Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дивлюсь, ви тут дурня валяєте) Чому люди такого рівня як Мостова і Гриценко не можуть до пенсійного віку збудувати дачу? Що то за кандидат в президенти, що і дачі не має?
    Дача сподобалась, не дуже розкішна, але є все необхідне. Зручно, просторо. То ви не бачили ректорських дач. А дачу міністра освіти навіть уявити не можу)
    Коротше - не валяйте дурня. Щоб мати таку дачу - не треба зброю нелегально продавати. Вони оба - нерядові громадяни, вони і не повинні бути незаможними. Це абсурдно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. tea man

tea man 茶人

Саме так. За кілька років. Знаєте, як називався цей спосіб заробітку? Ваучерна приватизація, або пограбунок українського народу. Все сходиться по датах.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

В цей час продано багато зброї.

Але я кілька разів вже повторював, навіть окремо для брехлія приводив офіційні дані - гроші за продану зброю йшли в окрему фірму, яка була створена РНБО спеціально для цих цілей. Хто в цей час керував РНБО?

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

У Вас міцні нерви :)))

• Оптимістично Оптимістично x 1
  5. tea man

tea man 茶人

Внутрішній голос:
    :dntknw:(Мих?)
    :dash1:
    :dance4:(А-а-а!!! Як я одразу не здогадався!)
    :cools:

• Смішно Смішно x 1
  6. manur

manur Well-Known Member

Нє... Якраз за 1992 рік, за який тут нема даних. Він тоді або в Югославію або в Польщу їздив наші товари продавати. Отоді й заробив!!!

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так зрозумів, питання захоплення берега Дніпра відпало. Ну і добре. А Дзиндзя, виявляється, говорив правду. Що й вимагалося довести.
    Дякую за увагу, мадам.

• Тупо Тупо x 1
  8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Неможливо працювати в публічному домі і зберігати цноту.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Де це виявляється?
    1. Для мене Дзиндзя не авторитет яж ніяк, після провокацій з екскаватором.
    2. Я не в курсі стосовно системи безпеки Конче-Заспе.
    Можливо, там не тільки біля Гриценка нема "проходу", бо проходити нікому.
    3. Тим не менше я не бачу фоток з води на маєток, так що навіщо про це вести розмову, взагалі.
    Ну навіщо вам, то зрозуміло: аби висмоктувати з пальця аргументи проти пана Гриценка.
    Авжеж він антиморальний тип, і негідний бути президентом, бо має середненьку дачу в Конче-Заспе.
    Наразі наш діючий президент мільярдер і має дійсно розкішну дачу в Італії, і то нічого. Ви йому прощаєте.:)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

От дивіться на ситуацію.
    Тема називається Анатолій Гриценко. Чому я в цій темі повинен писати про Порошенка та ще йому прощати? А не розумію при чому тут статки Порошенка у цій темі. Сказати, що Гриценко є зовсім аморальний тип - не можу, бо крім всього цього все є відносне. А відносно багатьох політиків він для мене тягне на трійку і то з натяжкою.

Що до Дзиндзя - не чув про ескаватор. Може дасьте посилання? Бо з того, що він пише у себе на сторінці багато чого є правда, як на мене.

І справа не в тому хто скільки має грошей, а в тому яке їх походження.

• Тупо Тупо x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Виродок мало того що ти на кацапів працюєш так ти ще в всіх темах свого боса потроха піариш, гнидо ти садовому катлету носив скажеш чи ні?

• Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Накивав пятами з України - смерди там, не смерди тим, хто хоче жити на Батьківщині.

