О пан Пенза прореагував. Дочекаємося справжніх іуд - пана Дятла, який ставить знак рівності між Україною та Порошенком, що здриснув (сдрыснул) з України, коли відчув, що пахне смаленим (пахнет жаренным).
Пишут, Порошенко там так хвостом по Европе виляет, что его отследить трудно)) По этому случаю Дятлу скороспелые стихи для настроения: За кордоном, Через расстоянья, На любой дороге, В стороне любой Пороху не скажешь "До свиданья!", Порох не расстанется С тобой!
Йой,Севілья,цирюльники,бики... В Львівській консерваторії мене ще вчив пан Анатоль Кос-Анатольський...ну,то в нього за-совєтів була пйосенка від Москви та до Карпат...О-о,на ту мельодію шось файне,та мож скалатати... А від Москви,та до Карпат 9-го мая - парад, пісня луна,дзвенить струна, а в склепах вже юж...ні-хрена! Зєля прийшов ,вірус приніс й все запхав в-дупу під хвіст... Петрусь утік - Путін-го врік, то й він змотався "на-бік". Стефко Бандера на-німцях спить - вірус німецький-сі снить, ну...й поки що,він ще мовчить - гада:- Як-то Все впердить?! View: https://www.youtube.com/watch?v=xNpv4yX6ZSA
@Юрко НОТОЦО, ех, пане Юрку... А я так сподівався. Ваш катрен на музику не покладеш. Читайте і насолоджуйтесь, що мені моя муза сьогодні нашептала: От Севільї до Гренади В тіхом сумракє ночєй Раздаются канонади дятла Хомчина рєчєй. Что ти кум, очнісь, мой мілий, что стоїш как в землю врос - то - совсєм не канонада, а із Хомчина - понос. Порох рад неїмовєрно. слишіт под гітару вой: "К нам прієхал, к нам прієхал don Chikollo дарагой."
Ех-х Медведю,розберіться з-тим з Кінашіва Мишком, не як Ви Він проросійський, то ж й не стане в-горлі ком! Місько мудрий галичанин, наробив вже купу діл... і боргів також вже купа, ну-у...десь-шось не доглядів! Ось Петрусь скоро вернеться і все з'фінансує... Трамп й Зєлєню пхне у прірву - Петро запанує! View: https://www.youtube.com/watch?v=nc1TwvbJSKA
Я люблю ті, шо на весіллі подають до розсолу - з м"ясним фаршем, і вже завинений ще підсмажений з обох боків на пательні, щоб аж хрустів)
Ціхо - ціхо, у всьому повинна бути межа Та й там, в Смішних картинках, було конкретне запитання, то я і відповів однозначно. А потім в темі про Піст трошки розширив відповідь ; Gyppsy, 6 бер 2020 #288
Андрей Портнов Андрей Портнов, [17.03.20 13:59] Самое первое, что можно сделать прямо в течение нескольких дней — это полностью заморозить по всему миру всю финансовую базу Порошенко и других, занимающихся антигосударственной деятельностью преступников. Необходимо одно решение суда по ходатайству следователя, согласованного с прокурором. А после этого уже индивидуально работать с каждой офшорной страной и возвращать всё туда, откуда украли. Ну и провести облавы у всех связанных лиц, чтобы изъять наличные и драгоценные металлы. Чтоб заикаться начал и деньги занимать. www.aportnov.com (с)