Встречаются два рыбака. Один другому: - Вчера сидел на берегу, поймал золотую рыбку , та говорит: "Отпусти меня, я исполню любое твоё желание". - Я думал, думал, вроде всё есть, и прошу её - сделай так, чтобы я с женой кончал одновременно! - И что дальше было? - Что, что, пока сидел рыбачил - три раза кончил!!!
Ученые обнаружили, что динозавры были разумными существами, занимались сельским хозяйством, вели календарь, имели свою письменность, государство и науку. На раскопках была даже найдена запись выступления одного тирекса в динозавровском ООН. В своей речи он говорил, что эти генетические эксперименты на млекопитающих до добра не доведут.
Пьяный, покачиваясь, никак не может попасть ключом в замочную скважину. Мимо проходит сосед и спрашивает: — Помочь? — Угу. Дом подержи!
Зустрілися в Лондоні два колеги з СРСР. Один як турист – другий вже 10 літ там. Як завжди, ти то пам’ятаєш? А то? Ну і как тебе в Лондоне? Ничего. Управляющий у лорда Так это же хорошо Не очень. Лорд спит с моей женой Это плохо Ну, не очень. Я сплю с его Это хорошо Не очень. Моя жена опять забеременела от лорда. Это плохо Не очень. Его жена также снова от меня беременна Так это хорошо? Да нет. Плохо. Я ведь ему делаю лордов, а он мне жидов
Таварісч, ви дуууже впали в моїх очах. Адекватна людина такого не напише. @IgorAndrushchenko, якщо різниці нема, то чому ви не написали ті анекдоти англійською, іспанською, італійською? Чому не латиною чи древньогрецькою? Бодай один - латиною, а ще один - німецькою. Решта б вже най би були кацапським діалектом.. Чому ВСІ - кацапським?
@manur, та дайте си на спокій Во шо кажуть правила 1.1. Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. Використання інших мов на цьому форумі є порушенням Правил.
Нагадав анекдот : Йде собі чоловік містом і бачить, що біля якоїсь клумби стоїть чорнявий чоловік кавказької зовнішності з великим носом і плаче. Чоловік підходить до чорнявого та й питає легесенько : "Чоловіче добрий, чого ти плачеш? Щось сталося? Може, я тобі можу чимось допомогти?" А чорнявий каже : "Ничєго не слючілас, дарагой. Проста, я грущу о свайом саатечественнікє, каторий здесь пахаронєн..." Чоловік : "Хто пахаронєн? Де пахаронєн?" Чорнявий : "Ну, вот же таблічка с именем і фамілійом - "Газон Засеян""
- Нашо ви, куме, вчора на весіллі мене ослом обізвали? - А ви звідки знаєте? - Сам чув. - О-о-ооо, то ви, куме, справді маєте довгі вуха як так далеко чуєте!
Включив телевізор, а там програма типу "у світі тварин", показують мавп. Голос із-за кадру: Счас ми вам пакажем абезян - наших прєдков. Я зразу виключив телевізор. А шо? Більше нічого не треба - все стало ясно.
Галицькі жарти від Юрка Нотоцо Тестьова,новий зять з молодою жоною після весілля сидять'си так за столом,гербатку п'ють,розмовляють'си так троха про всякеє... Зять і мовить: -Мамцю дорогая,а чи знаєте ви,же в дірку від замка,та заглядувати в іншу кімнату,то є нефайно? А тестьова: -А чи ти Йвасю знаєш,же показувати тестьовій в дірку свою пуцьку,то теж неладно!
Зять : "А я йно тій дзюрці показував, а то не є некомільфо. Відки я відав, жи там тестьова може бути!!!"