Якщо коротко і ясно - фальсифікації, а також обман, не виконання передвиборчих обіцянок - не підтримую.
Погоджуюсь! Може і справді там булифальсифікації. Але зберегти те, що було надбано за багато років, це справа справжнього лідера. Адже білоруси то живуть не погано. Якість продукції, медицина, захист прав , усе ж налагоджено. А якщо прийдуть ті, хто організував цей бунт, там же без Европи не обійшлося, то що тоді буде? Буде гірше, однозначно
Светлана Тихановская Світлана Тіхановском оголосила 7 лютого Міжнародним днем солідарності з Білоруссю Майже півроку білоруси борються за демократію після сфальсифікованих виборів 9 серпня. Світлана Тіхановском закликає діаспори та всіх, хто підтримує білорусів, 7 лютого проводити акції солідарності з Білоруссю з урахуванням всіх обмежень по COVID. Також політики та відомі люди можуть підтримати кампанію в соцмережах з хештегом #standwithbelarus. зі О, ще одно свято добавилося
У зв'язку з останніми подіями, став інгорувати хороші білоруські товари, давно не купував і при таких обставинах не збираюсь - білоруську згущонку, масло чи шоколад.
Бацька хоче за стіл на рівних Лукашенко про врегулювання в Україні: не може бути переговорів без участі Білорусі "Я хочу просто вперше вам позначити на сьогоднішній день нашу позицію, яку доведено до міністра закордонних справ і доручено МЗС її реалізувати. Не може бути переговорів без участі Білорусі. Якщо ви нас ув'язали в це, насамперед західні країни, там, на цих переговорах , звичайно, має прозвучати позиція Білорусі", - заявив глава держави. "Ми виходимо не з того, що нас в один кошик занурили з Росією. Ні. Ми виходимо з того, що ця війна - за парканом нашої країни. І вона серйозно впливає на ситуацію в Білорусі. Тому жодних сепаратних за спиною Білорусі домовленостей бути "Не може, - підкреслив білоруський лідер. - І я абсолютно переконаний і знаю, що Росія таку позицію розуміє. І в цьому нічого поганого немає. Але це суперечитиме задуму Заходу. Але це не означає, що ми повинні танцювати під дудку Заходу". "Тому щастя треба шукати у себе. Як я давно говорю, три слов'янські народи повинні нарешті, усвідомивши те, що відбувається у світі у глобальному плані, сісти за стіл і домовитися. Домовитися на рівних", - резюмував Президент Білорусі https://www.belta.by/president/view...regovorov-bez-uchastija-belarusi-494754-2022/
І вони вступили у війну на стороні агресора, надаючи свою територію, як плацдарм для наступу, свої аеродроми для взльотів військових літаків чи запуску ракет по Україні. Нічого Лукашенко у цих переговорах би не вирішував, це ж "Союзнає государство", де командує кремль. І які 3 слов'янські народи, майже всі слов'янські народи во вражеском НАТЕ.
Якщо кацапи - це слов'янський нарід, то я тоді ефіоп. які вони в 3,14зду слов'яни? В моєму розумінні, якщо ти дійсно слов'янин, то, як мінімум, ти не повинен казати білорусу чи українцю: "гаварітє са мной па-русскі, а то я вас ні панімаю". А кацапи кажуть саме так і українцям, і білорусам, оскільки ніц не розуміють ні в одній мові, ні в іншій, в чому я особисто нещодавно переконався, коли ми з білорусами тролили кацапів у вайбері в групі
У бацьки є карти, може показати Лукашенко заявив Путіну, що Польща і “натовці” збираються захопити захід України