ыы.ы ... я уменьшил качество там теперь на час видео, после заснятого мы перешли в другое место там было полно карася и хорошая видимость, вот то было бы вообще ... ну ниче, поглядим как оно дальше будет, меня тема приколола )
он у меня водоустойчивый до 10 м. а пришпандорил с помощью ультрасовременного фиксатора - колпачка от телескопической удочки и мотка черной (это важно) изоленты
Нормальний фот.Щось з ЛФ,не можу ні закармити,ні смайлики вставляти,ні цитату виділеного виділити.То тільки в мене такі проблеми?Що в кого нового з рибалкою.В мене завал з роботою,тому покищо вию,але думаю якось вирватись
Четвер, П'ятниця, Субота три різних місця рибалки результат один і той же - ГЛУХО. З два десятки карасів на двох за ТРИ дні. Страдч, Звенигород, Городиславичі ну не хотіло зовсім брати хоч ти трісни. Наживок до кольору - до вибору. За тих три дні погода мінялась катастрофічно швидко і кардинально тому я думаю і такий результат.
Аналогічно. Але я твердо спланував на кінець серпня тижневий хадж на Буг. Коріння пущу, лускою покриюсь, але якогось монстра таки вийму... Якщо він, сцуко, схоче вчепитись на гака...
and!!!Я не тільки не знаю куди,але й коли.Напевно кудись куди простіше,можливо в Добрівляни,хоча й не факт.Довно не був в Мирона в Новошичах,можливо туди дьорнусь
ТО kutuz як так само як і Ти з Дрогобича, хочеться також недалеко десь зїздити. Що собою представляє озеро в навошичах, яка ціна, які розміри ставка, на скільки вудлищ можна ловити, який заїзд ну і так далі. Буду вдячний якщо опишеш цю водойму. Друзі недавно були в Довгому, кажуть що слабенько, Ти нічого не чув про Ролів? яка там ситуація
в этот раз вышло чуть подольше, видимость увы опять не шибко хорошая http://www.youtube.com/watch?v=0IHfCiSzyx8
Про Ролів нічого не скажу.Не люблю я туди їздити,заїзд поганий,уловів нема,карпік 500-1000грам,30 грн не вартує платити.А може просто не до душі мені там,обяснити не можу.
Народ,дарма я на ЛФ бочку котивВияснилось,що проблема з Мозіллою. Артобстрел,а фотік на суші фотки нормальні робить?Під водою нормально получається,навіть самому хочеться попробувати поохотитись.Тільки жонушка каже:"...що тебе ще під водою не було?..." Чалдон,а що то за риба?То не чехонь? Є такий анігдот Продає грузин рибу,підходить армянин і питається - Што кефал? - Неа форел! - Што дохлый? - Неа, спит! - А чо воняет? - Э, слушай дорогой,ты когда спиш,себя контролируэш?
Трохи поганя якість, але головне - суть)))) http://www.youtube.com/watch?v=LM4VA1HPlXE&feature=related
Ну ось і мій час настав... Кутуз! Був вчора в Болехівцях. За 12 годин на двох рибаків і п"ять вудок - 4 покльовки. Результат - короп 2,8 кг. Це було шоу. Карп клював проти всіх законів. Уявіть картину: стоїть фідер і раптово, без кивків кінчика, за секунду лежить у воді... Зривав з рогачів. За одним фідером прийшлося плисти... Це і був той, виловлений короп... Один обірвав нитку на поводку (списуємо на поганий вузол), другий розігнув шимановський гачок (під самим берегом... А-а-а-а!!! Починає тіліпати, коли то згадую...), куплений напередодні... Один, правда, тупо зійшов... Більше ні карась ні окунь не турбували... ЗОВСІМ!!! Але карпи - МОНСТРИ!!! Чувак зо п"ять років стави не зпускав... Бере 25 грн з носа.
Ну що ж,це результат.В Болехівцях це зліва від дороги,не доїзджаючи до самого села?Маю візитку,казали,що треба перед поїздкою подзвонити і домовитись.Але якщо то ті озера на яких я бував,то ніякого інтересу і то,що господар туди нікого не пускав 5 років,це не правда.А взагалі,чи є якісь обмеження в кількості удилищ,яка риба є в озері і якщо не секрет,то на що взяв карп? Доречі я можу плутати Болехівці з Новим селом.Там 3 озера,одне маленьке 50 на 50,друге вузьке і продовгувате,а третє калабаня?
Болехівці - одна зупинка електрички від Дрогобича на Стрий. Нове Село. Зараз це повноцінний став із трьома рукавами. Ні візиток, ні дзвінків. Приїхав і лови. А риба там є, бо коли в нерест я був там, то під берегом терся карась кілограмової масті. Правда, сцуко, тоді не брав... Ловили на перловку і кукурудзу. В кормушки фішка. Пробували на бульбу, на горох - ніфіга... Може не дочекались... Три покльовки на кукурудзу, одна на перловку... Опёриш і хробак притягує окуньків по 5-7 см. І в четвер ніч була холодніша, 8-м градусів, а день сонячний і жаркий... Якраз погода змінилась... Можливо тому не активнічав...? Отак, зрештою...