Атеїзм

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Agnostic, 30 лип 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тобто, Ви признаєте, що в Біблії така ж брехня, як і в моєму пості, де я помилився?
    Воістину, амінь.

Дві тисячі років понаписували всього, а тепер люди, не розібравшись, вірять у все те?

Дякую за дуже вдалий висновок з Вашого боку.

2. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

YES

:yahoo:

@Agnostic, дякую :hi:

Я цього давно чекав)))
    Тільки не знав, від кого прозвучить ця фраза
    зі

народ, дуже прошу подібні звернення священнослужителів ВСІХ конфесій постити в цій темі, чи в будь-якій темі на ЛФ

4. Gyppsy

По-перше
    @medwedo berlogsoni, тіпа поліглот не може випадково написати подібне
    Ви це написали навмисне, чи по Фрейду?
    /бо я на ЛФ практично все пишу навмисне, навіть те, з чого сам @MARTINI сміється і мовчить;
    але то таке..., як казав сліпий - побачимо;/

По-друге
    А Ви не думали, що за ці Дві тисячі років понаписували всього такі самі люди, як і Ви?

Тому, якщо Ви уважно слухаєте сьогоднішню відправу, то Ви мали би зрозуміти тлущ. Може...;

Прошу.

Я радий, що Вам сподобалося.

5. medwedo berlogsoni

Лаври Києво-Печерської Лаври в плані масовості захворювань на коронавірус не дають спокою Почаївській Лаврі
    Тепер і в Почаївській Лаврі підозрюють спалах COVID-19, але УПЦ МП не йде на співпрацю з медиками (+ВІДЕО)
    Мер Почаєва і Начальник ГУ Нацполіції жують коронавірусні соплі. Ну, не може добросовісно виконувати свої обов"язки людина із прізвищем Богомол.
    Як це - "не вдається зв"язатися"? Послати двох-трьох крепких хлопців на міліцейському "бобікові", і хай привезуть предстоятеля зв"язаним.

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Де ви бачили в цементовозці крєпких хлопців? Ви бачили яку 3,14здобратію туди на роботу беруть? Вони крєпкі тільки тоді, коли когось наручниками до батареї прикують. Або коли 20 на одного. Тоді вони орли. А коли сам на сам - так у першої баби в руках обсеруться.

P.S. Одна моя знайома, яка працює там, не так давно мені казала: "Якби ти побачив, як вони нормативи здають... :facepalm::facepalm::facepalm:Навіть ти з палочкою пробіжиш швидше, ніж вони"

• Подобається Подобається x 1
  7. medwedo berlogsoni

@Capitoshechka, Ви хочете сказати, що і в даному випадку Ви - реаліст?
    Хай тоді їдуть із газовим балончиком, освяченим епіскопом, і розбираються із тим настоятелем, з яким начальник міліції зв"язатися не може.

8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

я впевнений на 101%, що він навіть не намагався з ним зв’язатися. Менти, це така порода, яка ніхера не робитиме, доки не підійдеш і не даси добрячого копняка

9. Gyppsy

:popcorm1:

:good:

ЗІ

О, зараз про ментів і про вірус тут якраз і пасує говорити ;
    А то зібралися агностіки з атеїстами в останній тиждень тут байки розказувати)))

Ще один день почекайте;

зі

@Capitoshechka, це до Вас не стосується;
    Ви до Плащаниці ходили?

Бо я он зібрався...

10. Agnostic

11. Agnostic

• Смішно Смішно x 1
  12. medwedo berlogsoni

В России от коронавируса умер священник, выступавший против закрытия церквей из-за пандемии | УКРАИНА КРИМИНАЛЬНАЯ

Звернувся "к богу за его помощью" і Вседержитель допоміг.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

у лютеранській Швеції

14. Agnostic

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто його підтримує? Бог, чи люди?

Напевно люди. Не ходіть і не жертвуйте і буде вам щастя.

16. Agnostic

Ого, аккаунт Миха зламав хакер атеїст :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Agnostic

Сатаністи - це колеги пастафаріанців, але тролінг християн у них більш вишуканий :)

View: https://youtu.be/On5wFhbv3wk

18. medwedo berlogsoni

Сьогодні - юбілей. Тридцять років телескопу Хаббл.
    Одне із фото (інші можна подивитися за посиланням Хабблу – 30 лет: Самые известные фото космического трудяги )

Оте все - розкидані у Всесвіті галактики, кожна з яких складається з мільярдів зірок, більших чи менших від нашого Сонця.
    І існує те все мільярди років.
    І тут раптом взнаємо, що Той, Хто сотворив усе це, вирішив на старості літ якихось дві тисячі років тому непорочно зійти на молоду єврейку, щоб завести собі на одній із квінтильйонів планет сина, якого ж і угробив через 33 роки (допустив, щоб того прибили гвіздками до стовпа з кизилового дерева).

Цитата за посиланням:
    Чи може Він не перший раз за мільярди років "сходить непорочно"? На інших планетах. На інших істот, дуже несхожих на гомо сапієнс?
    Як співав Висоцький "У него в любой деревне две-три бабы точно есть."
    Можна поширити на галактики і метагалактики. І скрізь - "по образу и подобию".

19. Agnostic

@medwedo berlogsoni А ще творцю мільярдів галактик знадобилися криваві мітки на дверях, щоб відрізнити єгиптян від євреїв :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, ой будете Ви за тоті нешанобливі слова на гарячій пательні шкварчати)))

Не боїтеся? ;

Tags:
а де твій аватар? :)