12

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Гелена, 27 жов 2007.

1. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Відповідь: 12

Намагалась подивитись два рази... недодивилась, бо несподобалось...

2. Войцек

Войцек Well-Known Member

Та й у топку, нема про що думати, як не подобається :cowboy:

• Подобається Подобається x 1
  3. balzatul

balzatul New Member

Відповідь: Фільми:

Недавно наконец-то посмотрел "12" Никиты Михалкова.
    Ух, силища!

Потом полез в Википедию и узнал, что, оказывается, этот фильм является римейком американского "12 Angry Men" ("12 разгневаных мужчин", 1957 г.), ставшего режиссёрским дебютом Сидни Люмета, поставившего его, в свою очередь, по одноимённой пьесе Реджинальда Роуза.

Скачал и посмотрел. Ну, что я могу сказать... Посмотрел на одном дыхании. Очень и очень неплохо, учитывая, что это удалось снять за весьма скромный бюджет. В фильме видна масса натяжек из серии "так человек вести бы себя не стал", но, думаю, если показать михалковские "12" американскому зрителю, то он заметит ничуть не меньше натяжек в том же духе.

Хотя сравнивать эти два фильма на равных нельзя: у Люмета это был, всё-таки, первый фильм, а Михалков - .. это Михалков. Кроме того, фильмы эти снимались для людей разных стран и разного времени.

Но всё равно, смотреть стоит оба.

Однако если хочется таки вывернуть нервы наизнанку, то лучше смотреть всё же михалковскую версию. Мало точно не покажется.

4. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Мне как-то 12 Михалкова не понравилось, а вот "12 разгневанных мужчин" понравились в обоих вариантах (1957 - Сидни Люмета и 1997 - Уильяма Фридкина римейк). Михалков ведь и мимо Оскара пролетел, потому что киноакадемия не любит римейков под соусом нового слова в кинематографии, ИМХО :cowboy:

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Подивився "12" Никиты Михалкова. Просто класс!!!! Як тонко передані пихологічні аспекти!

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Кіно дійсно класне, але передерте з мериканського...

7. joke

joke Well-Known Member

нехай сюжет і передертий , але ТАКУ гру акторів можна дивитись навіть якщо вони будуть грати "Три ведмедя". Актори грають шикарно.

• Подобається Подобається x 2
  8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Згоден з кожним словом... Мене теж обурило, що украЇнців завжди виставляють придуркуватими.... Відразу згадав подібну ситуацію в фільмі "Золото дураков"(fools gold)

9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я дуже хочу подивитись, але нема в прокатi ще, тре чекати. :sad:

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Можу дати ссилку на цей фыльм в інтернеті.

11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Дайте будьласка :)

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

http://www.kinokopilka.ru/torrents/full/12-Драма

Спочатку треба зареєструватись на цьому ж сайті http://www.kinokopilka.ru Це швидко. Все безкоштовно. Для скачування використовуеться torrent.

Додано через 1 хвилину
    Можу скинути Вам цей фільм по ICQ, чи ще якось, якщо хочте. Вийде скоріше.

13. syavych

syavych копач

А я думав що фільм по милу це найбільше збочення. Виявляється ні :)

П.С. Для торентофобів ще тут є (DVD9Rip, 1,75 Гб)

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я теж завжди так думав, але в Штатах змінив думку. Коли навкруги куча безкоштовних wi-fi а швидкість передачі по аські фільма виходить за 550кб - ми навіть в одній кімнаті фільмами обмінюємось по аські(флешками не користуємось)

а де твій аватар? :)