При сусідньому багатоквартирному будинку здавна живе пара дворових псів. Прославилися тим, що полюбляють бігти вгору за деякими автомобілями і щодуху їх обгавкують. Головною опікункою псів була немолода пані, яка зорганізувала чоловіків - побудували псам дві будки, надягли ошийники і регулярно підгодовують. Сама пані колись навіть прогулювала їх на повідках. Отака фішка в неї була. Пси мали якісь імена. Були навчені не чіпляти інших псиів та котів. Потім ця пані переїхала, але мешканці продовжують опікуватися псами. Тільки імена їм дали інші: Він зветься "З Хвостом", Вона - "Без Хвоста" ( з наголосом на а). Бабульки ці імена навіть відмінюють: "Я Без_Хвості вчора подряпину стрептоцидом присипала, тож вона сьогодні вже бігає". А по ночах пси часто влаштовують "вовчі концерти". Такий лісовий колорит у центрі міста! ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- Мої поздоровлення! Про всяк випадок сфотографуйте його на білому тлі так, щоби на чорно-білому принтері можна було роздрукувати фото на випадок багатоденних загулів. Надягніть йому ошийник контрастного кольору. І відслідкуйте ареал його прогулянок. Хоча би напрямок, сектор. Мабуть "хлопцю" прогулянки сподобалися.
Дякую,бо я дуже переживала! Вдягали і не раз,але або йому не сподобався,або на дворі зняли,бо повертався без нього
Як я хочу мати маленького песика... А чоловік - прихильник котів, не дозволяє... тож завели рибок - ні вашим ні нашим
А в нас був кіт. Але йому на останку життя не везло. Почалося з того шо впав увісні з підвіконника другого поверху на бетон. Сильно потовкся і ми його не могли тиждень навіть найти. Десь в кущах відлежувався. А потім його 2 рази машина збивала. Прийшлося усипити бо вже сильно мучився останнього разу і було видно шо то було останнє його життя. А шкода. Файний був і розумний. А зараз кітка є. Розумна і хитра, як кітці і належиться. І ласкава, особливо коли вагітна. А вона така майже постійно . Недолік конєчно - необхідність котят топити. А як вона миші лапала в молодості. Та і зара не зле лапає, незважаючи на травмовану задню лапу. Ги. Як згадаю як ми її на гіпсування тої лапи возили. Котів я люблю, але собак більше. І собаки мене тоже люблять. Але в нас двокімнатна квартира і собаку там тримати не конче получиться. Зато донедавна постійно собаки в підїзді жили. В нас всі тварини приблудні. І оба наші коти і всі собаки общепідїздні. Собак всі 10 квартир підгодовували. Останній був довгожителем. Але не вмів ошийника носити і на повідку сидіти. Віільний був як вітер. Хату сторожив, на чужих гарчав, але ніколи нікого не кусав. Прошлого літа я його від гицлів забирав. Бачили би ви його очі. То незабуваємий погляд. А зимой його знов забрали. А я думав шо він так - загуляв. Одним словом нема пса. Пусто зара в підїзді А саме гірше було іти впізнавати його в тих гицлів. Повезло шо він зразу в першій клітці сидів. Я ж певно третину тих злапаних псів знав. Вони біля базару крутилися і я їх регулярно вигладжував, будяки з шерсті витягав. Колись куплю собі хатинку біля лісу і візьму щеня. ---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:53 ---------- А ше кури є. Ну до улюбленців їх звісно не віднесеш бо ж всетаки то більше як провізія, але кумедна історія..... Кури в нас сіткою обгороджені бо будинок на 10 квартир і городики люди мають довкола будинку з квітами і т.п. Ну але кури як не як, а таки птахи і трохи літають. Приходиться їм троха піря на крилах підрізати шоб через сітку не перелітали. Аж почали замічати шо одна наша курка якось вибирається. Пару раз злапали, а потім рішили шо хай собі походить, а ми її ввечері вже злапаєм шоб не 2 рази за день тим займатися. Ідем вечірком на пошуки блудної віівці, а її нема. Шукали-шукали - нема. А виявляється вона вже в середині в курнику. не могли поняти як же вона назад залетіла (з середини легше вискочити бо там ящики якісь є і можна з них перескакувати, а ззовні треба на всю висоту сітки підлетіти. А з такими підрізаними крильми то задача імпосібл). Виявляється курка напрочуд розумна попалася і через сітку перелазить . Бачили колись як коти по сітці лазять? Ото шось похоже. Вона стає під саму сітку, підскакує поки може, а далі чіпляється лапами за сітку, притому активна махає крилами і лізе лапами вверх. то ціла комедія. Скільки в нас кури, а ше такого не бачили. Найбільше від того страждають сусіди яким вона цибулю зклювала. Але то все дурня в порівнянні з тим стресом, який получає півень. Його так і бісить шо його курка ходить собі десь наліво . А тим більше його улюблена курка. Чогось його літаючі кури сильно возбуждають
У нас теж з отакого малесенького, пухнастого міся :girl_tender: виросла велика, пелехата притулянка:girl_in_love:, яка не вкусить, а хіба, що залиже на смерть:girl_haha: Тепер вже поважна, красуня Неллі
у Вас бернець!!! ---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ---------- Дивилась про них відео,супер розумні песьки! Можна ще фотки?:girl_in_dreams:
Так це Бернський зенненхунд(вимовити до тепер важко) собаки ці дійсно дуже файні. І дітей вони просто обожнюють, з дочкою побігати навколо будинку з мячем або без то просто - щастя для неї.А ще вони розумні і хітрющі, і балдіють від снігу
скільки Вашій дівчинці? Тут гілка про друзів наших менших,тож можете про неї розповісти більше?Ще досить рідкісна порода у нас,але яка краса! ...і фотки.... Було б чудово якби всі трохи більше розповідали про своїх чотирилапих друзів.
Дякую дуже Неллі це собака моєї сестри але люблю її, як свою. Їй вже три роки, дресурі піддається легко, слухняна, не агресивна, однаково реагує на обидвох господарів і слухає навіть дитину,хоча до чужих насторожена і на подвір"я не пустить. Потребує багато місця бо велика і важка, а ще гарного вигулу, дуже любить зиму, сніг, пробували впрягати щоб сани возила то тягне, як конячка і радості "повні штани" у всіх А ще вона дуже ласкава може годинами сидіти і слухати, як її гладиш і шкробаєш за вушком( і гладжу, і тулю, ну дуже її люблю), і вона завжди старається бути близько біля господарів, бажано біля ніг. Дитині можна взагалі все і верхи, і пальці в ніс, і резинки для волоссся на вуха. Для нас вона - велика, пелехата притулянка
Ви молодці! А ми, поки що, маємо майже двох дітей (одне в пузіку), то ж з тваринами треба трошки почекати, до покращення житлових умов До речі, обожнюю лабрадорів! :girl_in_love: А ще вівчарок...
Бійцівська Рибка, красиво! І рибка дуже гарна. Я теж акваріум маю, але чомусь всі подохли, один лишився... старіють, нє?
Ото моє золотко Бандера. Відколи потепліло вилазить в мене в кімнаті на підвіконник(зробила там йому місце)і дрімає там,або за перехожими слідкує