Не буду спойлерити Ото в тебе терпіння - дочекатися кінця сезону і аж тоді дивитися. Я так не можу. Мене вже нетерплячка хапає, коли наступна серія вийде
Сериал просто шикарный. Первый сезон был просто шедевральным, отличная игра актеров, музыка, стиль. Второй сезон понравился меньше первого, не такой он был страшный как первый, да и замутили сильно, странный врач, чудовище, пришельцы. Недавно вышел новый третий сезон, про ведьм, первую серию посмотрела - думаю будет что то интересное, но вообще не страшное(
У мене ситуація схожа , як і в MARTINI, просто не вистачає терпіння чекати кожного тижня нову серію, а так забув про нього і тільки через 2 -3 місяці "залпом" за 2 дні увесь сезон глянув...красота
Прийшло свято і на твою вулицю Вже є викладені в неті всі 13 серій третього сезону. Вже можна качати і дивитися http://www.ex.ua/73263711?r=1988 Якраз зараз переглядатиму останні 4 серії До речі, серіал продовжено на четвертий сезон.
Можна в оригіналі дивитись. Саби в поміч, якшо шось Другий сезон не бачила, тільки перший і третій Середина третього сезону мені не дуже зайшла, але кінцівка нічо так. Багато кровіщі )
Третій сезон вбив цей серіал. Осилював його певно з місяць, ледве домучив. Наскільки два перші сезони круті, настільки ж третій дурний і відверто тупий. Сподіваюся, четвертого не буде.
Мені третій сезон сподобався. Не було такого "вау", як від перших двох, тим не менше марку втримали. Чекаю четвертого сезону
чекаєш, коли він перестане бути тупим ше є такий ефект, от типу подивився ти 5 частин "Зоряних воєн" і ну треба ж шосту подивитися, бо не даремно ж попередні 5 дивився