Якщо ви подивилися Homeland, Boss, House of Cards і у вас ломка за шпигунськими пристрастями та політичним детективом, то The Americans - саме те, що вам потрібно. Дуже нестандартний серіал. Я собі, якщо чесно, не уявляю, щоб щось подібне вийшло у нас. Наприклад, після війни з Росією у нас виходить український серіал, де головні герої - доблесні російські шпигуни... Це нереально. А "тупые пиндосы" взяли і зняли! Дія серіалу відбувається на початку 80-х років. Пара агентів КГБ, закинуті в 60-х роках в США. Зараз вони живуть як звичайна американська сім"я в передмісті, мають туристичну фірму, виховують двох дітей (які, до речі, навіть не підозрюють, що вони росіяни і діти шпигунів). У вільний від того всього час вони викрадають військові таємниці, вербують агентів ФБР, ставлять жучки, відправляють шифрограми "в центр", вбивають американських громадян, які опиняються в невдалий час в невдалому місці, та й самі постійно ризикують власним життям. Серіал цікавий не лише сюжетом, але й суто як реконструкція американської дійсності початку 80-х. Одяг, меблі, побутова техніка, автомобілі, музика - все відтворено перфектно. Я зараз закінчив 2 сезон, є ще третій. І вже анонсовані зйомки четвертого. 8 балів з 10. Адміністрація рекомендує
І шо, цікавий серіал? Я подивився Картярський Будинок першу серію але не до кінця, бо нудно стало, ну там є звичайно цікавий момент, чуваку відмовили в посаді держсекретаря США, а він сидить собі на фонтані на вулиці шось думає, це якби у нас Яценюку відмовили в посаді премєр-міністра, а він сидить на Майдані на фонтані шось міркує.