Відповідь: Борат іноді помилки роблять свідомо... мовляв, оговорився.... -- Не настоюю, що то саме той випадок! повний disclaimer!
Відповідь: Борат Ми всє паддєрживай ваш тєрор Ми паказай паддєржка кавбой на Ірак Пусть Асашай убйот каждий грязний тєраріст Пусть Джорж Буш сасьот кровь каждий всякій мущіна баба дітя дом Ірак Пусть ви унічтажай іх страна шоби патом тисячі лєт даже ніадін ящеріца в іхней пустинє нє скакал В знак нашай дружбай я спаю вам наша казахская гімень на матів асашайская гімень . Все стой! По моєму досить символічно Тут Борат, як на мене, є виразником думок багатьох американців. Такий собі блазень, який ріже правду матку, але якого ніби-то всерйоз не можна сприймати бо він блазень. І саме із американців сміється автор фільму в цьому фрагменті, як і в багатьох інших... Взагалі весь фільм - гостра сатира на найгірші сторони оспіваного американського способу життя, невігластво, расизм, лицемірство, яке називають політкоректністю. Борат рулить
Відповідь: Борат Так про це і йшлося, властиво. І помилка щодо терору теж на місці. З його боку. Тому тут не розуміли реакції Росії, адже Борат висміює Америку, а не Казахстан. Казахстан просто є країною, про яку американці ніц не знають, а тому легше їх було за носа водити. Мені особисто сподобався момент із феміністками. Це просто колосально, коли він говорить, що ніяк не міг зрозуміти, про що йдеться усім цим "чоловікам". Цікаво, як то звучало у російському перекладі.
Відповідь: Борат Та якби ж то я його російською дивилася. А то ж англійською. І оте -Дзень добри! Як са маааш? так і звучить і американи думають, що то казахська. :D
Відповідь: Борат Якщо так звучить російський переклад, то він справді тупий. Бо в фільмі Борат говорить англійською з акцетом, навіть дуже сильним, але правильно.
Відповідь: Борат В знак нашей дружбай я спою вам наша казахская гимень на мотив асашайская гимень. Все стой! Казахстан наш народный, Лючший в мире страна! В другооооой народ, Только бабы держат власть! Казахстан первый мест По продажам навоза. У других в Средней Азии Удобренья гавно гавном. Казахстан наш родной, Лючший в мире страна! В других разных странах Проживай пид%рас...
Відповідь: Борат Як на мене фільм ну посто дуже тупий... Я чесно кажучи, навіть не зміг додивитися до кінця!!! А жарти мало того, що пласкі і тупі, так ще й образливі, а деякі такі, що від них просто вивертає. Не розумію я американців - ніж "пласкіша" і "тупіша" комедія тим вона в них популярніша.... Хоча цей фільм переплюнув чи не все що доводилось бачити з тої когорти... І ще - помітив що той фільм подобається багатьом підліткам (мому брату також). Сумно...
Відповідь: Борат може і тупий, але не такий, як "страшне кіно" чи "американський пиріг".... )))) хто не бачив серію "страшне кіно" і серію "пиріг"?... французи навіть зробили рімейк пирога.... фільми такого жанру не новина... це, по-перше, звичайна сатира! висміюють зовсім не казахстанців, всі події в америці -- стібуться якраз з них, з їх пихатості.... купа схожих фільмів: національний памфлет заряджена зброя, гарячі голови і так далі.... суперський фільм!
Відповідь: Борат Та є трохи. Але принаймні хоч цікаво... І не настільки огидно... І жарти набагато там кращі, цікавіші... Якщо можна так сказати, "інтелектуальніші"... Згоден. Хоча американський пиріг все ж як на мене кращий за Бората Так, але ж... В якій формі!!!!!
Відповідь: Борат Найсмішніше у проекті "Борат" - це його скажена популярність в Америці. Чи то вони аж на стільки самокритичні :ninja: чи то фільм є дійсним відображенням реальності :padonak: Багато моментів у фільмі дратує, іноді скажено дратує, але якщо глянути з боку сатири... Сильний фільм. І не сваріться. Це лише суб'єктивна думка автора цього твору. Не більше і не менше
Відповідь: Борат фільм сатирично -- зе бест!... гран пардон (до тих, кому не сподобався фільм): анекдоти про поручника ржевського, пєтьку і чапаєва, штірліца -- також вважаєте тупими?.. а "мудрість" нових рускіх регіт не викликає?..