• Тупо Тупо x 1
  13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Наче цивілізовані люди і не діти, а скубуться, як холопи. Хоч би хто розумніший був...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Богдан КарпенкоСтежити
    2 вересня 2016 р. о 18:47 ·

Сума проданого військового рухомого майна за часів очолювання МОУ Анатолієм Гриценком 1 316,17 млн грн (це без земельних ділянок ще), тим Гриценком, котрий лідер партії "Громадянська позиція", тієї партії, другим номером котрої на виборах 2014 ішов лідер "Демальянсу" Василь Гацько, а п'ятим номером - голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін, того Гриценка, чий син сьогодні очолює Раду громадського контролю Національного антикорупційного бюро, того Гриценка чия дружина - Юлія Мостова - головний редактор "Зеркала недели", яке три роки без перестанку займається вкидами проти влади, та Мостова, чий батько - співвласник "Зеркала недели", і, водночас, голова Комісії з журналістської етики (ага). Дякую за увагу.
    Відео: https://www.youtube.com/watch?v=y5SLxghpBfw

• Баян Баян x 1
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І теж, сцуко, пАмаранчовий. :)))
    Оранжоїди рулять... :)))
    Слава Вальцману!!!

16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Луценко бреше, Матіос бреше, — Анатолій Гриценко

Це брехня і підлість. Петро Порошенко використовує механізм прокуратури для того, щоб очорнити людей. Я йому це сказав, коли ми востаннє спілкувалися з ним особисто. Це було в жовтні 2014 року. Після того він не зупинився, а лише підтвердив те, що, насправді, він є аморальною, підлою, підступною людиною.

Брехня перша: міністри оборони розпродавали зброю. Жоден міністр оборони за українським законодавством, яке діяло раніше і яке діє зараз, не мав і не має права продавати зброю. Крапка. Луценко бреше. Матіос бреше.

Хто продає зброю? Для цього уряд утворює державні компанії, що знаходяться поза впливом міністра оборони. Зараз це «Укроборонпром», «Укрспецекспорт», «Укроборонсервіс» й інші компанії. Хто призначає керівників цих компаній? Президент своїм указом. Міністр оборони не має жодного відношення до цього. Яку зброю продають? Ту, яку Генштаб вважає надлишковою. Генштаб визначає, скільки зброї необхідно мати в бойовому складі, оперативних і стратегічних резервах, а яка зброя є непотрібною. Про всі свої пропозиції за підписом начальника Генштабу вони доповідають. Пропозиції вносяться у Кабмін, уряд їх затверджує і цю зброю, яка є непотрібною українській армії, компанії, які я назвав, продають.

Як вони визначають ціну? Методика оцінки затверджена Кабміном. Ціну погоджує Міністерство економіки, а не Міноборони. Куди йдуть гроші від продажу? В державний бюджет, а не в бюджет Міноборони.

Хто приймає рішення з приводу продажу? Для цього при Раді нацбезпеки і оборони утворено спеціальну комісію, яку очолює перший заступник секретаря РНБО. До речі, в той період, про який ви говорите, першим заступником секретаря РНБО був Порошенко. Таким чином, міністр оборони не має права продавати зброю і ніколи цим не займався.

...

(С)

Я розумію, що свято вірити політикам - це останнє діло.
    Але все, що говорить Гриценко можна перевірити

А те, що каже Порошенко, Луценко, Матіос і наш брехун - нічим не підтверджене. І Гриценко досі не під слідством.

Тому питання: Хто бреше?

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. tea man

tea man 茶人

Брехливий дід зайшов на друге коло:haha:
    Наступний раз цю картинку побачимо в березні 2018.
    Хоч би методички тусував, а не складав по порядку.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

який художній свист...:)))

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви цікавилися?

У міністра оборони продаж майна називається цікавим словом "відчуження".
    А те, що на Гриценку шапка горить, як на злодії - давно зрозуміло, тому й віднєкується.

Екс-міністру оборони України висунули звинувачення через продаж двох бомбардувальників

Без МО жодних продаж, жодного відчуження не може бути. Ясно, Гриценко "не хотів" продавати, але хто відмовиться від відкатів?

• Баян Баян x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вона все буде бо це є факт.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)