і видно))) Густа борода і волохатість чоловіків - ознаки великої кількості тестостерону в організмі))) Далі розказувати?))))
ні, перенапружите мій мозок) ми з вами як завжди, про різні речі говоримо) я думаю, що ніхто з присутніх не скаже, що наявність бороди у когось навіює у них думку, що то справжній мужик) до речі, ніколи не подобались волохаті) вони мені мавпочок нагадують)
Просто у жінок різні смаки бувають Комусь подобаються бородаті, комусь ні)) У чоловіків же ж так само - хтось любить блондинок, хтось брюнеток і шатенок, хтось фанатіє від рудих, а ще комусь колір волосся не важливий) Комусь забиває дух від жінок із формами, а хтось шукає виключно струнку супутницю життя На колір і смак, як то кажуть, товариш не всяк
Всьо не розказуйте мені глупостєй наніч, дівки, ви шось попутали в жизні.))) Всі хочуть смазлівих мальчіків, німнога падкачаних))) Через яких потім розбиті сердця і сльози ріками, а такі чуваки вони сурові, чотко знають чого хочуть. Єслі вже він ваш то назавжди!))) А Лукас Паркер входить в 15 кращих кросфітерів світу.