У мене та ж картина з ігнором - всі там. Нема на кого витрачати час, хай копипастять дурню. Іноді відкрию - гидота.
Мій тато і дядько теж курили, трохи за 60 їх не стало. Звісно, що причини смерті різні, і випадки різні бувають, але куріння - точно погано. З такою екологією ще ковтати дим. Там же ж не паровозна труба, а ніжна тканина бронхів та легенів...
Ви не так зрозуміли. Біологічний вік того, хто кинув палити, згодом починає відповідати біологічному віку того, хто ніколи не палив. Там є певні ознаки, за яким визначається біологічний вік. Скільки раз присяде, частота пульсу, тиск тощо. Що таке біологічний вік. Як визначити біологічний вік людини. Як дізнатися свій біологічний вік | Муніципальна ліга Києва
Пардон, зглупив. (Професійному математику можна пробачити. Не тенозорне числення, в решті решт і не Жорданові матриці). Гудман прибіжить і відтопчеться на мені. В лаптях ликових. 2,5 години за день, за рік виходить 2,5*365 / 24 = приблизно 365 годин. Або курець за рік вкорочує собі віку на 15 днів. (це я усно). За тридцять років паління - приблизно на рік, якщо раніше не захворіє на щось інше. Чи може я знову помилився?
Can I have sex? A guide to intimacy during the coronavirus outbreak Через карантин багато пар та одиноких людей задумуються, що означає коронавірус для їх сексуального життя. Зважаючи на це, журналісти британського видання The Guardian задали п'ять найпопулярніших питань щодо близькості під час пандемії трьом спеціалістам — лікарю у відділенні інфекційних хвороб, професору Школи громадського здоров'я та епідеміологу. Чи передається COVID-19 статевим шляхом? Поки немає очевидних прикладів, які свідчили б про передачу коронавірусної інфекції статевим шляхом. Переважно вірус поширюється через краплі, що виділяються з дихальних шляхів людини. І дотик до забруднених поверхонь вважається вторинним способом передачі. Однак поцілунки є дуже поширеною практикою під час статевого акту, і вірус може передаватися через слину. Тож вірус може передаватися через поцілунок. Також є дані про перорально-фекальну передачу COVID-19. Отже, займатися сексом можна? Якщо ви або ваш партнер маєте коронавірусну інфекцію, краще максимально уникати один одного. Але для людей, які не мають симптомів і не мають недавнього ймовірного контакту із хворими та майже не покидаєте своє житло, це вже інша історія. Якщо ви живете з постійним сексуальним партнером і не маєте жодних симптомів або ймовірного ризику зараження, секс може бути гарним способом розважитися, підтримувати зв’язок і зняти тривогу в цей потенційно стресовий час. А як щодо нових партнерів? Наразі всі мають намагатися залишатися вдома — наскільки це можливо. І контактувати з людьми лише у крайніх випадках, не забуваючи про дистанцію. Це, безумовно, зробить секс проблемою. Кількість статевих актів може зменшитися протягом наступних кількох тижнів, однак інші форми сексуального задоволення ніхто не забороняє — секстинг, відеодзвінки, мастурбація. А як бути із секс-іграшками? Після кожного використання просто ретельно мийте їх милом та водою. Що робити тим, хто не має пари і не хоче чекати ще декілька місяців? Якщо ви переймаєтесь тим, що соціальне дистанціювання триватиме для вас занадто довго, переконайтесь, що ви та люди, яких ви знаєте, зараз дотримуються карантину. Чим раніше ми це зробимо, тим швидше ми побачимо зниження кількості нових випадків, і тим швидше зможемо змінити свою практику спілкування. Замість того, щоб зосереджуватися на майбутньому, варто зосередитися на моменті тут і зараз. Використовуйте ці кілька тижнів для перенаправлення своєї енергії, досліджуйте себе, подумайте, що саме ви шукаєте. І ви можете зробити це самостійно. Це може бути чудовою можливістю вивчити інші способи спілкування з новими сексуальними партнерами, з якими ви можете зустрітись онлайн.
Фігня то всьо... /@medwedo berlogsoni, це я не про Ваші слова, а про ту невідкриту мною статтю ;/ Я вже нині казав - я фаталіст Ну і кому /чи в кого/ тепер я маю вірити? Тому, хто глупить? Чи тому, хто сам в собі сумнівається? Чи тому, хто знає? )))
Жив собі Іван на світі, А в того Івана Непутяща була жінка – Гуляла погана. 10 літ прожив із нею В злагоді і мирі І застав недавно з іншим У своїй квартирі. Ні до чого у Івана Вже нема охоти. Ще й начальник допікає: - Вижену з роботи… І подумав неборака: - Ну його все к бісу! Взяв вірьовку і подався Вішатись до лісу. Там у лісі він зустрівся З бабою Ягою, Що збирала біля хатки Попіл кочергою. - Ти чого, - питає баба – Тутички блукаєш? Може ягід захотілось, Чи грибків шукаєш? А Іван махнув на неї, Мов на поторочу: - Я гілляку видивляю – Вішатися хочу. Жінка в мене розгулялась, Бахуряку має. Ще й начальник із роботи Вигнать обіцяє. - Йди сюди, - сказала баба, - Нахилися, сину, Я у тебе із чуприни Вирву волосину. Смиконула й прошептала: - Згинь, біда усяка, Хай сьогодні вріже дуба Клятий бахуряка! Потім вирвала з чуприни Другу волосину. Поплювала і сказала: - Заспокойся, сину. Полетить і твій начальник - Виженуть лихого. Ти начальником на службі Будеш замість нього. Зняв Іван з плеча вірьовку І закинув к бісу. – Не гадав що екстрасенса Стріну серед лісу. Ви життя мені вернули!!! Може, грошей дати? – Ні, - сказала баба гордо, - Підемо до хати… Проведеш сьогодні нічку, Голубе, зі мною. Точно так, як бахуряка З жінкою твойою. Бо інакше, по старому Можу все оставить! Бахур буже жить на світі, А начальник править. Подививсь Іван з під лоба На Ягу горбату, Покрутив, сердешний, носом І побрів у хату. Вранці швидко підхопився, Наче з переляку. – Піду гляну, як ховати Будуть бахуряку. Як начальника у шию Витурять лихого. Та й ключі від кабінету Заберу у нього! Не устиг він до порогу Двох ступити кроків, Як спитала його баба: - Скільки ж тобі років? – Ой, бабусю, чималенько. Якраз у вівторок Буде в мене кругла дата – Сповнюється 40. І сказала екстрабаба: - 40 літ на носі, А ти віриш, недотепа, В казочки ще й досі… Ця хатина – невеличка Лісова сторожка А я у ній сторожиха. Звуть мене Явдошка А ти в ящик надивився Отих Кашпіровських, Наслухався тих Аланів Чумаків московських, Тобі їхня медицина Баки геть забила, Так ти хотів щоб я шанса Свого упустила?