Абатство Даунтон / Downton Abbey

Discussion in 'Серіали' started by MARTINI, Mar 8, 2015.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

За сюжетом серіал нічим не відрізняється від дешевого мила типу "Санта Барбара" чи "Просто Марія" і я б ніколи в житті його не став дивитися. Але є одне велике але - "Абатство Даунтон" це дороге і якісне мило. Тому я за останні місяці подивився всі 5 сезонів і тепер чекаю виходу шостого :)

Привабливість серіалу не стільки в сюжеті, скільки в загальному антуражі. Ідеально відтворена Великобританія початку 20 століття. Аристократична родина у величезному маєтку в оточенні численної прислуги - лакеїв, покоївок, дворецьких, камердинерів. Все це на фоні неспинного наступу економічних, політичних, технологічних та соціальних змін.

Цінність серіалу в передачі побуту і звичаїв британців, що жили сто років тому. При цьому на рівні з життям аристократії показано життя прислуги. Вечерю лордам приносять не другорядні персонажі, а реально головні герої серіалу, чиї образи розкриті нічим не гірше, і з якими пов"язані не менш цікаві сюжетні лінії.

Інтер"єри родових замків, костюми, автомобілі, дороги, декорації, залізнична станція і навіть вулиці Лондона сторічної давності - все це треба побачити. А гумор який!

В цьому році анонсовано вихід останнього шостого сезону.

53869[1].jpg

• Подобається Подобається x 2
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я с большим удовольствием смотрю английские фильмы, Аббатство одно из лучших

3. Pansies

Pansies Member

Обожнюю британське кіно за їх тонкий гумор, інтелігентність. конкретно Абатство після другого сезону скотилося в унилість, але костюми красиві та актори гарні, тому продовжую дивитися.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)